ya dow ****** et su bitcoin denen çöpü dow bir dönse bist ucacak
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ne yaparlarsa yapsinlar....turkiye sahlanacak...secimde tayyip bey emekli oluyor....anamuhalefet lideri....Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Kuzu,
Sence Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temerrüde düşme ihtimali var mı? Haftaya ABD Hazine Bakanı yardımcısı geliyormuş Nebati ve Kavcıoğlu ile görüşmeye. Tüm MB ları faiz arttırırken bizimkiler acaip bir sarmala girdi. CDS 900 lere dayandı ki 2008 seviyesinden yüksek. İnsanın aklına çok kötü şeyler geliyor. Nolur düşünceni yazarmısın bu ihtimale karşılık...
neden maldayiz....SECIM VE GEOPOLITIK....gerisi lagalugadir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bilerek ve planliyarak yapiliyor....KAPITAL AKUMULASYON PROSESI BU....bu yapilmazsa system yikilir....vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkoca dow u dünyanın en kötü borsası yaptı bunak biden
HICBIRSEY KENDILIGINDEN OLMAZ...by kuzu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ha ha ha....MEHDI ULA....sakadan demiyorum....gercek bu....istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPUTIN SAYS UNITED STATES DECLARED THEY ARE SENT BY GOD TO EARTH WITH THEIR SACRED INTERESTS
Yok artık kuzu hocam putin sizi takip ediyor. ADAM MEHDİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ
ne dedi avrupaya....
usaglar benim gazi,benim petrol,benim olan herseyi almak istiyorsaniz...RUBLE ILE SATIYORUM...euro ile degil...dolar ile degil...ikiside bildigin kaart....benim sattiklarim gercek mal...kaartla degil ruble ile...
avrupa....abi ne diyorsun...BIZ TARRAGI YERIZ...yillardir kaart verip mal aliyorduk....
mehdi....heee...size adam sanip veriyordum...simdi dashagimi alirsiniz....euro imis....hasstirin pezolar.
iste bunu....
ancak....
MEHDI DIYEBILIR....
biz kimiz....onun komsusu...dunyaya acilan penceresi...bogazlar can Damari...kacak petrol ve gaz...tankerler....TURKLER....bu iste ustalar....
diyecek ki....1 dolar 14 tl olmali....ve yapacek...
turkiye....
artikin....petrol ve gaza....dolar veya euro odemiyecek....FINITO.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Agzin bal yesinkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne yaparlarsa yapsinlar....turkiye sahlanacak...secimde tayyip bey emekli oluyor....anamuhalefet lideri....
neden maldayiz....SECIM VE GEOPOLITIK....gerisi lagalugadir.
Bist uzun un gidisini daha fiyatlamadi bile
Yorum
-
Mesela böyle bir haber var.İran, yeniden inşa çalışmalarının başladığı Mariupol şehri için büyük miktarda inşaat malzemesi sevk etti.
Yorum
-
-
Kuzu Emmim,
21 Haziran ve sonrası için çeşitli senaryolar var, olumsuz yönde ağırlıklı olarak. Ne dersin, sen bilirsin duyarsın... Var mı bir sıkıntı malları korumak için short açsak iyi olur mu ki?
Yorum
-
Biz halen bir şeyden faydalanamadık.Rusya müttefik ülkelere hammaddeyi 30% indirimli veriyor.
Hindistan Rus kömürü ithalatını 6 kat, Rus petrolü ithalatını 31 kat artırdı.
Yorum
-
dolar günlük.arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSD de büyük hazırlık var 21 22 taş gibi
bir tek faiz arttırdıkları yerlerde düşmüş.sat vermiş yani.kur korumalıda sat sinyali yok.
tersine dipte daha alı var.
faiz kesme kararı verdikleri yer orada.7.16
Yorum
-
doların düşmesi..vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlumsuz senaryolar nedir 21 haziran icin
sistem artık çıkınca satış bölgesine giriyor.
selman kesenin ağzını açacak galiba.
euro yetti gayri dedi.
Yorum
-
kuzu haklı çıkacak galiba...dolar 14 le.
dolarda şu anda sat yok.ama az daha çıkınca sat veriyor.
euro şu anda satda.oda az daha çıkar.
sonra selman kesenin ağzını açar çarşamba günü.
pazartesi, salı doları nekadar yukarı sürerlerse artık.
parayı bulan bist ne yapacak bakalım.bence çıkar
Yorum

Yorum