Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • arm46
    Yasaklı
    • 21 Ekim 2021
    • 170

Şimdi MAL KİTLEDİ MAL PAZARLADİ diyenler KUZU nün grafikerleri yazdığım senetleri bulsunlar yazdığım tarihte fiyatlarını göstersinler grafikte herşey NET bir şekilde ortaya konsun

Yorum

• oprman
      Katılımcı
      • 19 Aralık 2021
      • 120

Bu sefer hacı tilkiye yakalandınız sanırım

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      5.510 ort. ile şort poz. açtım.......

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2826

Ne satacak kaldı nede alacak yatırımcı

Bundan sonra kafasına göre takılır bu endeks

Short birikirse yukarı long olursa aşağı

Yorum

• kurt
          Tecrübeli
          • 20 Aralık 2022
          • 1361

oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Bu sefer hacı tilkiye yakalandınız sanırım
          Evet...Hacı tilki bu sefer yakaladı..

5.600 den şortlara ilave yaptım...
          Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• AmurTemur
            Katılımcı
            • 06 Ekim 2012
            • 120

EKİM 2022 DE SANA YAZILMIŞTI

Sen bitcoin 13 sente. krdmd 30 sente (5-6 tl civarı)düşmeden borsada yükseliş başlamaz, varmı iddiaya giren diye boyundan büyük laflar ederken bak kuzu 29 haziranda endeks en dipte iken ne demiş,nasıl dik durmuş.
            Hani çöküş gelmeden gitmez borsa diyordun 2400 endeksde.Ne oldu bak endeks seni üstünden attı ve 4000 bin.

Bak sen haziran sonu temmuz başı krdmd yi 5-6 tl inecek,Endekside daha aşağı çöküş olacak diye beklerken atı alan üsküdarı geçmiş,işi bilen portföyünü 4 e katlamış.

kuzu bazen yazdıkları ile farklı mesajlarda verir anlayana.Sosa nın asıl sahibinin kim olduğunu kuzu bilmiyormu.İsterlerse fezaya sürebileceklerini ,isterlerse yarı yarıya çakabileceklerini kuzu bilmiyormu.Hisseleri teminatta kullandıklarını bilmiyor mu.Elbette biliyor.Üstelik kuzu shortladım mı dedi.Hayır...Ne diyor...Şu anda bilinmiş kuralları zorluyorlar diyor.
            Eee o zaman hemen yazılan birşeye hemen atlayıp yok meydan okuyorum,yok iddiaya girelim. yok hodri meydan falan filan gibi gereksiz laflarla forumu germenin,forumu birbirine katmanın alemi nedir.
            Bak iki kişiyi birbirine düşürdün.Eğer iddia middia karıştırmasan ne forumun huzuru bozulacak, ne de iki kişi birbirine o ağır lafları edecekti.

Endeks konusunda sıfırsın.Yazdıkların ortada.Borsayı 15 yıl öncenin kafası ile değerlendiriyorsun.Devir değişti farkında değilsin.

Sen ecilc dışında çakal tayfasının uğraştığı sığ üç beş çöp hisse yazarken işi bilenler önce banka ve enerji hisselerinde, devamında yan hisselerde portföyünü 4 e 5 e katladı.
            yazdığın çöp hisseler endeks kadar bile prim yapamamış.

Sanki çıkmayan hisse varmış gibi,birde kalkmışsın onlarla övünüyorsun.
            Ecilc de yazdığın için değil, o dönem kartaldaki arazi ve yeni ilaç şirketi satın aldığı için gitti ki,piyasa bunu zaten biliyordu.
            Geçmişle habire övünme çünkü biz görmedik.Varsa gelecekle ilgili analizin hisselerle ilgili, hedefleri,temel sebepleri ile yazki gelecekle ilgili bilgini görelim.
            Benim daha bir ay önce bankaları satınca 54 den topladığım feneri üç tavan çektikten sonra , %40 yukardan foruma sanki kimse bilmiyor, bir tek sen biliyor gibi yazıyorsun.
            Peki arkadaşlardan birisi %40 prim yapmış hisseyi yazdığın yerden aşağı çaksa, etkilenip alan paniğe kapılıp zarar etse ne yapacan.

