TCMB taraflı KKM'de üst faiz sınırı kaldırılıyor- bloomberght.com
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
endekste tobo var ama çalışır mı bilemem
hergün her hafta her ay zitrilyonlarca mal satan kurumun malı bitmiyor bir türlü ne hikmetse
buraya üye olduğum süre 9 ay falandır hergün malum kurumu yazıyorum , 9 ay da 200 işlem günü desek abartısız 190 gün de mal sattı ve bu 2013 yılından beri sürüyor ve hiç bitmiyor malı
ilginç çok
Yorum
-
ha ha ha....buradaki usaglardan da mesaj yagiyor....tepesinden catkin dibinden aldin...BU NE BICIM KAR YAW...Bengux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTsla … Çok teşekkürler Sayın kuzu hakkınızı ödeyemem nasıl mutlu oldum. Allah razı olsun sizden….
Yorum
-
ha ha ha....cok guzeldi....vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBademler feci satiyor
Bir daha badem borsayi tutuyor diyen olursa küreği agzina vurmayın gotune sokun
Yorum
-
guner....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröte köyde tepeden ky ye mal kakmaya çalışırlarken
kuzum herkesi çıkardı bistten burada..
bir kismi maas alarak SAKSAKCILIK yapiyor...bir kismi ALIK....ben bildim diyebilmek ucun GOYGOYCU....
BENIM BU ALEMDE YAZMA NEDENIM ISE....halkimi soymalarina engel olmak....farkimiz bu.
Yorum
-
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Üstüme alınmıyorumdur.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröte köyde tepeden ky ye mal kakmaya çalışırlarken
kuzum herkesi çıkardı bistten burada..
23 Ekim 2021 de Altın Vuruş 5 başlığı açtım ve 31.12.2022 den önce de 'hana geldik yağmur dindi' formasyon rakamlarını verdim.
Tam tersine, Sizin 'gıdik' benden kopya çekmiş olmasın?
Hakkımı yeme HAKKI!
Ahan da Linki;
Altın vurus 5
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
en son alınacak olanları da almışlardı..(sakso meselesi..)vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBademler feci satiyor
Bir daha badem borsayi tutuyor diyen olursa küreği agzina vurmayın gotune sokun
artık hepsini satacaklar..
Yorum
-
bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstüme alınmıyorumdur.
23 Ekim 2021 de Altın Vuruş 5 başlığı açtım ve 31.12.2022 den önce de 'hana geldik yağmur dindi' formasyon rakamlarını verdim.
Tam tersine, Sizin 'gıdik' benden kopya çekmiş olmasın?
Hakkımı yeme HAKKI!
Ahan da Linki;
Altın vurus 5
Sent from my iPhone using Tapatalk
usaglar...hem cikisin olacagina....hemde burasi feyza artika BIRLIKTE KARAR VERDIK...
BU yigitle yillardir birlikteyim....zayif tarafi alinganligi...onu bildigim ucun....bunu istesem 1 saniyede cildirtir...obur saniyede de gazini alirim...
emek veren...ve halkindan yana olan insanlar azaldi...bu orjinal...benim gibi....
BU FORUM ISE...elite ve rafine olmus borsacilarin toplandigi yerdir...
burada....
YIGIDE HAKKI TESLIM EDILIR....sevgi ve saygi ile anilir....
Yorum
-
zevkti tuncerim....tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersosyal medya neden düşüyoruz sorusuna cevap arıyor
kuzu hocam sayende bu testereyi çay kahve ile izliyoruz
allah razı olsun
Yorum
Yorum