Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
gün içi bankalar endekse göre daha iyidi. endeks -0,80 iken bankalar -0,35 falan... ancak kapanışa 45 dakika kala satışları hızlandı endeks -2 kapatırken bankalar en dipten -3,3 kapattı. hatta son dakikalar koyverdi. bu gece gene bir karar mı yayınlayacaklar acaba.. borsa için hayırlı bir şey yapmazlar... daha önceleride oldu böyle bir anda akşama gömerler sonra gece berbat bir karar yayınlanır. umarım yanılırım. kapanış rezalet idi..
Piyasa bitti dusmeyenlerde sonradan düşer ama benimki yükselmedi primsiz vs demeyin sistem boyle çalışır karlı pozisyonlar kapatılmalı illa borsada olacağım denirse ana para çekilip varsa kar ile devam edilmeli piyasa burdan usd ye geçer gecmistede çok uyardım USD 14 olmaz kuzu ile bu noktada ayrisiyorum ve bu noktada benim hakliligim ortada USD 18.80 üzerinde sürtünmesiz bölgeye girer konjonktüre uygun hareket edilmeli.full USD.
abi siz ağustosda borsa dip demiştiniz. krdmd 30 cent olcaktı.
abi siz ağustosda borsa dip demiştiniz. krdmd 30 cent olcaktı.
Benim tarzım farklı bunu belirttim Ağustos da dipti doğru bankalar 4 den 16 yaptı ve ben tam kirilim rakaminda yazdım hiç bekletmedi bam bam gitti 4x i beğenmiyorsan senin bilecegin iş kardd konusunda bir hisse benim için alım yerine gelmemisse uğraşmam almam tarzım bu benim dolar grafiğine detaylı bak belki görürsün gördüğümü
USD için ısrarla 21 22 dedim hatta her ay 1 TL dedim ve aynen her ay 1 TL ayarlı bir şekilde gitti gidiyor trend birimleri hızlanarak biter hızlanma yeri 18.80 21 22 bile kesmeyebilir
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AFERIM....seni iyi yetistirdim....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Ürkek olanlar oyundısı kalsın giderken gelirler mal yüklemek için herbisi bu sayfalarda yazıyor statejini buna göre yapın diye kuzu söylüyorum en ufak detayına kadar lakin insan bünyesi buna dayanamadığından sizdende alıyorum dediğinde alınmamak lazım kendimi kuzuya soydurtmamaya çalışıyorum stratejim ondan fazla kar ederek onu soymak artık dinozardan fazla bakiye yapmalıyım gerçi ben viop yapmıyor ozor olsada en azinda hisse bazlı
İlk 10 sene dolar 10 kat..
İkinci 10 sene dolar 100 kat..
Üçüncü 10 sene dolar 1000 kat..
TR bunu geçmişde de yaşadı..
1 ocak 1990 dolar kuru 2300 tl..
2002 ye geldiğimizde 1.800.000 idi..
1000 kat gitmiş idi..
1980 de yine 20 tl lerde idi
100 kat..
ENFLASYONLA KALKINMA MODELI...turkiye bunu sik sik uygular...normalde vergi topluyamiyor...enflasyon vergi demektir....parayi basar verir....enflasyonla geri alir....KANUNI SULTAN SULEYMAN zamaninda uygulandi bu....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
biz kimiz....biz KUCUK SPEKULATORLERIZ....yatirimci filan degiliz biz....
kaderimiz kime bagli....BUYUK SPEKULATORE....
O KIM....
HOKUMET VE SIRKET SAHAPLARI....
ULEN GRAFA BAKIN....BANKALAR YUKARI GIDERKEN....BIR TON INSAN MAL ALDI...HEPSINI IPE ASTI...HEVADALAR...
OLENLERI GOMDUK...
KOMADAKI YARALILAR OLDU GOMDUK....
YARALILAR KOMADALAR....IPTE ASILI OLANLAR BOGULMAK UZERELER...
W bogar....V ise ipte tutar...atlamaz.
iste TEKNIK BUDUR...bunu gormek ucun teknik yaparsin.
evettt....iptekiler atlarsa...KERIZ SILKELEME biter...atlamazlarsa TOBO uygulanir...ve hepsi atlar.
bir şey olmaz korkmayın.
daha dowda yeni çıkış başlıyor ve yeni zirve yapacak.
bizde de yeni zirve olacak muhtemelen.
700 diyor kuzu...hadi 550 olsun.
belli edecek o zaman kuzu en tepeyi bilir yeri geldiğinde.
şimdi 700 diyorsa belki 600 de bitti diyecek.
2023 ilk aylarına kadar çıkış sürecek bence..
tamam doların kısa vadede düşeceği falan yok..
2023 te yaptığı zirveden sonra belki yeni bir 10 yıllık cycle düşüşü olabilir..
dolar bol zamanı geldiğinde..güçlü dolar tüm dünyaya yatırıma gelecek.
türkiye ucuzluyor.birde 2023 te global kriz yersek tam yatırım ülkesi oluruz.
yunandanda bişi olmaz,ukraynadan da..
Yorum