Dilerim bundan sonra bilgi yönünden senden 1000 gömlek daha bilgili ve tecrübeli olan Kuzu nun her yazdığına,kendini bilgi yönünden onunla eşitmiş gibi iddialı laflar edip forumu germez ve forumda huzursuzluğa sebep olmazsın ve sebepleri,nedenleri ile niçin yükseleceğini anlatan güzel hisse analizleri yaparsın.
            Bunları sana birilerinin söylemesi lazımdı ben söylemiş oldum.
            Yazdıklarımı dostça değerlendireceğini ve biraz düşüneceğini umuyorum.

Saygılarımla.....

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Allah Allah Allah Allah Allah pir KUZU hapisten çıkarmış bizi niye ilan etmedin PİR KUZU daha önceden yazardım...Benim gibi bir değeri insanlardan mahrum ettin,olayı bilmeyenler olabilir özelden o kadar mesaj yazdım başkaları aracılığı ile de yazdım umursamadın.Her neyse olayın üzerinden çok zaman geçti ve bir anlamı yok hiç bir şeyin,ben sadece burda mal kitleyici vs dendi böyle birşeyin olmadığını ispat üzere söz hakkı istemiştim ona bile müsade etmediniz bununda bir önemi yok yazdığım nick ile yazdığım senetlerin fiyatı tarihi getirisi orda duruyor açıp bulun bakın, aramızdaki meydan okumada da benim hakliligim ortada (Sasa ile ilgili idi evet taban oldu ama rakamları bilemedin 94 den değil 186 dan oldu ve benim dediğim şekilde oldu konuyu bilmeyenler için ve ben bildiğim için topikten atıldık bugün nasıl yazıyorum bilmiyormuyum engel mi kaldirildi sistem hatası mı bilmiyorum)bununda önemi yok...sonuç olarak hiç bir şeyin anlamı ve önemi yok...BY ARM46
            Sorun şu idi, bazıları mal kitleyici mal pazarlamaci vs yazdı hakkimda böyle bir şeyin olmadığını olmayacağının ispatı için söz hakkı istemiştim bu söz hakkı verilmedi, İDDİA KONUSUNDADA BU ZAMANA KADAR İDDİA KAYBETMEDİM SASA İLE İLGİLİ KUZU YA KARŞI DA KAYBETMEDİM...BY ARM46 KAYBETMEZ...BEN ZATEN SÖZ HAKKI VERİLSİN KENDİMİ SAVUNAYİM GERÇEK ORTAYA CİKSİN SONRA YAZMAYACAGİMİDA BELİRTTİM...İSTE BUYURSUNLAR MAL KİTLEMİSİM İSPAT ETSİNLER YADA ONU DİYENLER OZUR DİLESİNLER, SONRASINDA YAZMAYACAGİM...BY ARM46
            Dostum derdiniz nedir sizin...İnanki şu forumda sizden daha bilgili,sizden çok daha iyi para kazanan en az 50 insan var.Haziran sonu ,temmuz başı endeks 2400 iken piyasa sizi dışarı bıraktı.BİTCOİN 13 e,KRDMD 30 cent e(5.5-6 tl)ye inmeden ENDEKSDE DÜŞÜŞ DEVAM EDERE,DİP GELMEZ DEDİN.Meydan okudun.Siz bunları yazarken millet bankaları topladı endejks ve bankalar uçtu

Siz piyasanın dışında kaldınız.
            Yanıldında yanıldın.Yanılmaya bıkmadın.İddia middia dedin forumu birbirine kattın.Sizin yüzünüzden huzurlu forum birbirine girdi, forumun huzuru bozuldu...

Haklı olarak forumdan ceza yedin.Şimdi gelip forumdan özür dileyeceğine
            gram değişmemişsin.Hala hiç bir şey olmamış gibi abuk subuk yazıyorsun.Hala iddia middia diyorsun.

