Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
su bilancoyi kim satar -7 ile
kaçtan aldın ki burdan tabana kadar satıyorsun
ya salak olmalı xya kendi malı olmamalı
konuyu arastırdım söyle isliyor malum kurum , insanların aldıkları hisseleri türk aracı kurumlardan kiralıyor milletin aldığı hisseleri!!!
bunun için hisse sahiplerine sorulmuyor , kiralama bedeli ödenmiyor !!
sınırsız satıs yetkisi var kendi malı gibi satıyor insanların hisselerini , bu satısları kapatmak için zaman kısıtı yok istediği an kapatabiliyor gunler haftalar sonra bile
borsa bu bank of denen kurumun acıklarnı kapattığı zaman kendiliğinden yükseliyor asla alım yapmıyor
su kurumu 1 ay devre dısı bıraksalar bist otomatikman 300 bine cıkar
Okla gösterdiğim yer kalkış borusu..
Kırmızı daireler ha verdim ha verecem korku pompaları..
40.000 puan aldı..
Vereceksen ver de 10.000 puan gözlerimiz yaşardın beee...
Bugün "Türk Telekom Grubu'nun konsolide gelirleri yıllık bazda %31,2 arttı" haberi var.
Borsada ise an itibariyla TTkom eksi 3.31 civarı . Bu hisse de ucuz paramı en çok bu hissede kaybettim, 2-3 ay sonra aldığım fiyata sattım 3 ay boşuna taşıdım, zarar sonra yine düştü. Bu hisse de ucuz, yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün "Türk Telekom Grubu'nun konsolide gelirleri yıllık bazda %31,2 arttı" haberi var.
Borsada ise an itibariyla TTkom eksi 3.31 civarı . Bu hisse de ucuz paramı en çok bu hissede kaybettim, 2-3 ay sonra aldığım fiyata sattım 3 ay boşuna taşıdım, zarar sonra yine düştü. Bu hisse de ucuz, yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an oyuncu olmayan göz önünde olmayan bir hisse..Malın altına birileri girmedi..
Haa girerler ..
Bi bakarsın 100 tl lerde tavan çekmekle meşgul..
sasa hekts eregl krdmd tuprs kchol sahol bim (bankalar) froto thy pgsus petkm..Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Buralarda oyuncu var..(aynı oyuncu..ve eli mahkum alıyor senin malınıda yukarıdan falan)
Bak burada 10 15 gün önce kchol dedim..35 tl lerde idi..40 bugün..
froto 260 larda iken yazdım idi keza..320 lerde şu an..
tuprs 230 lerde iken soluksuz 300 e sürerler dedim di..
Düşen oldu mu bunlardan çekirge gibi üşüşüyorlar yükselen oldu mu çakıyorlar..Bu kağıtlar arasında trade devam ediyor ama hep yukarı yönlü..
CDS sessiz sedasız 700 ün altına inmiş..
Hayrola..
880 900 lerde iken her yerde yazılıp çiziliyordu...
Borsa 2400 lerde idi..
Her yerde dikkatli olun çöktük çökecez iflas moratoryum resesyon TR tahvilleri ödeyemecek bombaları patlıyordu..
Herkes deli gibi short açıyordu..
Ne oldu..
Göz açıp kapayana kadar 40.000 puan çizdi..(viop da 50.000)
CDS ler sessiz sedasız 700 ün altına indi..
Hakkaten ne oldu..MB bilançosu hala eksi 60 Milyar dolar..Dolar 18 tl ..
Bi yerden dolar mı yağdı..
ABD de gasoline fiyatları son 2 aydır yüzde 20 civarı gerilemiş durumda..
Gıda fiyatlarında da gerilemeler söz konusu..
Zaten bi ton yaygara koparlıyor ama ABD de core (çekirdek) enflasyon ocak ayının bile altında 5.9 açıklandı..
7 aydır 6 6.5 aralığında idi 4 aydır da düşüyor..
Hadi bakalım enflasyon fışkıracak FED güm güm güm 1 er 1 er faiz artışı yapacak falan resesyon her yerden fışkıracak..
FED dinlemeyip ısrarla hala faiz artışı yapacak da çökecek ler falan..
Bir adamın baş ağrısını geçirmek için kafasına da bir kurşun sıkmak çözümdür..
2008 den beri piyasalar her sıkıştığında FED yandım allah diye yardıma koştu..
Bazen ihtiyacı yokken bile çıkarıp para bastı..
Yahu grip virüsü ile bile para basarak mücadele ettik..
Mart 2020 de olay patladı haziran başında DOW nerede ise V şeklinde düştüğü yerde idi..
Biz ise hala burnumuza mı çekelim ağzımınız altına mı indirecelim yok yok çift maske tartışması yaşarken finansal piyasalar çoktan unutmuş idi pandemiyi..
Sana ne gösteriliyorsa onu gibi düşünmeni istiyorlar..
Yılsonuna doğru deflasyon beklentim var ABD de...(yıllıklandırılmışlarda değil tabikide ama aylık bazda)
2023 gibi de faiz indirimleri konuşulmaya başlanır..
VIOP...3150 canım hadi nazlanma..Hadi bugün olmadı yarın yaparsın sen.. 2 li tepe ayağında düşüyormuş gibi yapıyorsun ama..
Hadi oyalama bizi..
Döviz düşsünde
Aslında dowun ne yapacağı umurumda değil.
Sedece sistemi merak ediyorum.
Sattığım euroları bakalım kaçtan yerine koyacam.
Çarşamba günü dananın kuyruğu kopacak
Geçen bankalardaki hareketinin nedeni bu haber miydi acaba.
Sen FED med diye short açarken bi bakmışsın petrol fışkırmış bi yerlerden..
"""Bugün Abdülhamid Han Gemisi'ni Akdeniz'e yolcu ediyoruz. Ülkemizde ilk petrol bulunan yer bundan 135 yıl önce İskenderun'du. Bu defa da "Ya Allah Bismillah" diyerek GaziPaşa'nın 55 km açığındaki Yörükler 1 kuyusuna uğurlayacağız"""
Yorum