bugünlük yeter dedi pala 5000 destek gösterip yine mallandıracak gibi
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sayın Kuzu,akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterheyyyy yawrim heyyy....gokten para yagiyor....
SASA ve TUPRS endeksle ters ilişkili, bu tekrar yukarı bir hareket anlamına mı gelir?
Yorum
-
ikiside.....bekledigim SELLELE barlarini attilar...dusseydiler bizim ucun kotu olurdu.....raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Kuzu,
SASA ve TUPRS endeksle ters ilişkili, bu tekrar yukarı bir hareket anlamına mı gelir?
ONLAR....YESIL OLDUKCA BIZ COKECEGIZ....TIRLARIMIZ DOLACAK....
Yorum
-
hayrını gör emmiakıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterheyyyy yawrim heyyy....gokten para yagiyor....
takip edilcek tek kisisin
forumlarda twiterda bir dünya sığır var milleti kandırıp dolandırıyor
Yorum
-
ana kağıdım tüp emmiakıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikiside.....bekledigim SELLELE barlarini attilar...dusseydiler bizim ucun kotu olurdu.....
ONLAR....YESIL OLDUKCA BIZ COKECEGIZ....TIRLARIMIZ DOLACAK....
bilanco sonrasına mı kalır ?
Yorum
-
BENCE....BILANCOYA EN GEC 5 IS GUNU KALA dehle ....bilancoyu kullanip MAL DAGITIYORLAR....vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterana kağıdım tüp emmi
bilanco sonrasına mı kalır ?
Yorum
-
SIMDI....pazartesi tepki tepesini izliyecegiz....elde 1 kaldirac mal hep var....
bu 1 kaldirac malla....hedef yerin dibine kadar gidecegiz...nasil ki...hedef feyzaya mala yatarak geldik....hedef yerindibinede oyle....KARLARIMIZI ALMAK...PIRAMITLERDE....
Yorum
-
eyv emmi saolakıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBENCE....BILANCOYA EN GEC 5 IS GUNU KALA dehle ....bilancoyu kullanip MAL DAGITIYORLAR....
Yorum
-
Yorum
-
bekliyordum....biz kari aldik emme....gec kaldilar...tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersasa ve hekst ile kaldırdı çakallar
Yorum
Yorum