Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Reis mansuru çiğ çiğ yer seçim sathında..Hiç boşuna hayal kurma..
OBO ya götürüp tuzak kuracak dedik..
Bu tuzağın zamanlamasını da ustaca FED haftasına getirdi ki zarar katmerli olsun..
Şimdi her türlü koz elinde..
Kaldırıp basabilir..
Basıp fışkırtabilir..
FED faiz artırır.... fışkırtır..
FED 0.75 der..Yurtdışı fışkırır bize basar..
FED 1 der iyice şahinleşir..Her yer göçer..Bizde dolar 18.50 ye giderken tutar ihracat ayağına bizim kileri çizmeye başlar..
Herşey olabilir..
VIOP Oyununda olmamak en iyisi bence..
Farkında olmadan AKP nin istediği gibi düşünüyorsun..
Muhalif olduğun için böyle düşündüğünü sanıyorsun ama AKP nin tamda seni çekmek istediği noktadasın..
Sıyrılmanı diliyorum ...
LOST da Benjamin doktora ...
Ben istediğim diye değil , Senin beni tedavi etmeyi istemeni istiyordum..
Der..
AKP son zamanlarda muhalifler üzerinde bu politikayı güzel uyguluyor..
Farkında olmadan AKP nin istediği gibi düşünüyorsun..
Muhalif olduğun için böyle düşündüğünü sanıyorsun ama AKP nin tamda seni çekmek istediği noktadasın..
Sıyrılmanı diliyorum ...
LOST da Benjamin doktora ...
Ben istediğim diye değil , Senin beni tedavi etmeyi istemeni istiyordum..
Der..
AKP son zamanlarda muhalifler üzerinde bu politikayı güzel uyguluyor..
AKP nin istediği aday ZATEN Mansur..
Aciklandigi gun burda olacagiz
O gun buyuk Turkiye krizinin son gunu olacak dolar son yolcularini alacak
Haa baska aday olur rte kazanirsa dolar seneye 50 benzin 100
Sayın arm46 arkadaşımız öncelikle foruma hoşgeldiniz.Kuzu üniversitesine devam eden tüm dostlarımızla birlikte ben de yazdıklarınızı ilgiyle takip ediyorum.Doğrusu foruma renk kattınız,piyasa ve hisselerle ilgili hedeflerinizi kuzunun da izniyle çekinmeden paylaşabileceğinizi düşünüyorum.Bu forumda kuzuyu takip edenler sizin yazdıklarınızla değil kendi iradesiyle yatırım yapılacağını çok iyi öğrenmiştir.Kuzu'dan öğrendiklerimiz dışında bize bir şeyler katabilirseniz çok memnun oluruz.Öngörülerinizi ve hisselerinizi ilgiyle takip edeceğim ancak merak ettiğim bir şeyi yanıtlarsanız çok memnun olurum,aşağıda size ait iki gönderiden alıntılar var:
yazdığınıza göre ham olduğunuz ve uzun süre dayak yiye yiye piştiğiniz bu piyasada nasıl oluyorda kuzu gibi bir efsaneyi daha yeni duydunuz? .İnanın merakımdan soruyorum,altında bir art niyet aramayın.
Başarılı trade'ler dilerim.
GUZZUM u duyali çok olmuştu burada yazdığını bilmiyordum araya araya buldum izini toprağına sürdüm yüzümü
Büyük marjli hisse Tektu özelden talep edenler çok oldu kirilim yapmasını bekliyordum ama çok talep görünce yazayım gizli saklı yok hisse şuan 1.74 2 yi kırınca yazacaktım ordada maliyet yüksek olur herneyse hissenin karekterlerinide yazayim patron sıkıntısı var biraz son 1 yılda 2.5 i görüp 1.14 u yakmış patron zulüm yapıyor geçmişte buna benzer bir hisse ile uğraşmıştım(escom) o da 60 80 kurustu 10 TL olur dediğimde kimse inanmadi bana ve bu hisse 20 TL den Baba ogula satıyor simdi kısaca hisse zor 3 e gidip 1 e gelebilir tarzı bu,bu bilinmeli çok miktarda alınmaz coin niyetine eğer beklentim gerçekleşirse az miktarı bile ihya eder zaten bu tip senetlere çok girilirse kendi ayağınıza sıkmış olursunuz.
Cok iyi karlar geliyor yine
Ulkede herseyin fiyati korkunç artiyor sirketlerin karlari katliyor ama gitmeyen yek sey hisse senetleri
Akla mantiga fizige herseye ters bir durum
Tayyip den kurtulunca abartmiyorum goz acip kapayana kadar bist 500 bini devirecek cok kisa surede
Merval..
Koptu gidiyor..
1 ayda nerede ise yüzde 50 yaptı..
Zaten son 4-5 sene içinde yüzde 500 primli idi..
FED faiz artırıyo..Resesyon..covid hortladı..
Hiç bişi umurunda değil..
Bir farkımız yok..
Bu enflasyon bu bilançolar ile borsa düşmez..
YKBNK 10 milyar tl 2. çeyrek bekleniyo..
Yıllık 20 milyar kar demek..
Sermaye 8..
Eski borsası hesabı fiyatı min 20 tl olmalı..
F/K 1 olacak nerede ise..
www.bluedollar.net arjantinde iki kur var bie banka offical 1 dolar 130peso diğeri de nakit bir ayda 200 lerden 320 ye geldi nakit dolar kuru. Pakistanda interbank işlemleri engellendi.umutları kırmak istemem elbet gidecektir borsa ama dolar bazında hisse bazlı iyi yakalamak gerekir. Cds 900 e dayandı Dikkatli olmak lazım.
Yorum