Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guner
    Kıdemli
    • 28 Mayıs 2011
    • 4864

hep türkiyedeki siyaset gözüyle bakıyorsunuz.
    akp-iyi parti,erdoğan....
    7 aydır dünyada global resesyon kapıda.dow kurba kaynatarak düşüyor.gözünü 22 ye dikmiş.
    şubat ayında philadelphiada -20 delindi.
    2000 tarzı patlayacak bir global resesyona ne erdoğan,ne de kılıçtar bir şey yapabilir.
    dünyada kimsede para kalmayacak borsaya yatıracak..bankalar batacak..
    mart ayından başlayacak büyük düşüş bekliyorum ben borsalarda..
    morgan stanley de bu görüşte..
    dünya ancak 2024 te kendine gelir.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

SEVGILI WINVOB....

hosgeldin....goruslerine en cok ihtiyac duydugum gunler...

benim yazdiklarimdan etkilenmeden....kizarim filan demeden...ki kizmam...beni taniyorsun...

GORUSLERINI yaz....cok degerliler benim ucun....

daha dun yazdim...MARAL I tayyip bey kullanir emme asla guvenmez...ayni gorusteyiz...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• winvob
        Katılımcı
        • 03 Mart 2009
        • 109

Kuzum 15 yılı geçmiştir seni tanıdıklığım.

Yazdıklarından etkilenemem...borsa haricinde diyeyim)))

Her gün de birşeyler yazmak istemem...belli kritik günler haricinde.

Diyeceğim, bu yılın en önemli seçimi ile dünya basınındayız.

Bu yüzyılın belki de gidişatını belirleyecek bir seçim.

Yorum

• Cakirmetin05
          Tecrübeli
          • 20 Mart 2022
          • 1292

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          SEVGILI WINVOB....

hosgeldin....goruslerine en cok ihtiyac duydugum gunler...

benim yazdiklarimdan etkilenmeden....kizarim filan demeden...ki kizmam...beni taniyorsun...

GORUSLERINI yaz....cok degerliler benim ucun....

daha dun yazdim...MARAL I tayyip bey kullanir emme asla guvenmez...ayni gorusteyiz...
          Sayın Kuzu Akp artıkları niçin Kılıçdaroğlu’nu destekliyorlar sorgulamak gerekmez mi? İdeolojik olarak bu kadar uzak olmalarına rağmen ısrarla onu aday yapmaya çalışıyorlar. Çünkü kendileri için en kolay lokma kılıçdar. Bir stadyum dolusu taraftarı olmayan Gültekin uysal , kerameti kendinden menkul davutoğlu Başkan yardımcısı olup ülke yönetecekler öyle mi? Göreceğizki seçim listeleri hazırlanırken haketmedikleri ne tavizler alacaklar?
          Keşke toplam oyu yüzde 5 i bulmayan 4 artık parti yerine sadece CHP nin adayı olarak çıksaydı ortaya.
          Maalesef İstanbul’da yaşayan biri olarak( çevre izlenimlerime dayanarak)şansının fazla olmadığını düşünüyorum.
          Dilerim yanılırım ama bu gidişle ikinci turda Muharrem ince Erdoğan mücadelesi izleriz gibi duruyor
          " Her şeyi bidiğini iddia edene
          Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

şimdi bakın
            chp nin en az %25 oyu var
            hdp %10
            iyi parti tepesi ne yaparsa yapsın, tabanı erdoğanı istemiyor %10 da oradan gelir.
            diğerlerini saymadım.
            akp %35 desek
            mhp %10

kafa kafaya..
            nasıl bir seçim olacak bir düşünün..

Yorum

• Titrettin
              Aktif
              • 20 Aralık 2016
              • 318

6'lı masa olayını anlamış değilim. chp, iyi parti ve bunların yanında saadet partisi... diğer üçünün gücü etkisi nedir.

şimdi bu beşli masa nasıl %50 +1 e ulaşacak..

konumuz borsa...

millet itfifakının güçlü olması gerekiyor.

cumhur kazanacağını anlarsa borsayı sıkı sıkı tutmayabilir.

eğer rekabet var ise borsayı ve dövizi seçime kadar sıkı tutacaklarını düşünüyorum.

Yorum

• greenspan41
                Aktif
                • 30 Nisan 2009
                • 327

Seçim için gün ve ay verenler yılı bile 3 hakta tutturamayacaksınız...

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

Elliotçular son dalga işin ısrar ediyor son bir tepe 6200-6300 civarı oradan asıl düzeltme ve dolar hareketinin oralardayken başlaması şeklinde beklentileri var.

