Burada kimseyi rencide etmek istemedim normalde bende fazla yazmam lakin istemeden de olsa burada bulunan bir arkadaşımızı kırmış izlenemim olduğu için bende birdaha ona istinaden yazmiyacam artık o çok cevval görünüyordu bende ona istinaden Latife yaptım birbirimizi tanımadığımız dan yanlış anlasildik.tum site sakinlerinden ve kendisinden özür dilerim.Kendini bilen insan yaptığının cezasını çekmeli bir daha bu ekranda yazmiyacam busondu.
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Parite uçuşa geçti fed duracak beklentisi busmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi 4200 sonrası aşağı sağlam bir dalga bekliyordu. Ben de hakeza bekliyorum. Değişirse bakarım.
USD baskıdan dolayı sabit kaldığı için kkm artık eskisi kadar getiri vermiyor. İnsanımız kkm den çıkıp tekrar psikolojik olarak USD girmesin diye düşmüş (düşecek olan) BIST e yönlendirmek için şu an belki az daha yukarı yapıp algıları borsaya çekerler iyice, sonra gevşetince borsada fırsat algısı ile kkm den çıkanı BIST e yönlendirirler diye düşünüyorum.
Dow yilsonu raliisine kalkarsa bistte dusus için içerken bi olay beklemek lazım
Bakalim hayırlısı
Eregl son çeyreğin yıldızı olabilir , fed sikilasmasi en cok eregliyi bozdu o dönem bitiyor bence
Yorum
-
Sayın arm46 kuzu hocam bilgi denizidir. Burası bir üniversitedir. Düello yapacağınız kişi kuzu hocam deeldir. Burada dikkat eder isen borsa ile birlikte ülke gündemi geopolitik gelişmeler ve 10 yıllık döngünün nasıl gerçekleştiği konuşulur kuzu hocamın yüksek bilgi pınarından faydalanılır. Burada en önemlisi halkımızın soyulmaması için bilgiler verilir. Bence fikirlerinizi tekrar gözden geçiriniz. Saygılarımlaarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSat geç tek emirle çizdim 3 TL bir daha ugrasip alay etme zaten birdaha yazmam
Yorum
-
arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEpeydir uyarıyorum çökmeden Feyza olmaz diyorum guzu emmimede gafa tutiyorum beni görmezden geliyor mala sokup sokup cakarlar 10 cente getirirler bisti burda girilir malaarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne dediysem o guzu emmide kurban arefesi GASAPLIK ettiler emmi gocadınmı artık yerini gençlere mi bıraksan ha ne diiin guzu emmim haa uzun seçim sinyali verirde bademler mal da durur mu haaa ne diin emmi haaa usd reversel olmadan borsa gidemez emmi ne diyon haaa el cuvap bekler yegeninnnnn...Endeks 2350-2500 arasında yukarı sert hareket için dipleme yaparkenarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterverdiğim bilgileri not ediniz çok değerlidirler koza grubunu borsanın sonuna doğru yükseleceği bilgisi gibi, usd dip borsa zirve, usd zirve borsa dip bilgisi gibi, şimdi de düşüşün nerede sonlanacağı bilgisini veriyorum kardemir d yi 30 sent civarında gördüğünüzde genel düşüş tamamlanmış olur.Not edelim bu yazdıklarım onlerca kez tecrübe edilmiş ve gerçekleşmiştir.ileriki zamanlarda bakarız...
Yorum
-
degerli forum uyeleri....
bu forumun sahibi...BU FORUMU OKUYANLARDIR....yazanlar degil...okuyucu yoksa....istedigin kadar yaz....seni okuyan yoksa...niye beni okumuyorsunuz diyemezsin....
BENIM EN DAYANAMADIGIM SEY....okuyucularimin rahatsiz edilmesidir...buna izin vermem....okuyucularimin istegi uzerine....ilgili kisileri cezalandirdim....
degerli okuyucularim....
uc gundur sehir disindaydim....foruma giremedim...SIZLERI UZMUSLER ve isteginiz uzerine cezalarini aldilar...
benim gorevim...okuyucularimi MAL PAZARLAMACILARDAN KORUMAKTIR...
bazen salak gibi davranir...onlarin aciga cikmasini beklerim...sonar...GIRTLAGINA COKERIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ekim vade sonu....
VADE SONLARINDA POZIZYON AYARI UCUN....aralik vadeye gecisteki dengelerde gozetilerek...OYNAK GUNLER OLUSUR...
