Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hurolg2
    Aktif
    • 25 Ocak 2019
    • 367

Eveeeettt...Yeni topic hayırlı uğurlu olsun...Merakla izliyor ve bilgileri bekliyor olacağım sevgili kuzu üstadım.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hurolg2
      Aktif
      • 25 Ocak 2019
      • 367

Bu arada bugün ben de millet mal almak icin birbirini ezerken bendeki portföyün yüzde 85 lik kısminı uhulet ve suhulet sırasi geldukçe verdim bu panik halde mal alma peşindekilere...Kaldi yuzde 15 lik mal.....onu da uhulet ve suhuletle dehleyip nakitle ne edecegimiz bilgisini bekleyecegiz kuzu ustadimizdan....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• sonperde33
        Kıdemli
        • 03 Ağustos 2011
        • 3006

hayırlı olsun yeni topik.

elde avuçta sadece bu kaldı gözüküyor bende .

pandemi düşüşünde kırılan trende pull back.

Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

niye 1900....

cunki....

dolar-tl 36....borsada dolar bazli dibimiz...SIKI DURUN...ENFLASYONLA KALKINMA MODELINDE 0.52 DIR...ustteki grafta en soldaki dip....ENFLASYON MODELI DIPTIR...

oyleyse...

0.52 carpi 36 dolar-tl esit...1900 cikar...

asgari ucret 10 000 tl demektir bu...

neden kuzu 18 dolar-tl de borsayi satip dolara gecti...DAHA KOLAY ANLASILIR...36 DOLAR-TL DE...DOLARI VERIP YENIDEN BORSAYA CULLANMAK UCUN...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

hersey once OLUSUR..Sonra GELISIR...VE...bozularak OLUR....

borsalarda oyledir....HERSEY GIBI...ODA TOPRAKTAN GELMISTIR...TOPRAGA GIDECEKTIR...

gidecektir ki....

YENIDEN DOGSUN.

BENDENIZ...

HERSEY DOGARKEN...onlarla dogarim....gelisirim onlarla...onlar bozulmaya basladimi...

onlar olmeden....mermi hiziyla onlari terketmeye kurgulanmis BIR EVLIYAULLAHIM....VELIYIM...KUTBUM...DUNYA BENIM ETRAFIMDA DONER.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

ENFLASYONLA KALKINMA MODELI...bas bas paralari leylaya bi daha mi gelceez dunyaya modelidir...

Leyla kimdir.

soru bu iste...

LEYLA KIMDIR.

senmisin....benmiyim...asgari ucretli mi...turk oligarg mi....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Yazdiklarim secimden sonra ki akupe iktidari halinde gecerlidir.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

FARKINDALIK....

en onemli insan ozelligidr....

bu ozellik yoksa...FARKI ANLIYAMAZSIN....FARKINDA OLAMAZSIN...

TEHVID I bileceksin...TEKTIR...hersey onun esmasidir....cemalidir...celalidir.

evvel benim...ahir benim...zahir benim...BATIN benim....

iste finansal arenada boyledir...evveli ahiri zahiri ve batini vardir...

BATINI cok onemlidir.

cunki bunda...GORDUGUN...aslinda gordugun degildir....duydugun aslinda duydugun degildir...

missal...

suan gordugun nedir...borsa delice cikiyor...

aslinda...BORSA DELICE DUSUYOR....FARKINDA DEGILSIN...DOLAR-TL 36 PANGINOTTAN HUBARIN YOK.

TURK OLIGARG...sirketlerini halka satip tl topluyor...onunla dolar aliyor....

farkindamisin....

iste....FARKINDALIK...bu.

goruneni degil....GORUNMUYENI GORMEYE FARKINDALIK DENIR.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

VE BENLE BABO bunu yaptik...begenin veya begenmeyin....

FARKINDAYIZ DEDIK...

bu keriz babo....malatyada kisa don giyip cocuklugunu yasarken....ben borsada furusuyordum....bunu adam etmem kolay olmadi....

ettim sandigim an....

o gavur MAKARIOS bunu yoldan cikardi hep.

Yorum

• vicente
                      Yasaklı
                      • 22 Kasım 2020
                      • 2458

Bazı şirketlerde patron satışları olmaya başladı bist bu şirket karları temettu bedelsiz dönemi öncesi düşmesi zor ama , seçim riski ile öncesinden bir anda aniden goçecekmiş gibi geliyor

Yorum

• kültigin
                        Yeni Üye
                        • 28 Şubat 2022
                        • 18

Emmi sana KUZU bize yaver in derler... her daim hedeflere beraber... iyi ki varsınnn...
                        “Olma böyle sinsi çakal, yahut engerek! Bozkurt gibi, kartal gibi döğüşmek gerek!”

Yorum

• smartinvestor
                          Tecrübeli
                          • 29 Kasım 2015
                          • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ENFLASYONLA KALKINMA MODELI...bas bas paralari leylaya bi daha mi gelceez dunyaya modelidir...

Leyla kimdir.

soru bu iste...

LEYLA KIMDIR.

senmisin....benmiyim...asgari ucretli mi...turk oligarg mi....
                          Parayı bize basıyor ki bizden oligarka geçsin hisse alım yoluyla Kuzu Emmi...

Yorum

• freeyourmind
                            Katılımcı
                            • 12 Mart 2016
                            • 198

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Yazdiklarim secimden sonra ki akupe iktidari halinde gecerlidir.
                            Kuzu hocam peki bu seçenek olmaz ise, ki olmama ihtimalini yüksek gördüğünü anlamıştım ben...

Yorum

• gundwane
                              Tecrübeli
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1922

Bu gelen / gelecek olan 5+10 15 milyar dolar..
                              Borsadan çıkmayı planlayan para için mi getirildi park ettirildi MB ına..
                              Bence bunu tartışmamız gerekir..

Yön konusunda hala yukarı diye düşünüyorum ama..
                              Bunu da tartışmamız lazım BENCE..

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

gundwane gavati ozelimden beni sikistirdi gene....DUZELT 1900 diye....

YAKIN VADE.....3900...

ORTA VADE....2800....

UZUN VADE....SECIMDEN SONRA....2100...1900 DEGIL...

bunlar destekler....

yukarida...

GIDEBILECEGI TEPE....YAKIN VE ORTA VADE...6000...

SECIME KADAR.....EMME VE BASMA TULUMBA....MAL DAGITIMI....3200 ILA 6000 ARASI...BU ARADA DOLAR CIKISI OLACAK....SECIMDEN SONRA....DOLAR-TL 36 PANGINOT...VEYA SERMAYE KONTROLLU EKONOMIK MODEL..

LOGARITMIK GRAF ESASTIR....6000 DAHIL VERDIGIM RAKKAMLAR GRAFTA GOREBILIRSINIZ....

SECIME KADAR 1.5 YIL...ENFLASYONLA KALKINMA MODELI UYGULANIYOR....bunun ucun dolar-tl planlanarak 6 tl den 3 kati 18 tl ye basildi....geri gelip 2 kati olan 12 tl ye indi...oradan tekrar 18 tl ye geldi...

2....secimden sonar....BU MODEL UYGULANAMAZ....ENFLASYONU DIZGINLIYECEK MODELE GECILECEK....ya tl faizleri fiseklenip kur korumali kaldirilacak...yada SERMAYE KONTROLLU MODEL UYGULANACAK...

sebeb....

cunki....HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ...by kuzu.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information