Kuzu hocam tanır son mohikan diye biri var

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

bu konuyu kapatalim usaglar....maral hanim baskan adayini bulmus tv izlerken...ERSAN SEN demis....adayini bulmus....

konu kapandi....siyaset oldugu ucunde....bu konuyla ilgili tum mesajlar silinecek....

degerli vakitlerimizi....bu degersiz politikacilar ucun harciyamayiz....

artik...lutfen...bu konuyla ilgili mesaj atmayin...vakit kaybi....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2825

Doğru

Aylardır bulamadıkları adayı canlı yayında buldu

Komedi

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Doğru

Aylardır bulamadıkları adayı canlı yayında buldu

Komedi
                        dusunebiliyormusun....bunlar yuzunden benim....Aymur Temur gibi allahin nadide yarattigi bir dostla....cem ve vincente gibi degerli kardeslerimle....tartismam....ABESLE ISTIGAL YAW....TUM MESAJLARIMI SILDIM...

yazdigim o mesajlarimi kendime hakeret saydim....bu tur insanlarin benim 1 saniye vaktimi bile almamalilar....DEGERSIZLER.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

evettt....MALSIZ VE CULSUZUM....NAKITE GARKOLMUS....FIRSAT KOLLUYORUM....

HACI TILKIYI izliyorum....6200 u yapmasini bekliyorum ki...SHORTLUYAYIM....

SORUDA SU....6200 U....SECIME 15 GUN KALA MI YAPAR....yoksa simdi mi....

CUGAPDA SU....simdi yaparsa secime kadar orada tutamaz....

4 MILYON YENI YATIRIMCI VE ONLARIN VERECEGI OYLAR VAR....

Yorum

• AmurTemur
                            Katılımcı
                            • 06 Ekim 2012
                            • 120

Kuzu aga aynen katılıyorum.Benim yazdıklarımda dahil tüm siyasi yazılar silinsin.

Maral ı hiç sevmem.DEVLET YÖNETİMİ VERİLECEK BİRİ DEĞİL.Kılıç da bir başka beceriksiz.Partisinde ki 4 tane cukka peşinde koşan, özellikle KILIÇDARI YÜKSEK GÖSTERDİĞİ ANKETLERLE KANDIRAN GAZA GETİREN,CUKKACILARIN OYUNUNA GELİP

%2 BİLE OYU OLMAYAN 3 GUÇÇÜĞÜ KENDİNE NOTER MAKAMI SEÇİP, BEN DE BEN DEDİĞİ İÇİN, SÜRECİ İYİ YÖNETEMEDİĞİ BECERİKSİZ OLDUĞU İÇİN KILIÇ A DA MARAL KADAR KIZIYORUM.Bir süreç bu kadar kötü mü yönetilir.10 YAŞINDA Kİ ÇOCUK YAPMAZ HER İKİSİNİN DE YAPTIĞINI.

EĞER DANIŞIKLI DÖVÜŞ BİR İŞ YAPMADILARSA...EĞER KAVGA EDEREK AYRILMIŞ OLALIM SEN SAĞ KARARSIZ SEÇMENİ TOPLA, BEN ORTA VE SOL SEÇMENİ TOPLAYAYIMİKİNCİ TURDA İŞİ BİTİRELİM GİBİ BİR DURUM YOKSA HER İKİSİNE DE YAZIKLAR OLSUN.

AZ DA OLSA ÖYLE BİR DURUM OLABİLİR.DEĞİLSE %70 e, %30 luk sosyolojik insan dokusunu hesaplamadan böyle aptalca bir iş yapmak aptallığında ötesinde bir durum.

ERSAN KİM YA..TV DEN BAĞIRIP ÇAĞIRMAK..TIRAŞ...

HEPSİ SİLİNSİN ÖNÜMÜZE BAKALIM.

Yorum

• AmurTemur
                              Katılımcı
                              • 06 Ekim 2012
                              • 120

Aha yangına körükle gidenlerden.Beşlinin kesinlikle %37 asla oyu yok..Süreci buralara getiren bunlar işte.

deva ve gelecek akp den hiç oy sökemediler.

hepsine yazıklar olsun.

beşli+hdp %39 u aşar diyen herkesle her iddiasına girerim.

Yangına körükle gitmek kime hizmet ediyor anlamak güç.

Yorum

• vicente
                                Yasaklı
                                • 22 Kasım 2020
                                • 2458

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Aha yangına körükle gidenlerden.Beşlinin kesinlikle %37 asla oyu yok..Süreci buralara getiren bunlar işte.

deva ve gelecek akp den hiç oy sökemediler.

hepsine yazıklar olsun.

beşli+hdp %39 u aşar diyen herkesle her iddiasına girerim.

Yangına körükle gitmek kime hizmet ediyor anlamak güç.

Mamacı ozvisne

Yorum

Working...
                                X

Debug Information