Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Ne bitmez mali varmis degil mi yillardir hergun satiyor
Arkadaslar sizin aldiginiz hisseleri satiyor bu kurum bunu heryerde dile getirin
Bu kurum kendi malini satsa tek lotu kalmazdi
10 yildir hep satardi bu kurum ama beratin kovuldugu gunden beri ozellikle izliyorum 140 bindi bist hergun istinasiz yuz milyonlarca satis yapiyor
Dag olsa o mal biter
Ky bistteki payi ele gecirdikce bu kurumun satislari daha da artiyor
Bu kurum bu hisseleri nerden buluyor 100 tane dağ olsa tukenir
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu koalisyonu...ne amriki...ne avrupi...nede urusi ister....
araplar ister mi....zinhar istemezler...
iranlilar ister mi...zinhar istemezler....
kim ister....HICKIMSE....
CUNKII....
boyle bir koalisyon ....ne ekmek verir...nede su...ikisinide tuketir....TUKETTI.
pan-islamizmle,
SAMDA....EMEVI CAMIINDE CUMAYA GIDECEGIM DEDI...EKMEYI TUKETTI....FIRATIN DOGUSNDA KURDISTANLA...FIRATTAKI SUYU TUKETTI...ve caresiz...halsiz...yel degirmenleri ile savasan DONKISOT oldu.
pan-turkizmle,
suriye savasi ile kurulan...ki savasi destekledi...esad...esed...ensar...mucahit...cuney t...
darken....hoppp KURDISTAN....PAN-TURKIZMLE bunu yokedelim diyorlar...
not 1...pan-islamizmle amriki ARAP BAHARINI yapti...kullandi ve cope atti...artik hic isi olmaz...yani desteklemez.
not 2...pan-turkizmi kullanacak...irandaki turkleri....cindeki turkleri ozgurlestirecegiz...bize ukrayna eskeri gibi esker lazim der....turk eskeri...silah bizden der...irani ve cini...sonar rusyadaki turkler ucun urusu birlikte furalim der.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
İşin kötüsü
99 enflasyon döneminin bitişi dövizde 2 kat sıçrama ile olmuştu.
Yine o zamana benziyoruz.
Berat albayrak giderken sonumuzu hayır etsin demişti
İşin kötüsü
99 enflasyon döneminin bitişi dövizde 2 kat sıçrama ile olmuştu.
Yine o zamana benziyoruz.
Berat albayrak giderken sonumuzu hayır etsin demişti
O enflasyonist dönem 23 sene sürdü ama..
Şu an daha 1 sene bile olmadı..
O yüzden diyorum..
Öyle 1 senede 2 senede sönümlenmez diye..
Önce mayıs haziran dediler..Sonra yılbaşına doğru ..
Şimdi RTE 2023 mart dedi..
Öteleyip duracaklar..
Çünkü..
Devlet politikası bu..
Adam açık açık beyan etti..
Enflasyonist büyüme yapacaz dedi..
O enflasyonist dönem 23 sene sürdü ama..
Şu an daha 1 sene bile olmadı..
O yüzden diyorum..
Öyle 1 senede 2 senede sönümlenmez diye..
Önce mayıs haziran dediler..Sonra yılbaşına doğru ..
Şimdi RTE 2023 mart dedi..
Öteleyip duracaklar..
Çünkü..
Devlet politikası bu..
Adam açık açık beyan etti..
Enflasyonist büyüme yapacaz dedi..
gerçi bu seferde 20 sene sürecek diye bir zorunluluk yok.
ama enflasyonu resesyon bitirir.
ben yıl sonuna kadar bu iş sürer.yeni yıla resesyonla girebiliriz.diye düşünüyorum.
Yorum