Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
bu ucu olmadan....FAZLABIRBISEY OLMAZ....ucude kucagimda...coookkk siki incelememde....onlarla yatip onlarla kalkarim ben....
HEDEF FEYZA TOPIGIM ESASI NEYDI....SINAI...GIDA...ULASTIRMA...TICARI ENDEKSLERDI....
ULA NAMISSIZLAR....
yazilarimdaki ince ince degdirdiklerimi okuyun...ISKENDERIN tum sirlarini buraya doksem...ISKENDER bana para vermez...satiraralarima bak namissiz...missal agzimdan kacirmistim....amiral 3 kati 45 tl...bu satir arasidir....missal bankalar batacak...bu iskendere yaziliyor...onu yaniltiyor...ona diyor ki...beni iksen panka almam...KOMPLE YALAN...HA HA HA
BORSACI...HARBE GIRMIS BIR GENERALDIR...niyeti hep saklidir.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
daha oncede yazmistim....5045 cok onemli....bugun ona dogru gelince shortu kapattik....5045 alti kapanis....transit 4600 dur.
kuzu pull-back kurali....5200 ust limitidir...gun ici pull-back...5145 idi...onu yapti...tekrar shortladim...5045 e dogru suzuldu tekrar shortu kapattim...
yarin iki rakkam var....5045 ve 5200...5200 shortu cak yeridir....gunlukte...seans ici pull-backler farklidir.
ne anlar o....BU ISLERDEN....akli bit gaddin kiz....
ONUN SUNNET DUGUNUNU ALTINDA GIRDIGIMIZ IDDIADA YAPMISTIK bu forumda...sunnetciye ucundan eccik kes dedim....baltayi indirip kokunden kesmisti...IGDIC O....HAREM AGASI YANI....
Ulaa. iyiki ucundan eccik kes demissin. Billurlariyla beraber dibinden mi kesmis. Vah ki vah ne ise yarar gari geri kalani, tabii kaldiysa. Ne gunlere kaldik yaff etrafi sadistler basmis.
Yorum