DOSTUM SANIRIM SİZ DÜNYANIN SİZİN ETRAFINIZDA DÖNDÜĞÜNÜ SANIYORSUNUZ..Ama sizi farkeden gören yok.
            Oturup bir düşünseniz iyi olur.

yazacaksan nedenleri ile analizini yap.Tutarlı olursa insanlar zaten takdir eder.

Yokı amacın eski tas eski hamam forumu germeye devam edeceksen,yine iddia middia devam edeceksen

istirhamımız lütfen yazma huzurlu giden forumu germe.

Kuzu sana 1000 gömlek geniş ve pahalı gelir.Bilgiye ve forum sahibine saygı duy,forumda ki insanlara saygı duy..Kendini onunla bilgide aynı görme hastalığından bir an önce kurtul.
            Çünkü çok komik duruma düşüyorsun.

Yorum

• arm46
              Yasaklı
              • 21 Ekim 2021
              • 170

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              EKİM 2022 DE SANA YAZILMIŞTI

Sen bitcoin 13 sente. krdmd 30 sente (5-6 tl civarı)düşmeden borsada yükseliş başlamaz, varmı iddiaya giren diye boyundan büyük laflar ederken bak kuzu 29 haziranda endeks en dipte iken ne demiş,nasıl dik durmuş.
              Hani çöküş gelmeden gitmez borsa diyordun 2400 endeksde.Ne oldu bak endeks seni üstünden attı ve 4000 bin.

Bak sen haziran sonu temmuz başı krdmd yi 5-6 tl inecek,Endekside daha aşağı çöküş olacak diye beklerken atı alan üsküdarı geçmiş,işi bilen portföyünü 4 e katlamış.

kuzu bazen yazdıkları ile farklı mesajlarda verir anlayana.Sosa nın asıl sahibinin kim olduğunu kuzu bilmiyormu.İsterlerse fezaya sürebileceklerini ,isterlerse yarı yarıya çakabileceklerini kuzu bilmiyormu.Hisseleri teminatta kullandıklarını bilmiyor mu.Elbette biliyor.Üstelik kuzu shortladım mı dedi.Hayır...Ne diyor...Şu anda bilinmiş kuralları zorluyorlar diyor.
              Eee o zaman hemen yazılan birşeye hemen atlayıp yok meydan okuyorum,yok iddiaya girelim. yok hodri meydan falan filan gibi gereksiz laflarla forumu germenin,forumu birbirine katmanın alemi nedir.
              Bak iki kişiyi birbirine düşürdün.Eğer iddia middia karıştırmasan ne forumun huzuru bozulacak, ne de iki kişi birbirine o ağır lafları edecekti.

Endeks konusunda sıfırsın.Yazdıkların ortada.Borsayı 15 yıl öncenin kafası ile değerlendiriyorsun.Devir değişti farkında değilsin.

Sen ecilc dışında çakal tayfasının uğraştığı sığ üç beş çöp hisse yazarken işi bilenler önce banka ve enerji hisselerinde, devamında yan hisselerde portföyünü 4 e 5 e katladı.
              yazdığın çöp hisseler endeks kadar bile prim yapamamış.

Sanki çıkmayan hisse varmış gibi,birde kalkmışsın onlarla övünüyorsun.
              Ecilc de yazdığın için değil, o dönem kartaldaki arazi ve yeni ilaç şirketi satın aldığı için gitti ki,piyasa bunu zaten biliyordu.
              Geçmişle habire övünme çünkü biz görmedik.Varsa gelecekle ilgili analizin hisselerle ilgili, hedefleri,temel sebepleri ile yazki gelecekle ilgili bilgini görelim.
              Benim daha bir ay önce bankaları satınca 54 den topladığım feneri üç tavan çektikten sonra , %40 yukardan foruma sanki kimse bilmiyor, bir tek sen biliyor gibi yazıyorsun.
              Peki arkadaşlardan birisi %40 prim yapmış hisseyi yazdığın yerden aşağı çaksa, etkilenip alan paniğe kapılıp zarar etse ne yapacan.

