Vadeli son 2 dakika tavanı bozmuş. 6500 lot satış olmuş yaklaşık. Yarın tavan işi zor gibi sanki. Satan kişiyi sıkıştırmak isterler mi?
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
oyle oldu....oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkşam seansı ve msci turkey tavan. Bu durumda yarın ne olur sn.kuzu?
emme....
bizim dinazorlar vadeliyi shortluyoruz diye mesaj attilar bana...dogru yapiyorsunuz dedim...aksam seansini abarttilar....
msci tavan....kim yapiyor...mesala turkiye aliyor olamaz mi....ALGI YONETIMI UCUN...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu tilkiyi kuytuda sıkıştırıp soyup yer...oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkşam seansı ve msci turkey tavan. Bu durumda yarın ne olur sn.kuzu?
Yorum
-
bizimkiler bozdu....sebeb...msci turkey tavan...bu benim gibilerde ters teper...TUZAK BU....turkler aliyor o kaartlari...smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVadeli son 2 dakika tavanı bozmuş. 6500 lot satış olmuş yaklaşık. Yarın tavan işi zor gibi sanki. Satan kişiyi sıkıştırmak isterler mi?YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ha ha ha...VIOP a gomduk...dur bakalim...kim kimi yiyecek....julia.luthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu tilkiyi kuytuda sıkıştırıp soyup yer...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
boyle gunlerde 3 gunde...3 ayda kazanilacak para kazanilir...uyku gunde 3 saate iner emme...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
unutmayin....ANALITIK DUSUNUN DEDIM....endeks bu sabah saat 9 da...600 milyar tl idi....bu aksam 660 milyar tl ye cikti....bir gunde 60 milyar tl artti....
incik....bu 60 milyar tl artis....COK KISKIRTICIDIR....
DINAZORDA...bu artis...agiz icinde sulanmalar....yeme hissinde tavan....gibi...duygulari feci kiskirtir...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
haci TILKI...agir yarali kurtlara aasam seansi VIOP ta olumcul darbeleri indirince....bu bizi harekete gecirdi....bre zindiq....bu dinen caiz deellldir dedik...AGIR YARALI ADAM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ADAMIN ESSEGI KAYBOLMUS....
bulup getirene 5 altin verecegim demis....
birisi bulup getirmis....adam 5 altini vermis...
fekaatt....bulan adam olmazzz 100 altin isterim...cok zahmet cektim...yoksa vermem demis...
esegi buldugumda....esek PAPAZ MAKARIOS un mekanina girmek uzere idi...on ayaklari icine girmisti...kuyrugundan tutup...geri cekmek ucun 1 saat ugrastim ve sokmadim iceri....
sahibi....yaaa biraksaydin girseydi....ne olacak ki....
olmazzz demis...GIRSEYDI AKILSIZ BIR KATIRA DONUSURDU...
bunu...orayi okuyup bana bir soru soran DINAZOR a anlattim...soruyu geri aldim...ozur deyip kapatti.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam daha bes fonları alışa geçmeden endeks 5000 oldu
Bunlarda alırsa short sıkıntı yaratabilir ki mevzuat gereği almaları şart
Ayrıca sende endeks 5700 gelecek ve yataya saracak dedin
Ama 4 ayda endeks 1900 hedef verdin bu nasıl olcak onu anlamadım
Yorum
-
Alemin kralı Kuzu Emmim,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle emeğine yüreğine sağlık.
Revize grafik ve oyun planı nedir?
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterADAMIN ESSEGI KAYBOLMUS....
bulup getirene 5 altin verecegim demis....
esegi buldugumda....esek PAPAZ MAKARIOS un mekanina girmek uzere idi...on ayaklari icine girmisti...kuyrugundan tutup...geri cekmek ucun 1 saat ugrastim ve sokmadim iceri....
sahibi....yaaa biraksaydin girseydi....ne olacak ki....
olmazzz demis...GIRSEYDI AKILSIZ BIR KATIRA DONUSURDU...
.
Haha ha ha....YAŞA KUZUM YAŞA ....
PAPAZ MAKARİOS köyünden şeere heyvan pazarına gitmiş...Güçlü kuvvetli Eşek alacak..
Eşek satan adama yaklaşmış...İki sıska cılız, bir tanede iri kıyım güçlü bir eşek var..
Satıcı..Hepsi 3 bin...Emme sen sıska küçüklerden birini al, irikıyım olan sana yaramaz..
Niyekine demiş Makaryos...Ben iri kıyım güçlü olanı alacağım...
Adam..söylemedi deme..İri kıyım olan ibnedir..Sonra bana kızma demiş..
Makaryos hadi len ordan eşeğin i..nesi mi olur..Ben iri kıyımı alıyorum deyip
parasını ödeyip,eşeğe binip köyün yolunu tutmuş..Köy yakınında bulunan nehiri geçerken
eşek nehir ortasında durmuş.PAPAZ MAKARİOS ne kadar uğraşsada eşek bir milim kıpırdamamış.
Mecburen inmiş beline kadar su..eşek köy yönüne yine kıpırdamamış..
Eşekle birlikte geri dönmüş...Yolda..Bu satıcı kesin KUZU'nun adamı,bu kesin KUZU'nun
bir oyunu bana diye söylene söylene hışımla varmış satıcıya...
Be adam sen ne biçim eşek sattın bana..Nehir ortasında beni suya indirdi,ileri gitmedi
diye çıkışmış satıcıya...
Adam...De get len işine..Gıt akıllı olma..Ben sana bu eşek ibnedir demedim mi..
Sen gittin i..ne olanı seçtin....
İ..nenin nerde ne zaman ne yapacağı belli mi olur deyince ağzını açamamış Papaz MAKARİOS...
HAHA HA HA.....
.
Yorum

Yorum