Evet buraya olmadı bu tarz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Katılıyorum. Buraya bunları yazma hakları yok. Özellerinden yazabilirler tabi ama o dahiç hoş ve medeni bir davranış degil tabii ki...Sayın kuzum lütfen bir denetim yolu bul. Ve lütfen diger hepimuz mumkün mertebe çok önemli gördüğümuz bir sey dışında yazmayalım mumkünse ve kuzuyu okuyalim derim. Benim fikrim de bu yönde.akarcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizler buraya sayın Kuzuyu okumaya geliyoruz.Sizlerin küfürlerini ve atışmalarınız okumak zorunda bırakıyorsunuz.Sayın kuzu lütfen gereğini yapın.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Toplum içinde verilen nasihat sırta vurulan kırbaç gibidir nasihatini tenhada ver der Keykavus ve burada balıkçı körüğü olmak istemem burada bulunuş amacımız belli para yapmak ve bu Akıncı beyi ile birkaç kelam edebilmek için belli bir kültürün jargonunu kullanacak istek sinkafli buralarda kimse kalmaz şayet diyalog kurmayı beceremiyorsak sadece Akıncı beyi ve teknik İşler yazsın bundan sonra digÉ™ herkez tribün seyircisi olsun para yapmak için buradayız birbirimizi tanımıyor ve tahammülümüz yoksa yazmayalim lütfen.......
Yorum
-
Arm46 nın kuzunun mekanında kestiği racon foruma renk getirdi. Hakkaten sonucu merak ediyorum.
Yorum
-
Foruma giriş sebebimi yazmıştım tekrar yazayım bir ortamda Kuzunun ismi geçti öve öve bitiremediler bende kendimce kim ula bu kuzu benden daha iyi kim olabilir burda bulunma sebebim buydu ve bunun için bir neden oluştu kendilerinden davetime icabet bekliyorumbir bilmeyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArm46 nın kuzunun mekanında kestiği racon foruma renk getirdi. Hakkaten sonucu merak ediyorum.
Yorum
-
Sn Arm46 size saygı duymakla beraber bu foruma ben ve çok büyük çoğunluk kuzunun yazılarını okumaya bilgi ve tecrübelerini almaya geliyoruz. Sizin böyle burayı kendinizce bir düello ortamına çevirmeniz kuzudan rol çalmaya çalışmaktır. O kadar iddialı iseniz açın bir başlık orada kendinizi kanıtlayıp kabul ettirin insanlar takip etsin. Bu tavırlar beni rahatsız ediyor açıkçası. Bir tarafta küfür kıyamet bir tarafta meydan okumalar falan. Burası kuzunun mekanı bu ortamı bozmayın lütfen. Dediğim gibi asıl meydan okuma kendi başlığınızı açıp kendinizi kanıtlamaktır.arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForuma giriş sebebimi yazmıştım tekrar yazayım bir ortamda Kuzunun ismi geçti öve öve bitiremediler bende kendimce kim ula bu kuzu benden daha iyi kim olabilir burda bulunma sebebim buydu ve bunun için bir neden oluştu kendilerinden davetime icabet bekliyorum
Son olarak kuzu hocama not: Hocam iyi niyetlisiniz ama lütfen forumun insicamının bozulmasına izin vermeyin.
Yorum
-
Lütfen burayı ego kasma yeri olarak kullanmayın.Biz sayın Kuzu’nun feraset ve öngörülerinden faydalanmak için buradayız. Bugün yaşanan mahalle kavgası kıvamındaki küfürlü dalaşma yeterince canımızı sıktı. Bir de siz tüy dikmeyin.arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForuma giriş sebebimi yazmıştım tekrar yazayım bir ortamda Kuzunun ismi geçti öve öve bitiremediler bende kendimce kim ula bu kuzu benden daha iyi kim olabilir burda bulunma sebebim buydu ve bunun için bir neden oluştu kendilerinden davetime icabet bekliyorum
Saygılar" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Büyük Dadaşımız abimiz KUZU 'yu 14 yıldır takip ederim, ışık oldu rehber oldu kazandırdı, tebessüm ettirdi kendisine çook teşekkür ediyorum amma pirim küfürleşmeye lütfen izin verme ve gereğini yap sevgilerimle.. Ben açıkçası sayın arm46 söylemlerini aykırı bulmuyorum sonuçta fikrini ortaya koyuyor beyin fırtınası yapıyor ve farklı bir renk katıyor
Yorum
-
birkac yil once kuzu ile babo arasindaki atismalar geldi aklima
onlar tatli tatli atisirken biz de birseyler ogrenmeye calisirdik. o donem kuzunun duzenledigi sunnet davetiyle bitmisti. simdi yeni bir cengaver cikti kuzunun karsisina. sonucu ben de merak ediyorum ama gene blr sunnet daveti olmasini istemem. arm46 da kuzu gibi bu piyasalarda nasil dans edilecegini kesfetmis birisi. ondan da ogrenecegimiz cok sey olduguna eminim.
Yorum
-
Forumdaki ilk mesajlarınızda kuzuya tam biat modundaydınız, şimdi ne oldu da meydan okumalar falan?arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForuma giriş sebebimi yazmıştım tekrar yazayım bir ortamda Kuzunun ismi geçti öve öve bitiremediler bende kendimce kim ula bu kuzu benden daha iyi kim olabilir burda bulunma sebebim buydu ve bunun için bir neden oluştu kendilerinden davetime icabet bekliyorum
Yorum
-
arm46 yi elestirmenizi anlamiyorum. ilk geldiginde de bu sekilde yaziyordu ve kuzu da onu bu sekilde kabul etti. eger kuzu rahatsizlik duyarsa zaten kendisi bunu belirtir. benim gordugum kadariyla arm46 burasi kuzunun mekani diye cok one cikmiyor.
Yorum
-
Son olarak kuzu hocama not: Hocam iyi niyetlisiniz ama lütfen forumun insicamının bozulmasına izin vermeyin.
Aynen katılıyorum. Doğru söze ne denir...!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arm46 nın yazdıklarında ise sorun görmüyorum. Boyunun ölçüsünü almak isteyen ya da karşısındakine vermek isteyen herkese açık bir meydan sonuçta burası. Er meydanı. Kuzuya meydan okuyacak GüvenÖzveriTecrübe sahibi herkese açık olmalı ki öyle zaten. Zira sahibi kapalı oluşturduğu topike bu şekilde takdir edip herkesi tek tek seçip aldı ve sonrasında da herkese açtı.
Yorum
-
Arkasında ne teknik ne temel bir dayanak olmadan, bulduğu 3-5 spek hissesinin peşinde koşan, bunları size de veriyim mi ha, bakın yeni SASA'yı buldum söylim mi ha şeklinde ego kasan adamı değil Kuzu'yu okumaya geliyoruz.
Kuzu burda ne her gün değiştirdiği indikatörlerle teknik analiz yaptığını sanan, ne de "uçacak kaçacak çünkü hükümet istiyor" a bağlayanları okumak istiyoruz.
Bunları görmektense kilitle forumu, canın istediğinde yaz bize yeter.
Yorum
Yorum