Dilerim bundan sonra bilgi yönünden senden 1000 gömlek daha bilgili ve tecrübeli olan Kuzu nun her yazdığına,kendini bilgi yönünden onunla eşitmiş gibi iddialı laflar edip forumu germez ve forumda huzursuzluğa sebep olmazsın ve sebepleri,nedenleri ile niçin yükseleceğini anlatan güzel hisse analizleri yaparsın.
              Bunları sana birilerinin söylemesi lazımdı ben söylemiş oldum.
              Yazdıklarımı dostça değerlendireceğini ve biraz düşüneceğini umuyorum.

Saygılarımla.....

Dostum derdiniz nedir sizin...İnanki şu forumda sizden daha bilgili,sizden çok daha iyi para kazanan en az 50 insan var.Haziran sonu ,temmuz başı endeks 2400 iken piyasa sizi dışarı bıraktı.BİTCOİN 13 e,KRDMD 30 cent e(5.5-6 tl)ye inmeden ENDEKSDE DÜŞÜŞ DEVAM EDERE,DİP GELMEZ DEDİN.Meydan okudun.Siz bunları yazarken millet bankaları topladı endejks ve bankalar uçtu

Siz piyasanın dışında kaldınız.
              Yanıldında yanıldın.Yanılmaya bıkmadın.İddia middia dedin forumu birbirine kattın.Sizin yüzünüzden huzurlu forum birbirine girdi, forumun huzuru bozuldu...

Haklı olarak forumdan ceza yedin.Şimdi gelip forumdan özür dileyeceğine
              gram değişmemişsin.Hala hiç bir şey olmamış gibi abuk subuk yazıyorsun.Hala iddia middia diyorsun.

DOSTUM SANIRIM SİZ DÜNYANIN SİZİN ETRAFINIZDA DÖNDÜĞÜNÜ SANIYORSUNUZ..Ama sizi farkeden gören yok.
              Oturup bir düşünseniz iyi olur.

yazacaksan nedenleri ile analizini yap.Tutarlı olursa insanlar zaten takdir eder.

Yokı amacın eski tas eski hamam forumu germeye devam edeceksen,yine iddia middia devam edeceksen

istirhamımız lütfen yazma huzurlu giden forumu germe.

Kuzu sana 1000 gömlek geniş ve pahalı gelir.Bilgiye ve forum sahibine saygı duy,forumda ki insanlara saygı duy..Kendini onunla bilgide aynı görme hastalığından bir an önce kurtul.
              Çünkü çok komik duruma düşüyorsun.
              Yazdıklarının harfini bile okumadım muhatap sen değilsin,sen yırtık dondan çıkar gibi çıkma madem alıntı yapacaksın 1 MİLYON USD lik SASA iddasini da köy oraya KİM BİLGE İMİS KİM KİME 1000 GÖMLEK USTE İMİŞ...benim amacım öncelikle yazdığım senetlerde Mal Kitleme mal pazarlama vs dendi bunun ispatını istiyorum buraya yazma vs gibi derdim yok SEN KARİSMA BU İSE MORALİM BİR HAYLİ BOZUK CANİMİ SİKMA 46 SANA BİRŞEYLER HATİRLATSİN İNSANLARA SAYGİ DUY CİKSİN İSPAT ETSİNLER İNSANLARİ MESNETSİZ SUCLAYİP CEZA VERMEK NEDİR SEN KİMSİN ALLAH MİSİN HA ALLAH SAN SENDEN BUYUK ALLAH DA VAR KUL DA VAR...

