Tebrikler güzel insan yine bildin nakitleri nerede değerlendirelim kuzu başkan ..
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bunu söylemek icin biraz erken davrandık sanki.e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTebrikler güzel insan yine bildin nakitleri nerede değerlendirelim kuzu başkan ..
İllaki düzeltme olacak ama bu enflasyon ile 1900 rakamı nasil olacak aklım ermiyor.
Zaten bircok şirket cöp fiyatda halen.
Konuyu sn kuzu acınca bizede vardır bir bildiği,hayırlı olsun deyip izlemek düşer.
Sözü söyleyen bu alemin piri cünki.
Yorum
-
-
Yeni başlık yeni heyecan hayırlı olsun kuzu hocam. Lakin ben de 1900 konusunda şaşkınım
. Yaşanan çok özel bir süreç mesela ben dahil bir kaç kişi eee nakite geçtik şimdi ne yapacağız diye düşünüyor bazıları açık açık burada soruyor. Böyle bir düzen yarattılar tl varsa elinde ne yapacağını bilemiyorsun.
Yorum
-
Babo da 11 kasım tarihinde yükselişin bittiğini belirten Euro bazlı bir grafik paylaşmış, mal dağıtım bandı da o grafikte görünüyor. Devamında ne olacağı ile ilgili gelişmeleri herkesin kendi yorumuna bırakmış şimdilik. Bir fincan kulp oluşumu da beklenebilir, biraz da konjonktürel gelişmeler etkisi ile, ve paranın gidebileceği seçeneklere bağlı olarak gelişecek durumlar.
Şu bir gerçek ki hem kuzu hem de babo uyarıyor yatırımcıları. En azından kazançlı olanlar, kazançlarını korusunlar diye. Bu piyasaya yeni girenler özellikle dikkatli olmalı.ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yorum
-
-
Cem Uzan'ın söylediği Anayasa 101.maddesi gerçekleşir mi?
Yorum

Yorum