GENELDE 5 IS GUNU SURER BU....
kasim 15 e kadar yatay piyasa....hafif yukari egimli....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterShow yapmaz mala sokup basarlar aşağı kuzu emmime de meydan okuyorum gatilmim dediklerine çökmeden Feyza olmaz önce bir çökertme oynasınlar bakalimarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğustos ayına kadar aşağı testere arada yukarı tepkiler mala sokmalar vs Ağustos ayı son dip alım yeriarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkbank i unutmuşum bankalarda büyük para yapamazsınız bankalar bu iktidar gidene kadar al ver yapar bankaların kalıcı yükselişi iktidarın gittiği gün başlar en büyük marjda halkmen dir ama ben bu ölü sezonda orda olmam 48 TL de kesmez 11 USD tarihi zirvesinde ikili tepe yapmadan da düşmez.arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster210 220 arası bekliyorum USD olarak 10 sent 12 sent arası hisselerinizi yazın fikrimi soylerimarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBitcoin 13 14 arasına gelince büyük senetler ancak durulurarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPiyasa bitti dusmeyenlerde sonradan düşer ama benimki yükselmedi primsiz vs demeyin sistem boyle çalışır karlı pozisyonlar kapatılmalı illa borsada olacağım denirse ana para çekilip varsa kar ile devam edilmeli piyasa burdan usd ye geçer gecmistede çok uyardım USD 14 olmaz kuzu ile bu noktada ayrisiyorum ve bu noktada benim hakliligim ortada USD 18.80 üzerinde sürtünmesiz bölgeye girer konjonktüre uygun hareket edilmeli.full USD.arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSD nin hızlanma yerini söyledim piyasa bitti arkadaşlar bunu kabullenip artık bundan sonra piyasa verdiğini geri alır acımazarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBitti kardeş bitti artık piyasa akşam alır sabah satar ilk satan kazanır gunlukcu ve trade piyasasina döner
Sevgili dostum dostça yazıyorum sakın alınmayasın.
Endeksde haziran-temmuz başında 2350-2500 arasında ağalar dipleme şaşırtmaca ile banka hisselerini toplarken siz düşüş rüzgarına kapılmışsınız ve rürgarın estiği yöne iddialı laflar etmişsiniz.
Kısacası uyumuşsunuz.Bir de kuzudan iyi bildiğinizi iddia edecek kadar ileri gitmişsiniz.
Kuzu ve Gundiise hiç yolundan şaşmamışlar, in çıklar fırsat hedef feyza yazmışlar.Kuzu bankalar konusunda özellikle feyza demiş.
O dönemde bu yazdıklarınızı okumamışım.Endeksle ilgili yazdıklarınıza inanamıyorum.Siz temmuz başında endeksin dahada düşeceğini,ağostosda dip yapacağını iddia ederken, dipten banka toplayan ağalar, ağustosda endeksi 3000 üstüne atmışlar.
Kısacası yılların tecrübesi ile kuzu endeks ve bankalarla dans ederken sizin iddianız patlamış ve endeks sizi dışarda bırakmış.
Ve kuzu endeks 3715 tepe görmeden bir gün önce düşüşün geleceğiniyazmış haziran sonu-temmuz başı kendisi ile banka toplayan forumdaşlarını en tepede maldan indirmiştir.
endeks 3715 den 3048 düştüğünde kuzu tekrar malı yerine koyuyoruz demiş ama siz içinde olamadığınız endeksten tekrar kormuş ve üstte alıntıladığım son yazılarla piyasanın bittiğini belirtmişsiniz.
Size dostça yazıyorum sakın alınmayasınız.Yazdıklarınızı iyi niyetle yazdığınızdanda eminim.
Ama kendinizi bir sorgulamanız gerekiyor.
Hiç düşündün mü;En dipte ÇALA KALEM YAZDIKLARININ HERHANGİ BİRİNİ OLUMSUZ DÜŞÜNCEYE SEVK ETTİĞİNİ ve çala kalem yazdıkların yüzünden mala binemediğini....
Tabi ki karar sizin saygı duyarız ama iddialı laflar etmesen iyi olur.Kaç kişi de uyarmış sizi borsada iddialı laflar etmek adamı madara eder diye.Hele hele yılların kurdu Kuzu ya karşı iddialı laflar etmek bilemedim.
Yorum
-
arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSD nin hızlanma yerini söyledim piyasa bitti arkadaşlar bunu kabullenip artık bundan sonra piyasa verdiğini geri alır acımazarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBitti kardeş bitti artık piyasa akşam alır sabah satar ilk satan kazanır gunlukcu ve trade piyasasina dönerarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen ne dersem oSen bitcoin 13 sente. krdmd 30 sente (5-6 tl civarı)düşmeden borsada yükseliş başlamaz, varmı iddiaya giren diye boyundan büyük laflar ederken bak kuzu 29 haziranda endeks en dipte iken ne demiş,nasıl dik durmuş.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterniye bu kadar olumluyum....GEOPOLITIK....
daha dun baskan olur olmaz Erdogan I devirecegim....salman I yemene surecegim dedi....
zaman gecti....geopolitic calisti....