Yorum

• AmurTemur
                Katılımcı
                • 06 Ekim 2012
                • 120

Yazmaya yazarız önemli değil önce HESAPLASMA olmalı MAL KİTLEME,MAL PAZARLAMA iftirası açıklığa kavuşturulması lazım...BY KUZU dan cevap BEKLİYORUM...Kİ BENİM BU TOPİGE GİRİS AMACİMİ NASIL VE NE ŞEKİLDE BURAYA YAZDİGİMİ GENELE YAZMIŞTIM...
                Şimdi MAL KİTLEDİ MAL PAZARLADİ diyenler KUZU nün grafikerleri yazdığım senetleri bulsunlar yazdığım tarihte fiyatlarını göstersinler grafikte herşey NET bir şekilde ortaya konsun
                La havle vela kuvate arkadaşım ne hesaplaşması, ne özrü forumu meşgul ettiğin şeye bak.

Forumdan asıl özür dilemesi gereken kendiniz olduğu halde şu yazdığınızı dönün bir daha okuyun.
                Forumun işi gücü yok da sizle mi uğraşacak.

Siz zaten Temmuz 2022 başında piyasadan koptunuz.2400 endeksde ağustosda dip beklerken endeks sizi üstünden attı.

ECILC YAZDIN %30 ÜSTÜNDEN SATTIM dedin bir daha ağzına almadın.
                ASELS yazdın.%30 40 mı üstüne gidince verdim dedin.Üstelik şu fiyata kadar devam diye bir hedef mi yazdında
                övünüyorsun.Siz zaten endeksde çöküş bekliyordunuz 2400 endeksde.

diğer yazdığın 3 sığ hisse. diğere hisselere göre fazla prim yapamadı, geride kaldı.
                Çünkü o hisselerde çakal tayfası manipülatörleri işlem yapıyordu.Güçlü paraları olmadığı için
                çok yukarı süremediler.Yüzlerce hisse yazdığın bu kıytırık hisseleri 3 e 5 e katladı.

72-75 tl arasında FENER YAZDIN.Ne oldu fener.Bak sizi yazdığınızda o zaman uyarmışım.
                krdmd ne oldu.11 TL İKEN 6 TL BEKLİYORDUN.Ama 25 tl oldu.

Geçmişle övünme.Çünkü eskilerde ne alıp sattığını görmedik.

Bu saatten sonra hisse analiz edeceksen niçin neden yükseleceğini sepepleri ile yaz.
                hedef koy .Bakalım başarılımısın görsün forum.

Tekraren KUZU nun işi gücü başından aşkın.İnsanlar bu foruma KUZU yu ve BABO yu okumaya geliyor.

İddia middia çelik çomak,çocuk işleri ile forumun uğraşacak zamanı yok.

Varsa analizin saygılı şekilde yazarsanız,tutarlı olursa zaten takdir görür ve okunursunuz.

Yorum

• arm46
                  Yasaklı
                  • 21 Ekim 2021
                  • 170

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  La havle vela kuvate arkadaşım ne hesaplaşması, ne özrü forumu meşgul ettiğin şeye bak.

Forumdan asıl özür dilemesi gereken kendiniz olduğu halde şu yazdığınızı dönün bir daha okuyun.
                  Forumun işi gücü yok da sizle mi uğraşacak.

Siz zaten Temmuz 2022 başında piyasadan koptunuz.2400 endeksde ağustosda dip beklerken endeks sizi üstünden attı.

ECILC YAZDIN %30 ÜSTÜNDEN SATTIM dedin bir daha ağzına almadın.
                  ASELS yazdın.%30 40 mı üstüne gidince verdim dedin.Üstelik şu fiyata kadar devam diye bir hedef mi yazdında
                  övünüyorsun.Siz zaten endeksde çöküş bekliyordunuz 2400 endeksde.

diğer yazdığın 3 sığ hisse. diğere hisselere göre fazla prim yapamadı, geride kaldı.
                  Çünkü o hisselerde çakal tayfası manipülatörleri işlem yapıyordu.Güçlü paraları olmadığı için
                  çok yukarı süremediler.Yüzlerce hisse yazdığın bu kıytırık hisseri 3 e 5 e katladı.

72-75 tl arasında FENER YAZDIN.Ne oldu fener.Bak sizi yazdığınızda o zaman uyarmışım.
                  krdmd ne oldu.11 TL İKEN 6 TL BEKLİYORDUN.Ama 25 tl oldu.

