314,900 short amk naptın dayı
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterereğlinin devreye girmesi lazım artık
cuma günkü veride abd durgunluk yok dedi
bugun kü veride enflasyon durdu
ereğli 12 kusur kar ettin
hadi kardesim bas gaza bırak bu numaraları
ereğli artıya gecince vob kudurdu ama makası asırı açtı shortladım
hisselere full devam
Yorum
-
Yapma..Çok çıktı diye bir argüman olamaz..vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster314,900 short amk naptın dayı
Neye short açıyorsun..
Neden?
Alacağın 300 500 puan...
Daha evvel yazdım..
ekim aralık ve şubat nisan çıkışları gibi yapacak diye..
Nerede durur bilinmez..
THY zebil bilanço açıkladı..
Bu bilançolar bu enflasyon bu bol para ile borsa düşmez..Sadece yatayda biraz süre geçirir..Sonra yine topuk..
Yorum
-
makasdan yicez 1000 puan yeterli 14 isgununde 10 bin makas çok çok abartıgundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYapma..Çok çıktı diye bir argüman olamaz..
Neye short açıyorsun..
Neden?
Daha evvel yazdım..
ekim aralık ve şubat nisan çıkışları gibi yapacak diye..
Nerede durur bilinmez..
THY zebil bilanço açıkladı..
Bu bilançolar bu enflasyon bu bol para ile borsa düşmez..Sadece yatayda biraz süre geçirir..Sonra yine topuk..
yarın longa gecerim
Yorum
-
Dow çökmeyecek,Biraz düşecek. Halen geçerli. Bir h4 bar bir şey değiştirmez.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3120...
Kaldı yüzde 1..
1 gün gecikme ile kırmadı beni..
3000 XU100 yoluda açılmış durumda..
Koç ..
Dow çöküyor mu bak bakim indikatörlere..
Dowun çöküşü yeni zirveden sonra.
Dövizde düşecek halen.
Dolarda 15-30 vurgunu yapacaklar
Yorum
-
Biraz ne kadarguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow çökmeyecek,Biraz düşecek. Halen geçerli. Bir h4 bar bir şey değiştirmez.
Dowun çöküşü yeni zirveden sonra.
Dövizde düşecek halen.
Dolarda 15-30 vurgunu yapacaklar
500 puan mı
5000 mi ?
Yorum
-
32gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiraz ne kadar
500 puan mı
5000 mi ?
Burdan 1250 puan
Yorum
-
ons
kısa vade çıkar ama..1960 nihai
sonunda gideceği 1370 olmalı.
çünkü şimdi son çıkışlardayız.
arkası resesyon vuracak.
bu arada bistde çıkmamışlar ve düzeltmesini yapmışlar alım fırsatı..3000 e kadar
brentde bu arada 118 yapar önce..
resesyondan sonra 40
Yorum
-
Bunlar bugün taban yaptı, zirve için daha yol var mı? yoksa düzeltme mi gelir?arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkoza ipek gurubu dibe geldiğinde borsa zirve olacak,koza ipek gurubu dip yapınca borsaya düzeltme gelecek.
Yorum
-
ABD Başkanı Joe Biden, ülkede enflasyonun yatışmaya başlayabileceğine dair bazı işaretler gördüklerini belirterek, Avrupa'daki savaş, Asya'da salgınla ilgili aksamalar ve tedarik zinciri bozulmaları gibi küresel zorluklara işaret ederek "Önümüzdeki aylarda biraz daha ters rüzgarlarla karşı karşıya kalabiliriz. İşimiz daha bitmedi." dedi.
Yorum

Yorum