Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

Bu topiğin ilk iki mesajı biraz epey eskidi ve hatTA sıkıntılarla boğu$uyo gibi sanki..

Bir bAKı$ baktın, kalbimi yaktın..

Cheers than, kuzu bey ve değerli okuyucuları & payla$anları..

Yorum

• kurt
      Tecrübeli
      • 20 Aralık 2022
      • 1361

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sakıncası yoksa hisseler neler sn.kurt
      ısctr ,kchol , sıse ,ulker ......
      Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kurt
        Tecrübeli
        • 20 Aralık 2022
        • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        4 hisseden oluşan portföyümü bozmayı düşünmüyorum..Bence yakında düşüş olacakSA perşembe günü kapanışa kadar olmalıdır.( bu durumda portföyden daha yüksek miktarlı viop endeks şort pozisyon açarak, portföyü hedge ve ilave kazanç trade simülasyonum. ) Cumaya kadar düşüş olmazSA aynen devam ederim..
        Düşündüğümü yaparak portföyü değiştirmeden 6.035 ort. ile şort pozisyon açtım..
        Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• vicente
          Yasaklı
          • 22 Kasım 2020
          • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Cuma günü sert satışta ve sabah fulledigim mallari yarıya indirdim.
          Bence zemin sabaha gore kayganlasti kısa vade ralli devam etse de dalgalanır yine sert
          Sabah ki ortam çok iyidi
          Seçim tarihi belli kaybeden belli 2 ay soluksuz alırdı borsa
          Aksenerin geri dönmesi şu an ortamı flu yapti
          Psikolojik üstünlük tamamen millet ittifakında akp tamamen çökmüş durumda
          Ya rte seçime girmez ya da seçimi ertelenecek kaos çıkar
          Bisti hiç iyi görmüyorum shortlari arttirdim
          Hele deprem sonrası ziraatin aldıkları cok sıkıntı ..kaybediyoruz satalım derlerse bir anda deprem sonrası en düşük seviyeye goruruz.
          Bay loser sapkadan tavşan çıkarıp her zamanki gibi rte yi kurtaracak bir hata yapmazsa akp %25 i gecemez

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

Global kriz geliyor.
            Matematik yanılmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2825

Dow fena verdiler ama ben bunlara da güvenmiyorum yarın geri alırlar 32 altına bırakmıyorlar

Powell yarın çıkar siz beni yanlış anladınız falan der iş kapanır

Yorum

• winvob
                Katılımcı
                • 03 Mart 2009
                • 109

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ilk turda...yuzde 60 oyla...13 cu cumhurbaskinimizdir...ulkeme hayiirli ossun.
                Kuzum % 60 az değil mi???
                Ama haklı olabilirsin belki 65 bile olabilir)))

Kılıçdar,Ekmelettin'i çıkartıp onu yordu,sonra M.İnce ile iyice hırpaladı...son raund da kendi çıkarak 60 diyorsun, bence jübilesini yapmaya hazırlanıyor...ama seçmenine ben %47 oy aldım deyip yine o koltuktan kalkmaz))

Kuzum çok duygusal gördüm seni,
                Ağzından Atatürk adı çıkmayan (belki şu aralar söyleyebilir),pkk ile kol kola olan biri, Atatürkçü'lüğü tartışılmayan alevi kesimden oy alabilir mi?

Hayalım,teşbihte hata olmaz deyip te mi Meral hakkında, Amerikan mandacı Halide Edip benzetmesi yapıp övmeye çalışmış (cuk oturmuş),ama masada olan Meral...ya İyi partinin milliyetçi seçmenleri?

İnan merak ettim % 60'ı nasıl buldun?

Benim sıkıntım Erdoğan'ın iktidardan düşmesi değil,yerine geçeceklerden kaynaklı sıkıntı.

Akdeniz'de...12 ''mil''de...Suriye'nin Kuzey'in de...Ukrayna savaşında...vs.vs. verecekleri tavizler bu ülkenin belini çok kötü büker.

Not: Meral'i masaya döndürme formülü,bir gün önce firari Fetöcü S.Genç dile getirmiş.

Forumdaşlardan,Karşıyaka'dan,Bostanlı'dan kimse var mı burada?...özelime yazsın.

Yorum

• Vurgun
                  Seyirci Üye
                  • 08 Ağustos 2020
                  • 54

Kemal kilicdaroglu olmaz demisler marala....

oda niyekineki usaglar demis....onlarda bacim o ALEVI...olmaz demisler...

maral da yaw oyle sey olurmu...cumhuriyet bu...osmanli degil ki...

onlarda demis ki...anlamadin bacim....

BIR ALEVI CALMAZ VE CALDIRMAZ...bes sene kumda mi oynuyacagiz...biz cumhura geceriz haaa....

hadise bu....GIIRGIZLARIN ZORDA OLMASI.
                  QUZULbaşım,

çok uzun olmasada hatrı sayılır bir zaman diliminden takip etmeye çalışıyorum sizi bir tespitte bulunacağım

Hiç bu kadar yaprak kimin savrulduğunu görmedim ,acaba meşhur daş...işlevi yitirdimi ? (teşbihde hata olmaz hoşgörüne sığınarak istinaden)

duygularına yenik düşmeyesin ,el cemaatül mümin kardeşlerini de yuvarlamayasın ....
                  selam ile hürmet eder saygılarımı bu vesile ile tekrar sunarım

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

Vurgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    QUZULbaşım,

çok uzun olmasada hatrı sayılır bir zaman diliminden takip etmeye çalışıyorum sizi bir tespitte bulunacağım