Geçmişle övünme.Çünkü eskilerde ne alıp sattığını görmedik.

Bu saatten sonra hisse analiz edeceksen niçin neden yükseleceğini sepepleri ile yaz.
                  hedef koy .Bakalım başarılımısın görsün forum.

Tekraren KUZU nun işi gücü başından aşkın.İnsanlar bu foruma KUZU yu ve BABO yu okumaya geliyor.

İddia middia çelik çomak,çocuk işleri ile forumun uğraşacak zamanı yok.

Varsa analizin saygılı şekilde yazarsanız,tutarlı olursa zaten takdir görür ve okunursunuz.
                  Bak sana bu mevzuya karışma diyorum 46 sana birşeyler HATİRLATSİN diyorum mevzu seni ilgilendirmiyor bir daha alıntı yapma yazımı konu sen değilsin KONU YU DEFALARCA YAZDIM ÇIKSINLAR İSPAT ETSİNLER buraya yazma derdim yok kalbinde hile yoksa SASA İLE İLGİLİ 1 MİLYON USD LİK İDDAYİ VE GİRİLMİŞ OLSAYDI KİMİN KAZANDİGİNİDA KOY KALBİNDE HİLE YOKSA... TEKRAR EDİYORUM SEN KARİSMA...

Yorum

• Timerbomb
                    Yeni Üye
                    • 28 Mart 2019
                    • 38

Nush ile uslanmayanin hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanin hakkı kotektir.
                    Daha fazla yazmanın manası yok kuzu gelir hesabı kapatır.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• arm46
                      Yasaklı
                      • 21 Ekim 2021
                      • 170

Timerbomb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Nush ile uslanmayanin hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanin hakkı kotektir.
                      Daha fazla yazmanın manası yok kuzu gelir hesabı kapatır.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Siz karışmayın diyorum gelmişsin kötek vs diyorsun derdim KUZU ile zaten gelsin zaten ben burdayım üzerinize vazife olmayan işlere karışmayın iyilik ile UYARIYORUM HADDİN OLMAYAN CUMLELER KURMA VE OLAYA KARİSMA

Yorum

• AmurTemur
                        Katılımcı
                        • 06 Ekim 2012
                        • 120

Yazdıklarının harfini bile okumadım muhatap sen değilsin,sen yırtık dondan çıkar gibi çıkma madem alıntı yapacaksın 1 MİLYON USD lik SASA iddasini da köy oraya KİM BİLGE İMİS KİM KİME 1000 GÖMLEK USTE İMİŞ...benim amacım öncelikle yazdığım senetlerde Mal Kitleme mal pazarlama vs dendi bunun ispatını istiyorum buraya yazma vs gibi derdim yok SEN KARİSMA BU İSE MORALİM BİR HAYLİ BOZUK CANİMİ SİKMA 46 SANA BİRŞEYLER HATİRLATSİN İNSANLARA SAYGİ DUY CİKSİN İSPAT ETSİNLER İNSANLARİ MESNETSİZ SUCLAYİP CEZA VERMEK NEDİR SEN KİMSİN ALLAH MİSİN HA ALLAH SAN SENDEN BUYUK ALLAH DA VAR KUL DA VAR...
                        Bak sana bu mevzuya karışma diyorum 46 sana birşeyler HATİRLATSİN diyorum mevzu seni ilgilendirmiyor bir daha alıntı yapma yazımı konu sen değilsin KONU YU DEFALARCA YAZDIM ÇIKSINLAR İSPAT ETSİNLER buraya yazma derdim yok kalbinde hile yoksa SASA İLE İLGİLİ 1 MİLYON USD LİK İDDAYİ VE GİRİLMİŞ OLSAYDI KİMİN KAZANDİGİNİDA KOY KALBİNDE HİLE YOKSA... TEKRAR EDİYORUM SEN KARİSMA...
                        Beyefendi saygılı ve SAYGI SINIRLARINI AŞMADAN YAZARSANIZ GÜZEL OLUR..YAZDIKLARI İNSANIN SEVİYESİDİR.