Erdogan la 1 saat gorusme....salman ise daha sert cikti...onun ayagina gidecek...ben ettim sen etme diyecek....
kim degistiriyor herseyi....ZAMAN....GOK TENGRY....
dedigim gibi....ERDOGAN ARTIK HEPIMIZDEN DAHA KEMALIST....
secimde gitsede gitmesede farketmez....
secime girmeden bir gun once....600 000 de oluruz...SABREDIN.
Hani çöküş gelmeden gitmez borsa diyordun 2400 endeksde.Ne oldu bak endeks seni üstünden attı ve 4000 bin.
Bak sen haziran sonu temmuz başı krdmd yi 5-6 tl inecek,Endekside daha aşağı çöküş olacak diye beklerken atı alan üsküdarı geçmiş,işi bilen portföyünü 4 e katlamış.
kuzu bazen yazdıkları ile farklı mesajlarda verir anlayana.Sosa nın asıl sahibinin kim olduğunu kuzu bilmiyormu.İsterlerse fezaya sürebileceklerini ,isterlerse yarı yarıya çakabileceklerini kuzu bilmiyormu.Hisseleri teminatta kullandıklarını bilmiyor mu.Elbette biliyor.Üstelik kuzu shortladım mı dedi.Hayır...Ne diyor...Şu anda bilinmiş kuralları zorluyorlar diyor.
Eee o zaman hemen yazılan birşeye hemen atlayıp yok meydan okuyorum,yok iddiaya girelim. yok hodri meydan falan filan gibi gereksiz laflarla forumu germenin,forumu birbirine katmanın alemi nedir.
Bak iki kişiyi birbirine düşürdün.Eğer iddia middia karıştırmasan ne forumun huzuru bozulacak, ne de iki kişi birbirine o ağır lafları edecekti.
Endeks konusunda sıfırsın.Yazdıkların ortada.Borsayı 15 yıl öncenin kafası ile değerlendiriyorsun.Devir değişti farkında değilsin.
Sen ecilc dışında çakal tayfasının uğraştığı sığ üç beş çöp hisse yazarken işi bilenler önce banka ve enerji hisselerinde, devamında yan hisselerde portföyünü 4 e 5 e katladı.
yazdığın çöp hisseler endeks kadar bile prim yapamamış.
Sanki çıkmayan hisse varmış gibi,birde kalkmışsın onlarla övünüyorsun.
Ecilc de yazdığın için değil, o dönem kartaldaki arazi ve yeni ilaç şirketi satın aldığı için gitti ki,piyasa bunu zaten biliyordu.
Geçmişle habire övünme çünkü biz görmedik.Varsa gelecekle ilgili analizin hisselerle ilgili, hedefleri,temel sebepleri ile yazki gelecekle ilgili bilgini görelim.
Benim daha bir ay önce bankaları satınca 54 den topladığım feneri üç tavan çektikten sonra , %40 yukardan foruma sanki kimse bilmiyor, bir tek sen biliyor gibi yazıyorsun.
Peki arkadaşlardan birisi %40 prim yapmış hisseyi yazdığın yerden aşağı çaksa, etkilenip alan paniğe kapılıp zarar etse ne yapacan.
Dilerim bundan sonra bilgi yönünden senden 1000 gömlek daha bilgili ve tecrübeli olan Kuzu nun her yazdığına,kendini bilgi yönünden onunla eşitmiş gibi iddialı laflar edip forumu germez ve forumda huzursuzluğa sebep olmazsın ve sebepleri,nedenleri ile niçin yükseleceğini anlatan güzel hisse analizleri yaparsın.
Bunları sana birilerinin söylemesi lazımdı ben söylemiş oldum.
Yazdıklarımı dostça değerlendireceğini ve biraz düşüneceğini umuyorum.
Saygılarımla.....
Yorum
-
Anladığım kadarıyla bu forumu devletin üst yetkilileri de okuyor ve ona harereket ediyor.
En son muhalefetin ve muhalif gazetecilerin davet edilmesi bana buranın okunduğu izlemini verdi.
Çünkü Kuzu bir barış ve helalleşmeden söz etmişti.
Yorum
-
Amur Temur güzel özetlemiş.
Arkadaşı uyarmaya çalıştım ama okumadı bile büyük ihtimal..
Önce ihlas grubu çıkarsa bosa çöker dedi
Sonra kozaa grubu
Dün de baktım yine bişi yazmış..
Uyardık o bilgiler eskilerde kaldı diye..
Birde kuzu ya meydan okuyor..
Adamın senin bildiğinden fazla unuttuğu var..
Yorum
-
bol bol yazsınlar.... kuzu hocamın hedeflerini son zamanlarda çözemez olmuştum.
Yorum