Hiç bu kadar yaprak kimin savrulduğunu görmedim ,acaba meşhur daş...işlevi yitirdimi ? (teşbihde hata olmaz hoşgörüne sığınarak istinaden)

duygularına yenik düşmeyesin ,el cemaatül mümin kardeşlerini de yuvarlamayasın ....
                    selam ile hürmet eder saygılarımı bu vesile ile tekrar sunarım

ha ha ha....cok guzel yazmissin eline saglik....

yaw bu 4 gunde cok duygusal olduk....KIZILBASLAR seyh hatayi etrafina toplandiklarinda 3000 kisilerdi....sonra tum irani isgal ettiler....

benim yazilarimda....el cemaatul mumin kardeslerimin aleyhine yazi goremezsin...BOLUCULUKTUR O...

bu ALEVI....bu aday olmasin demekte...BOLUCULUKTUR....

ben farkinda isen dalgami geciyorum....DINDAR MUMINLERLE degil...onlar basimin ustunde...her cuma camiye giden ama son gaz yolsuzluk yapan dincileredir....DINCI DEMEK...KAFIR DEMEKTIR...

MESALA BANA GORE...cubbeli Ahmet hoca KAFIRDIR...gecimini dincilikle sagliyor.

ama sen...MUMINSIN....BASIMIN USTUNDE YERIN VAR.
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

SEVGILI WINVOB....

yuzde 60 sudur....ben kime oy vermem diyenlerdir....

yuzde 40 sudur.....ben tayyipten baskasina oy vermem diyenlerdir....

turk halki bu secimde....BU IKISEY UCUN SANDIGA GIDIYOR....

BEN ISE KUZU YUM....analitik dusunurum....

missal suan....borsada bunu paraya ceviriyorum....

cunki biliyorum ki....KILCDAROGLU....korkuyu saldi gariii...

kime....

HIRSIZLARA....

bunlar borsayi satacak....ben bundan para yapacam....yogusam...beni ilgilendirmezdi maral filan.
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• vicente
                        Yasaklı
                        • 22 Kasım 2020
                        • 2458

Psikolojik üstünlük tamamen millet ittifakında akp tamamen çökmüş durumda
                        Ya rte seçime girmez ya da seçimi ertelenecek kaos çıkar
                        Bisti hiç iyi görmüyorum shortlari arttirdim
                        Hele deprem sonrası ziraatin aldıkları cok sıkıntı ..kaybediyoruz satalım derlerse bir anda deprem sonrası en düşük seviyeye goruruz.
                        Bay loser sapkadan tavşan çıkarıp her zamanki gibi rte yi kurtaracak bir hata yapmazsa akp %25 i gecemez
                        Bay loser hdp yi ziyarette kararlimis diğer partilerden bu yönde twitler geliyor
                        Akp yi kurtaracak tek şey bu olabilir bunu yapmamalı asla dışarıdan oy iste ama hdp binasına gidersen seçimi tehlikeye atarsın
                        Ölü akp mhp canlanir

Yorum

• guner
                          Kıdemli
                          • 28 Mayıs 2011
                          • 4864

gittiler ya, bey efendiler hdp ye anayasa değişikliği için oy istemeye.
                          onlar gidince mübahmı.?
                          bist bitti artık.
                          bademler elinde mal falan tutmazlar...bugün son 3 saat başladılar....
                          milletin kazanacağı hiç bu kadar görünür olmamıştı.
                          Kemal, krizi çok güzel yönetti ve daha iyi sonuca ulaştı.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

Bay loser hdp yi ziyarette kararlimis diğer partilerden bu yönde twitler geliyor
                            Akp yi kurtaracak tek şey bu olabilir bunu yapmamalı asla dışarıdan oy iste ama hdp binasına gidersen seçimi tehlikeye atarsın
                            Ölü akp mhp canlanir
                            sana bunu AKP medyasi algilatiyor....onlarin propogandasi bu...

tabiiki HDP yi ziyaret edecek...etmezse yanlis....oraya oy vermis 7 milyon insan var....SANA AKP MEDYASI NE DIYORSA TERSINI YAP....etme mi diyor....hergun git hdp de cay ic.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

sana bunu AKP medyasi algilatiyor....onlarin propogandasi bu...

tabiiki HDP yi ziyaret edecek...etmezse yanlis....oraya oy vermis 7 milyon insan var....SANA AKP MEDYASI NE DIYORSA TERSINI YAP....etme mi diyor....hergun git hdp de cay ic.
                              tayyip bey ve devlet bahceli....KURAL KOYAMAZ...FELAN OCU...FILAN DEGIL...

derlerse....

sende buna uyarsan....SEN KAYBETTIN ZATEN...baskasinin kodugu kurallarla oyun oynanmaz....o kurallari kendi nasil kazanacak...hesapliyor ve koyuyor.

sen ise....hasstir ulen demezsen...EZIKSIN...VE EZIK OLANI KIMSE SECMEZ.

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                şimdi bakın
                                chp nin en az %25 oyu var
                                hdp %10
                                iyi parti tepesi ne yaparsa yapsın, tabanı erdoğanı istemiyor %10 da oradan gelir.
                                diğerlerini saymadım.
                                akp %35 desek
                                mhp %10

kafa kafaya..
                                nasıl bir seçim olacak bir düşünün..
                                bu rakkamlarda %10 daha millete ilave oldu..iş bitti..
                                bye bye hepinez..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information