Siz benim yazılarımı alıntı yapmazsanız bende alıntı yapmam.

KALBİMDE HİLE OLMADAN,HAK YEMEDEN DÜŞÜNÜYORUM.Sizin gereksiz forumu geren yazılarınızdan forumu takip edenler rahatsız.Sizde sakin kafa ile düşünürseniz doğru olanın forumu germemek olduğunu göreceksiniz.
                        İki günlük dünya ..Neyi bölüşemiyoruz ki.Kırmaya kırılmaya iddia falan filan ne gerek var.
                        Özel de belki benden bile iyi bir insansınızdır.Ama forumda ki yazılarınız rahatsız edici.

YAZDIĞIN HİSSE İLE İLGİLİ SİZ KENDİ KENDİNİZE İDDİAYA GİRİYORUM DEDİNİZ...SİZİ CİDDİYE ALAN BİLE OLMADI.

KİMSE SİZLE İDDİA YA GİRMEDİ.Aksine herkes yazdıklarınızdan rahatsız oldu o dönem.FORUMUN KURALLARI VAR.

FORUMU İDDİA MİDDİA İLE BİRBİRİNE DÜŞÜRMESEYDİNİZ İYİ OLMAZMIYDI.
                        SİZ KENDİ KALBİNİZE SORUN BAKALIM.FORUMU O ZAMAN BİRBİRİNE KATMANIZ DOĞRU BİR HAREKETMİYDİ..Bu forumda siz o tarz yazıları yazana kadar hiç bir huzursuzluk olmadı.

YAZDIKLARINIZ ÜZERİNDEN YAZIYORUZ.Tanımayız etmeyiz.VE DİYORUZ Kİ FORUM GERİLMESİN.

YAZMAK İSTİYORSANIZ, ANALİZİNİZİ TUTARLI OLURSA TAKDİR GÖRÜR.YAZMAK İSTEMİYORSANIZ YAZMAZSINIZ.
                        SİZE MAL PAZARLIYORSUN DİYENİ BEN GÖRMEDİM.
                        AKSİNE YAZDIĞINIZ HİSSELERDE İYİ NİYETLİ VE SAMİMİYETLE YAZDIĞINIZA DA İNANIYORUM.
                        BİLGİNİZ KADAR YAZIYORSUNUZ,BİLGİNİZİ GÖRDÜK.DEMEKKİ BİLGİNİZ O KADAR.

KATILMADIĞIM BOŞUNA GEREKSİZ İDDİA MİDDİA İŞLERİNE GİRİYORSUN.Bak endeks 2400 iken endeks de "ben ne dersem o" dediniz ve yanıldınız.

Şayet haklı olsanız sizin lehinize de yazarım.Kuzu yanlış yapsa en ağır şekilde onu da eleştiririm.

SİZDEN İSTİRHAMIM YAZDIKLARINIZI SİLİNİZ, FORUM GERİLMESİN HUZURSUZ OLMASIN.
                        BEN DE YAZDIKLARIMI SİLEYİM.

BAKINIZ SİZE DOSTÇA YAZIYORUM.

Yorum

• tripledes
                          Yeni Üye
                          • 12 Nisan 2016
                          • 11

Yahu bunu unutmuştuk ne güzel nereden çıktı geldi gene. Adamın yazılarını okurken kör oluyorsun, bir tane noktalama işareti bilmeyen adam gelmiş 1 milyon dolarlık sasa falan yazıyor

Kuzuşu şizofreni hakettiği yere gönder de keyfimiz kaçmasın.

Yorum

• kurt
                            Tecrübeli
                            • 20 Aralık 2022
                            • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Evet...Hacı tilki bu sefer yakaladı..

5.600 den şortlara ilave yaptım...
                            Yükselişleri şort fırsatı olarak kullanıyorum..

