hicbirsey...hickimse beni durduramaz...shortla....haci tilkiyi soymaya devam edecegim....tabiii kuzu kurallari ile....kar al...tekrar short ac...IHYA OL...DEVAM...5 AYDIR BU SOYGUNU YAPIYORUM.
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
SELLELE....
suyu tutarsin....onunu kesersin....su siser...su siser....
SUYU TUTAMAZSIN....SELLELE OLUR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
seccede ve sellele....
seccede de alnim asiniyor...gidip devleti soyuyorum....caliyorum....cirpiyorum....gunaha giriyorum....
tovbe ediyorum....seccedeye gidiyorum....anlimi asindirip....caldiklarimi hazmediyorum....
seccede me basma....kutsal o...onunla caliyorum.....
cebime paralar....SELLELE gibi akiyor...sebebi seccede....kutsal o.
zavalli halkim.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bizim URUS ile toplam 12 savasimiz var....phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu abi bu Urus savaşı başladığında, Türkiye'ye urusun parası akar, dedin ve bunu dediğinde öyle bir olasılık bile kimsenin aklına gelmiyordu, bildin! Şimdi Urus senin söylediğin gibi büyük ihtimalle bu savaşı kazanacak gibi duruyor, zaman sürekli Ukrayna aleyhinde işliyor. Ukranya'nın elinde batı silahları olsa da, Urus savaş meydanına dünyanın adamını yığıyor, yığmaya da devam edeceğim diyor. Peki Urus bu savaşı alırsa yeni hedef neresi olur? Moldova ve Romanya'nın Kuzeydoğusunu da isterse, ki muhtemel yeni hedef bence büyük ihtimalle bu bölge olacak. Neden? Çünkü burası Ukranya'yı geri almak için en uygun bölgelerin başında. Moldova'nın tamamına ve Romanya'nın aşağı yukarı %20'sine denk gelen bu bölge, Osmanlı Rus savaşlarında gidip gelen askerlere iki taraflı da otoban görevi görmüş bir bölge, bu yüzden Nato'nun ikinci büyük ordusuna sahip Türkiye(Nato), ve de Rusya için kontrol edilmesi elzem bir bölge. Ruslar bu bölgeyi de elde ederse, Türkiye'nin cebindeki Nato garantisi Türkiye'yi ne kadar korumaya yeter? Türkiye bu bölgelerin de Rus eline geçmesine tolerasyon gösterebilir mi? Şimdi davulun sesi Ukranya'dan geldiğinden eyidir hoşdir, ama davul sesi yaklaşırsa da eyidir hoş midir? Yoksa İstanbul ve Ankara dahil her yer tehdit altın mıdır? En azından şimdilik ekstra bir Nato garantisi var, içeriğinin ne olduğunu henüz bilmesek de... Olur da mesela Amerika yarın Ukranya dahil her yerden desteğimi çekiyorum, ne haliniz varsa görün... dese, Türkiye pasif mi kalır, yoksa Moldova ve Romanya'da da Uruslar yeni sempatiklikler şakalar yapmasın diye adımlar mı atar.. Yoksa yeniden bir Türk - Urus savaşı çok uzak, Türkiye Atatürk'ün temmenisindeki gibi "ilelebet payidar kalacak" ve benim küçük beynim fantaaziler mi üretiyor? Ben şahsen Türkiye'nin Japonya gibi tamamen Amerikan koruma şemsiyesi altına girmesi taraftarı değilim... Türkiye daha fazlası olmalı, kendi koruma şemsiyesini yaratmalı, hem tarihi, hem birikimi, hem jeopolitiği hem de taşların tahtaya dizilişi buna müsait... Yeter ki biz yel değirmenleri dahil herkesi düşman olarak bellemeyecek, uygun diplomasi yoluyla devletleri bile birleştirebilecek, devlet adamı mayası olan insanları göreve getirmeyi başarabilelim... Lider olmak tarihin Türkiye'ye yüklediği bir görev, sadece bu aralar, uğraşmamamız gereken şeylerle çok fazla enerji harcayıp, uğraşmamız gereken şeylerle ise hiç uğraşmayıp, potansiyeli tüketiyoruz... Ama devir döner, gün olur harman olur.. Veya tam tersi olur, Mısır'ın şu anda düştüğü durum gibi kıtlık günleri... Porsiyon azaltmayı tavsiye etmek yerine artık Mısır yönetimi gibi tavuk ayağı yemeyi tavsiye etmeye başlarlar..
ilk 3 savasi urus ve biz birlikte cikardik....
son 9 savasta...bizi ingilizler kiskirtarak savasa soktu....urusu orta asyada durdurmak ucun....ingiliz hindistan i urus elinden alacak korkusunda idi....urus ALASKA yi isgal ederek....ingilizlerle amriki kitasinda komsu idi....Canada ingilize aitti...
ingiliz bizimle....URUS u 200 yil mesgul etti....bizde ingiltere ucun bu yolda bir imparatorluk kaybettik....
bizim tarihi yazanlar....ingiliz usagi olduklari ucun...urus-turk dusmanligini tavana kilitlemis...INGILIZ barnagini saklamislardir...
ingilizler....urus-turk dusmanligini yaymak ucun....osmanlida NAKSIBENDI tarikatini satinalmis...buna oluk oluk para akitmistir....osmanli-rus savasi fistiklasinlar diye....
sonunda...urus ALASKA yi amrikiye satiyor....ingiliz rahatliyor...urusa yanasip....gel osmanliyi birlikte boluselim diyor....bunlari rus tarihcileri uzun uzun anlatirlar...
alni seccede de olanlar cok tehlikelidir....hem calarlar ulkeden....hemde satarlar ulkeyi...
geberdi gitti fesli gadir...ingiliz ajaniydi...keske YUNAN GALIP GELSEYDI dedi...gebermeden once...SECCEDESI VARDI GADIRIN....FETHULLAHIN...DURRIZADENIN....AHISKALIN IN....hepsi satilmisti...
emme....SECCEDELERI kutsaldi....onunla caliyor...onunla ulkeyi satiyorlardi.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
Tüm üstad takımı Altında 2000 3000 5000 dolarlar havada uçuşuyor. Katılmıyorum kuzunun yanındayım 1300
Yorum
-
Sayın Kuzu,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu formasyon....SARI GIZ 3600 FORNASYONUDUR....
bunun bozulma sarti...bir tanedir...geopolitik.
nisan 3....
Finlandiya'nın NATO üyeliği kabul edildi. Beklediğiniz haber bununla mı ilgiliydi acaba?
Yorum

Yorum