sevgilerimle....guzel yaradilmis insanlar....
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Eline yüreğine sağlık kuzu hocam
Farklı bakmayı senle öğrendik
Bu değeri biçilemez bir tecrübedir
Arada sosyal medyadaki değer verdiğim teknikçileri dinlediğimde çoğu bu çıkışta asıl parayı vuramadık itirafını yapıyorlar
Yani sayende bizim yaptığımız gibi malda yatamadılar
Ama bizler cidden bu kadar kısa sürede ömrümüzde kendi adıma ilk defa böyle ralli yaşadım
Yorum
-
Burada kafama takılanakıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterasgari ucret....bu nedenle...secimden hemen sonar 36 panginot...SECIM UCUN VERDIKLERI HERSEYI IKI KATI ILE GERI ALIYOR....
KIM.....
DOLAR-TL 36 PANGINOT....
NIYE....
SIRKET SAHIPLERI KOLE CALISTIRSINLAR DIYE....
Bu kadar yüklü KKM varken dolar 36 olursa hazine bu işin altından nasıl kalkar
Buna müsaade ederler mi
?????
Yorum
-
BRAVO TUNCER....demek ki baska bisey yapacaklar...ilerde yazarim....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurada kafama takılan
Bu kadar yüklü KKM varken dolar 36 olursa hazine bu işin altından nasıl kalkar
Buna müsaade ederler mi
?????
Yorum
-
Furki49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHürmetlerimizle emmiZEVKTI...sizlerle furusmak usaglar....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEline yüreğine sağlık kuzu hocam
Farklı bakmayı senle öğrendik
Bu değeri biçilemez bir tecrübedir
Arada sosyal medyadaki değer verdiğim teknikçileri dinlediğimde çoğu bu çıkışta asıl parayı vuramadık itirafını yapıyorlar
Yani sayende bizim yaptığımız gibi malda yatamadılar
Ama bizler cidden bu kadar kısa sürede ömrümüzde kendi adıma ilk defa böyle ralli yaşadım
Yorum
-
suzgecten gecirdim...neyi...GELECEK HUBARLARI...
GELECEK HER HUBAR....BORSA UCUN KOTU...
SINAN ATES gibi ve daha buyuk cinayetler...
ukrayna herbinde urusun leopard ve abrams tanklara karsi...NUKLEER SILAH KULLANMA RISKI...
neyi...hangi hubari bulsam....borsa ucun negative olacak.
Yorum
-
Sabırsızlıkla bekliyoruz hocamakıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBRAVO TUNCER....demek ki baska bisey yapacaklar...ilerde yazarim....
Yorum
-
Geceden beri yazdıklarınızı bir kitap tadında okudum. Bize kattıklarınız için sağolun varolun Kuzu hocam" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Tesadüf yazdığım an zırva olarAk TAkılmakTA hâlâ )..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİpnelik görmemi$ gibi yazıyosun ya bide bazen, neyse 'ahde vefa' diye naive naif nahif bi kavram hesabı say gitsin
Haz'rEti budu kuzu bey )..
Bu arada ralli değil maraTON bile diyeBilMeli arTıkın.
Yorum
-
katillerden biri tekrar gözaltına alınmıs !!vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüsüs bundan ölen adam boş biri değil
çevresi çok güçlü suçluları almak istiyor
suçluların çıktığı yer bombok bi yer
Yorum
-
söyle bir durumda bademler tutuyor borsayı salakca bir halisunasyon var
borsayı tutmak isteyen badem her hafta bir hissye önlem alır mı , sert düsüsler çöpsa halkb hektas önlemlerinden sonra geldi hep dün de gubre ..
bademler dolara tüyüyor gibi geliyor bana
Yorum
Yorum