şortlara ilaveyle devam ediyorum..
                            Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• arm46
                              Yasaklı
                              • 21 Ekim 2021
                              • 170

amurtemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              beyefendi saygılı ve saygi sinirlarini aşmadan yazarsaniz güzel olur..yazdiklari insanin seviyesidir.

Siz benim yazılarımı alıntı yapmazsanız bende alıntı yapmam.

Kalbimde hile olmadan,hak yemeden düşünüyorum.sizin gereksiz forumu geren yazılarınızdan forumu takip edenler rahatsız.sizde sakin kafa ile düşünürseniz doğru olanın forumu germemek olduğunu göreceksiniz.
                              Iki günlük dünya ..neyi bölüşemiyoruz ki.kırmaya kırılmaya iddia falan filan ne gerek var.
                              özel de belki benden bile iyi bir insansınızdır.ama forumda ki yazılarınız rahatsız edici.

Yazdiğin hisse ile ilgili siz kendi kendinize iddiaya giriyorum dediniz...sizi ciddiye alan bile olmadi.

Kimse sizle iddia ya girmedi.aksine herkes yazdıklarınızdan rahatsız oldu o dönem.forumun kurallari var.

Forumu iddia middia ile birbirine düşürmeseydiniz iyi olmazmiydi.
                              Siz kendi kalbinize sorun bakalim.forumu o zaman birbirine katmaniz doğru bir hareketmiydi..bu forumda siz o tarz yazıları yazana kadar hiç bir huzursuzluk olmadı.

Yazdiklariniz üzerinden yaziyoruz.tanımayız etmeyiz.ve diyoruz ki forum gerilmesin.

Yazmak istiyorsaniz, analizinizi tutarli olursa takdir görür.yazmak istemiyorsaniz yazmazsiniz.
                              Size mal pazarliyorsun diyeni ben görmedim.
                              Aksine yazdiğiniz hisselerde iyi niyetli ve samimiyetle yazdiğiniza da inaniyorum.
                              Bilginiz kadar yaziyorsunuz,bilginizi gördük.demekki bilginiz o kadar.

Katilmadiğim boşuna gereksiz iddia middia işlerine giriyorsun.bak endeks 2400 iken endeks de "ben ne dersem o" dediniz ve yanıldınız.

şayet haklı olsanız sizin lehinize de yazarım.kuzu yanlış yapsa en ağır şekilde onu da eleştiririm.

Sizden istirhamim yazdiklarinizi siliniz, forum gerilmesin huzursuz olmasin.
                              Ben de yazdiklarimi sileyim.

Bakiniz size dostça yaziyorum.
                              alakasiz yaziyordun benim foruma giris nedenimi bilmeden rastgele saga sola salliyorsunuz kalbin hileli israrla yaziyorum madem kalbinde hile yok sasa konusundaki hakliligimi neden alinti yapip asmiyorsun israrla görmezden geliyorsun bul ve as ki tarafsiz oldugun belli olsun israrla söylüyorum söylüyorum karismayin diyorum kuzunun derdi sizi mi gerdi bizzat kuzu kendisi dedi pazarlama kitleme vs o yuzden gelsin ve ispat etsinler diyorum siz karismayin özelden kendisine o kadae mesaj yazdim cevap vermedi neden vermedi karşisinda ki guc kendisinden uste sasa 16 olmadi cunku 186 oldu ordan taban oldu bende bunu ongordum ve bu bilgeligi hazmedemedi ben burdayim kendisi yok okudugundan da eminim benim hakli nedenim var size noluyor bizzat iftira atti buyursun ispat etsinler diyorum forumunuz umrumda değil sizde umrumda değilsiniz siz karismayin laftan anlayin...

Yorum

• bridge
                                Katılımcı
                                • 22 Haziran 2009
                                • 74

Geçmişte engel koyduğum tek üye idi tekrar aynı işlemi yaptım .

Öyle başarılı , öyle süper , öyle büyük , sen neymişsin biz farkına varamadık abi

Bi huzur ver başlık sahibini okuyalım , toplumun aynası sanki

Yorum

Working...
                                X

Debug Information