HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Hah bu dedigime guzek orneksmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlman konsolosluğu vuruluyor, dax artıya geçiyor
Savas Almanlarla Anglosaksonlar arasinda diye bas bas bagirdim.
Alman beyaz bayrak cekmeden rus-ukrayna savasi bitmez. Amac bitmesi degil, sürmesi.
Rusya proxy savas yurutuyor ABD ve Ingiliz adina.
ABD ve Ingilizin amaci, AB ile Çini bulusturmamak. Ondan Turk Isbirligi Teskilati kuruldu ve yesertilecek. Çine boyun egen orta asya yerine, ingilizle anlasan Türkiyeye boyun egen orta asya.
Almanyadan 1.3 trilyon dolar isteyen polonya, ve bazi baltiklar AB den kopacak, ingilizin kurdugu avrupa common wealthine dahil olacak.
Bu saydigim ulkeler Bayraktar da alan ülkeler sansa bak
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Yorum
-
Kuzumuz pirimiz neredesin? Haftanın ilk 2 günü ne endekste 400 gidecek bir hava var ne de Isc 9.60 gidecek. Hele de neyi beklerler? Önce yakıp yıkmasınlar kurban olam uyar bizi bir terslik görür isen 🙏🙏🙏akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSASA,TUPRAS,SISE ve takipcileri gectigimiz hafta idi....onlar bu hafta dinlenecek...bankalar alevlenecek...AMIRAL BU HAFTA 9.60.
Yorum
-
Yarın Çarşamba, Emmi işaret etmişti..
Çöküş başlıyor mu ???
Spotta da the others a iyi mal verilmiş görünüyor. Pek hoş olmamış sanki.
Yorum
-
sistem kuzunu fikrine açık.
dip vermeden çıkar.sinyal atlar.
veya düşer 7.38 dip verir.
duruma göre takılır işte..
ama burada yaptığım 2 gün ilaveli ihtimalde
2 gün düşüş olursa 7.38 e.
çıkışın şartları oluşuyor.
ne onlar...-100 de cci ve yükselen volatilite.

bugün bankalara bir alım geldi ama,yarın nasıl devam edecek bakalım..
Yorum
-
AMIRALE sordum Hale....nereden GELURSEN DIYE....Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzumuz pirimiz neredesin? Haftanın ilk 2 günü ne endekste 400 gidecek bir hava var ne de Isc 9.60 gidecek. Hele de neyi beklerler? Önce yakıp yıkmasınlar kurban olam uyar bizi bir terslik görür isen 🙏🙏🙏
dediki.....
baktim mefta olmus cumle suheda....
KANLARI DOKULEN YERDEN GELUREM.......
Yorum

Yorum