Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
SIMULASYON 1A ve 1B su sekilde sonlanacak....bu iki nedenle gelecek satislar subatin son iki haftasi
3700 endekse inecegiz...BU SATISLARDAN GELECEK MALI ORADA KARSILIYACAKLAR VEYA 3050 DE.....
LEM 1 AY SONRAMI KUZU....HEEE ULA...bak grafa...19 subatta,,,10 mart resmi gazata var daha....
HEEE GRAFIGI SKENDER CIZDI...BOK O CIZDI...BEN CIZDIM...SIMULASYON 1A bugun itibari ile tamamlandi
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
yeni furusmama esas olacak simulasyonu pazar gunu asacagim....asagidaki genel hatlari....
adi....SIMULASYON IPNELIK.
bu formasyon deception....teknikci ve sistemciyi yaniltmak ucun uygulanir....
adi...bu yuzden...SIMULASYON IPNELIKTIR.
UYARI...tecrubeli degilsen bunda VIOP oynamak cok risklidir...
trend cizgilari parelel degildir....asagi indikce acilir...nedeni...vadeli ve hisse vadeliyi TUZAGA KILITLEMEKTIR....DINAZORLAR bunu biliyorlar...
ustunde calisin diye asiyorum simdilik....son halini hazirliyorum...HUBAR AKISLARINI yerlestirmedim henuz...
beklenen hubar zamanlari ile grafi olgunlastiracagim.....
borsacilar 4 milyon ustu oldu...BUNLARI KUSTURMEK SECIMI BICER....
bunuda grafa yerlestirecegim.....
Kuzu hocam 14 Şubat 10 Mart arası 3700 hedefi devam mı
kirmizi ile yazdigim bunu icapettiriyor....oradan yukselmeye baslarsa secime 2 at kala....5200 ila 5400 lere...bu usaglar umutlanir....AKP ye oy verir...yogusam BEN KEMAL e....
O zaman 3700 civarı malı alıp 5200 leri beklersek güzel para alırız
1 aydır borsa detoksu yapıyorum
Faizde beklemek ne zor muş yaw
MAL ALMAYA BASLIYACAGIMIZ....SIMULASYON 2A
Yorum