akıncı Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bu grafta en solda elmas formasyonu yapmış yine benzerini yapacaktır güvenilir bir formasyondur yalnız grafda da görüldüğü gibi uzun sürer 1-1.5 yıl gibi sürmüş yine bu formasyonu yapacağını düşünüyorum sonrasında 1.5 1.6 euro lehine olur usd zayıflar bü döngüler kuzunun dediği siklus şeklinde devam eder onu sat öbürüne öbürünü sat ona diye gelip geçer günler aylar yıllarguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
çok gitmeyenlerden gitme potansiyeli olan hisse var mı hali hazırdaarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersiz graf koyun analizini yapayım kendimce yada hissede sorabilirsiniz
egepro sanko misali
grafiken ereğli isdemir güzelleşmeye başlamış
Yorum
-
Dostum bunun bir çıkıp 1.11 gibi sonra 0.87 ye düşmesi gerekmezmi.?arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu grafta en solda elmas formasyonu yapmış yine benzerini yapacaktır güvenilir bir formasyondur yalnız grafda da görüldüğü gibi uzun sürer 1-1.5 yıl gibi sürmüş yine bu formasyonu yapacağını düşünüyorum sonrasında 1.5 1.6 euro lehine olur usd zayıflar bü döngüler kuzunun dediği siklus şeklinde devam eder onu sat öbürüne öbürünü sat ona diye gelip geçer günler aylar yıllar
Yoksa doğrudan 1.50 ye mi gider
Yorum
-
2001 yılının aynı şablonunu buraya monte ederseniz daha mantıklı olacaktır sonuç olarak hedef aşağı yukarı aynı elinize sağlıkguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
-
yurtdışı ayakbağı oluyor yoksa bist in düsme niyeti yoksmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün mal dağıtımı yapar gibi bir hali var sanki..
3700 öncesi bir silkeleyecek gibi.
Yorum
-
Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNasdaqdan 2 günde %5 yaptim.
Kur derdi yok.
Gece yarısı kararnamesi yok.
Heterodox politika yok
Nebati yok
Seçim riski yok
Rte yok.
Oh be ;)abd deki bunak bizde ki tüm sorunlardan daha beter çıktıvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen de %10 abd endeksli fonlara geçtim
%40 %50 ye kdr arttiricam
belki secimlerine kadar tutabilirler ama abd borsalarındaki satıslar tüm dünyada kriz çıkartacak gibi
adamlar enflasyon % 2 yi gecmez dedi geçti
gecti ama geri dönecek dedi 9 oldu geri de dönmüyor ama hala % 2 ye düsürcez diyip piyasalarını pert ettiler
yaş ortalamaları rahat 90 fln vardır
bunaklar ordusu
abd borsası bist için ciddi tehlike oluşturuyor
baska yer yok mu oraya kacalım amk
))
Yorum
-
erkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgiler ve saygılar bizden Prof. Dr. Kuzu
Erzurum a heykelini yapsak beton yetmez gerçekten...
alemin kralısın...lennon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBüyüksün kuzu dayı

Seni okumak bir ayrıcalık..Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSizi tanımak büyük şeref.Hayranlık ve gıpta ile öngörülerinizi izliyorum. 👏celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpirler piri şahlar şahı
zifiri karanlığın
şavk-ı mahı, afitapı
kuzu agabeyime sevgiler!!!kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu nasil bir ongoru arkadaslar. gercekten saskinlik icindeyim. yasa varol sevgili kuzu. cocuklarin ve esinle birlikte saglikli uzun omurler diliyorum.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTöbe Allahım seni korusun Kuzu. Sabah gelene gidene verdim onlar stop olurken herşeyi yerine koydum. Sen eşsiz bir adamsın. Allah sana sağlık sıhhat uzun önürler versin başımızından eksik etmesin…smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmim sen bu âlemde teksin ve bu işin piri sensin.
Allah hayırlı bereketli ömür versin, başımızdan eksik etmesin. Var olasın şen olasın Emmi...raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın kuzu,
Biz bu platformda olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız çünkü siz bence bu yy yaşayan bir filozofsunuz ve biz buna şahit oluyoruz. Düşünme tarzınız, bilgi birikiminiz tam anlamıyla Platon'un devlet kitabında anlattığı gibi. Platon'un heykeli Atina'da sizin heykeli de İMKB önüne dikmek lazım
iltifatlariniz ucun.....coookkk tessekkurler ediyorum usaglar.....
degerli borsaci halkima......
TUKENDI FITILIM....
SONDU ATESIM....
DOOOSSSTTTTT.....
SENIN DERDINE....
BEN YANA YANA....
Yorum

Yorum