Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

bu kene....ICDINAMIKLERE OYNUYOR....

DAIRELER....icdinamikler....

ICDINAMIKLERE UZAKTAN BAKIS....

NOT....BU FEYZADA...ONEMLI BIR KUZU KURALIDIR....dogruluk ihtimali yuzde 80 dir.

not 2...ICDINAMIKLER BORSAYI YUKARI BASAN BUYUK SPEKULATORUN POZIZYONLARI ARASI ILISKIDIR.

NOT 3....suan VIOP ta...ve kaartlarda ki SHORT pozlarin tumu spekulatore aittir...halkta ve kucuk spekulatorde SHORT YOKTUR.

ARALIK VADE KAPANISINA 12 GUN KALDI...BU POZLAR ORADA DENGELENECEK...DAIRELERLE GOSTERDIM.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

TUTTURMA IHTIMALIM YUZDE 80....KAYBETME IHTIMALIM YUZDE 20 DIR....missal TESLAYI bu kuralimla shortlamistim...TUTTURDUM.

BENIM GIBI BIR OYUNCU....ZARAR YAZACAGINI BILSE DAHI....BU KURALLARI UYGULAMAKTAN CEKINMEZ....BUNLAR 30 YILDA OLUSTULAR....TECRUBE ILE...KAZANARAK...KAYBEDEREK....

GERCEKLESME=k.logaritma ihtimal....

formulum bu.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
        Tecrübeli
        • 29 Kasım 2015
        • 901

Kuzu Emmim
        Sıkı takipçi yeğenin olarak ben bile ikna oldum düşmeyeceğine
        Sen ne dersen vardır bir bildiğin ama cidden düşüşe tahammülleri yok sanki. Dikkati elden bırakmamak lazım elbette.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

diyeceksiniz ki....kuzu...bu piyasa bademsporca kontrol altinda....kurallar calismaz....eger zarar yazarsam...bu kuralimin yanina...KONTROLLU PIYASADA CALISMAZ....yazacagim.

kurallarimi yillar ustunde boyle olusturuyorum....

acikladi bugun....bankalar tavan....verilen kredilere devlet garantisi getirildi....HEPSI PLANLI SMART.

OYUNUN KURALLARI SUREKLI DEGISTIRILIYOR....benim kurallar ise oyun kurallarina bagli olarak gelistirildi.

kaybedersem....uzulmem.

KENE ye gectigimde bu bilgi yoktu...bugun geldi...hepsi gudumlu....artik bende biliyorum....ama cok gec.

Yorum

• monarosa1
            Yeni Üye
            • 11 Mayıs 2009
            • 14

Emek ve tecrübelerinize teşekkürü borç bilirim Mirim..umarım yanılmaz ve karşılığını alabiliriz

Yorum

• guner
              Kıdemli
              • 28 Mayıs 2011
              • 4864

bist haftalık

bendeki sınırları zorluyor.
              haftalık kapanışı ne olacak bakalım.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ha ha ha....necip agabeyim aradi....gulmekten oldum....

LEM MAMINA CAKAYIM....BORSADA HERKEZ KAZANIYOR DEDI....

BENDE DEDIMKI....KIM KAYBEDIYORKI HERKEZ KAZANIYOR....

az bekle dedi...obur telefonuyla aradi....kiziyla konustu...soru sorma...YARIN HERSEYI SAT KIZIM DEDI.

MAMINA CAKARIM....BU YASTA GOTUMU GOSTERMEM DEDI....yikildim....

en cok 5 dakika konusur benle....direct damarima girer...ve mermi hiziyla cikar gavat...MIKANOS ta yasiyor...gicir fransiz gacisiyla...

bu beni hoca olarak tutu....20 yil once...BORSAYI OGRET BANA DEDI...

MARMARISTE YATINA BINDIK....YUNAN ADALARINI GEZIYORUZ...BENDE ARA ARA OGRETIYORUM...

ZERO SUM GAME I anlatiyorum buna.....bu daliyor dusunceye....BEN BUNU DELERIM DIYE....BANA NASIL DELECEGINI ANLATIYORDU...

15 GUN sonar gezi bitti....bu ucretimi oduyecekti....almam dedim....SENIN BANA OGRETTIKLERIN BENIM SANA OGRETTIKLERINDEN DAHA COKTU DEDIM...

20 yildir boyuk ehbabiz....emlak kralidir kendisi....istanbulda ishani sayisini kendisi bile bilmez.....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

monarosa1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Emek ve tecrübelerinize teşekkürü borç bilirim Mirim..umarım yanılmaz ve karşılığını alabiliriz
                  bende beni okumaya katlandigin ucun sana tessekkurler ediyorum....

yanilmaz merak etme.

HANGI DAGIN BIR KENARI YOL DEGIL....

HANGI DENIZ BIR SAHILE KUL DEGIL...

BASIN EGME BIRTANEM....BU HALIMIZ AR DEGIL....

DELIANLI....DURUST OLDUGU SURECE DELIANLIDIR....

ve hep raconu delianli keser.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ha ha ha....necip agabeyim aradi....gulmekten oldum....

lem mamina cakayim....borsada herkez kazaniyor dedi....

bende dedimki....kim kaybediyorki herkez kazaniyor....

az bekle dedi...obur telefonuyla aradi....kiziyla konustu...soru sorma...yarin herseyi sat kizim dedi.

mamina cakarim....bu yasta gotumu gostermem dedi....yikildim....

En cok 5 dakika konusur benle....direct damarima girer...ve mermi hiziyla cikar gavat...mikanos ta yasiyor...gicir fransiz gacisiyla...

Bu beni hoca olarak tutu....20 yil once...borsayi ogret bana dedi...

Marmariste yatina bindik....yunan adalarini geziyoruz...bende ara ara ogretiyorum...

zero sum game i anlatiyorum buna.....bu daliyor dusunceye....ben bunu delerim diye....bana nasil delecegini anlatiyordu...

15 gun sonar gezi bitti....bu ucretimi oduyecekti....almam dedim....senin bana ogrettiklerin benim sana ogrettiklerinden daha coktu dedim...

20 yildir boyuk ehbabiz....emlak kralidir kendisi....istanbulda ishani sayisini kendisi bile bilmez.....
                    bunun ve ehbablarinin satislari....yarin...bircok kaardi gocertir....

HALKIMI SOYMAYA YONELMIS....BU IPNELERI YATIRIP IKMESSEM...BANADA KUZU DEMESINLER....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

herbe girdiginde.....tek sloganin vardir....

HUKUM ALLAHINDIR.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

KORKU YOK.....

biz korkaklardan olusmus bir suruye saldirdik.....

tum saksakcilari...tum goygoyculari HALKIMI SOYMAYA SOYUNMUS...BU IPNELERI YOKEDECEGIZ.

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

• guner
                            Kıdemli
                            • 28 Mayıs 2011
                            • 4864

he,he
                            bugünde taban

Yorum

• vicente
                              Yasaklı
                              • 22 Kasım 2020
                              • 2458

12 dolar dan 0,2 dolara düsmüs kağıda yükseliyor diye önlem almak da ne bileyim ... insanlar tam zararını çıkarmaya baslamıstı tabandan long halka

Yorum

• vicente
                                Yasaklı
                                • 22 Kasım 2020
                                • 2458

halk tavan istiyorum

Yorum

Working...
                                X

Debug Information