Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
usaglar....burada gece 3.30....gidip uyuyacagim....
sevgiler,guzel yaradilmis kardeslerim.....
BIR KUZU KLASIGI DAHA IZLEDINIZ.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
onu bir pecete gibi sag cebime koyar....oradan cikarir sol cebime koyar...oradan cikarir arka cebime koyar...oradan cikarir gotumu siler tuvalete atarim ben.....TUZAK...DUBORO...NUMORO....bunlarin kitabini yazmisim lem ben....
al tavana kilitledi....yuzde 10.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Seçim olmasa evet
Sosyal medya gücü ile bademlerin suçüstü yakalanması vegelen tedbirler 6 ayda endeksi 10 bine cikarira ama seçim sıkıntı
ucmaya baslamayin lem....maksimum 5700 ve yatay....
dolari 10 dan 18.5 a cikardi....aylardir yatay...secime kadar...sonar 72.
1000 LOT THYOLLARI ALDIK....10 TL DEN....NE VERDIK...10 000 TL....
SIMDI...1000 LOT THYOLLARI ALSAN....150 TL DEN....NE VERECEN....150 000 TL....
bak farka....artik ele kolay degil....7 kat cikmak...20 kat cikmak....2 kat cikmak
hedef feyza topiginde....FURGUNUMUZU YAPTIK....O BITTI ARTIK.
SIMULASYON 1A ve 1B bundan uretilmis....detayli oyun tarzim.....
Deprem bölgesinde pozlari kapanan yatırımcılar tespit edilip o pozlar telafi edilmeli
Nerden edilmeli
Deprem bölgesi dışında short açıp yağma yapmaya kalkan badem ve cakal ky lerden
Vade sonuna kdr kapanma şansı verilmemeli bunlara aslında yukari marjlari açsalar daha uygun olur
Kuzu abim..
Benim de ne olursa olsun satmayacagim bir portföy vardı
Ben de %25 verdim.
Asıl soru bu kadar nakiti ne yapicam? :(
Altın, gümüş alınır mi?
Abd de portfoyun %10 ile almıştım.
%90 dolar olucam .
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
Yatırım tavsiyesi değildir.
100 milyar dolar hasar var
Devlet fonlari da girecekken bu enkazı kaldırmanın tek adresi borsa olabilir mi
Bağışla vergiyle bu enkaz kalkmaz kasa bombos cok değişik hareketler görebiliriz
Yorum