HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertitretinim....amrikiyi soyuyoruz....gun bugunki gun...3 yil bekledik bu soygunu....
haftaya sik yazarim...simdi feci doluyum....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramriki....yuzde 40 dususte....daha dibe var...BITCOIN once dip olacak....o donunce AMRIKI HISSELERINDE short kapatilir....VE MALA GIRILIR ONUMUZDEKI 5 YIL UCUN....bize bi pohh olmaz...biz zaten YERIN DIBINDEYIZ....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALTUN...1700 onemli....tutunamazsa orada....
amriki...mehdi putine....ayaginin altini yalayayim....ben ettim sen etme der...
demezse....amriki finans sistemi yikilir....
bu forumu halka kapatma sebebi neydi....sunu yazmakti...RUS OLAN HERSEY UCACAK....AMRIKI VE EUROPA OLAN HERSEY GOCECEK DEMEMDI....
KAPATTIK VE DEDIM....
ne oldu....
RUS OLAN HERSEY UCTU...AMRIKI OLAN...EUROPA OLANHERSEY GOCTU....topigi halka kapatip....bu soygunu yazdim...HEPSI GERCEKLESIYOR....bana rusya hayrani diyenler oldu...tarragimi yediler...ceplerini bosalttim....ben bilimi ve ondan edindigim BILGIYI yazarken...onlar onyargiyi yazdilar....ve tarragimi gene yediler.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterURUS PETROLU UCTU...URUS GAZI UCTU...URUS BUGDAYI UCTU....URUS RUBLESI EN KIYMETLI PARA SUAN...DOLAR DEGERSIZ....BITCOIN GOCTU....BORSALAR GOCTU....
BU ALEMDE....TEKIM...ESIM...BENZERIM YOKTUR...yuce rebbim...ELE YARATMIS...
HA HA HA....
SEVGILER DOSTLARIM....
VE DEDIMKI....bunlarin tumu....turkiyeye yariyacak...hedef feyza hala...
ben MARIFET KAPUSUNUN ANAHTARIYIM....o kapu ki...hazinelere acilir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SAVASA DAIR...ne dedim...uzayacak dedim...taktik mogul taktigi....
ukrayna....44 milyon nufus....
7 milyonu avrupaya kacti....10 milyonu rusya ile birlikte...
ne kaldi geriye...27 milyon....rusya 145 milyon plus 25 milyon rus...oteki cumhuriyetlerde...kazakistan vesaire...
ne yapiyor 4 aydir...ukrayna ordusunu yokediyor...kasitli olarak ilerlemiyor...cepheye cagiriyor...geliyorlar ve oluyorlar....
aynisini suriyede yaptilar...SAVASANLARI OLDURDULER ONCE....suriye topraklarini amrikiye ait cihadcilarin bedenleri ile gubrediler...onumuzdeki 50 yil...suriye fistigi kuduracak...gubreli....
dun bir dostumu fircaladim....
dediki...sen turk ve musluman uygurlari desteklemiyorsun....
dedimki...sebebi var...
neki dedi....
son on yilda en cok muslumani kim katletti....arap bahari ile...
dediki...amriki ve avrupa...
dedim ki....aferim bildin ve ekledim....sence...cindeki musluman ve turk olan uygurlari kim hergun konusuyor...
dediki....amriki ve avrupa....
dedim ki....eeeeeee....dalyarak.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sevgili Kuzu,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSAVASA DAIR...ne dedim...uzayacak dedim...taktik mogul taktigi....
ukrayna....44 milyon nufus....
7 milyonu avrupaya kacti....10 milyonu rusya ile birlikte...
ne kaldi geriye...27 milyon....rusya 145 milyon plus 25 milyon rus...oteki cumhuriyetlerde...kazakistan vesaire...
ne yapiyor 4 aydir...ukrayna ordusunu yokediyor...kasitli olarak ilerlemiyor...cepheye cagiriyor...geliyorlar ve oluyorlar....
aynisini suriyede yaptilar...SAVASANLARI OLDURDULER ONCE....suriye topraklarini amrikiye ait cihadcilarin bedenleri ile gubrediler...onumuzdeki 50 yil...suriye fistigi kuduracak...gubreli....
dun bir dostumu fircaladim....
dediki...sen turk ve musluman uygurlari desteklemiyorsun....
dedimki...sebebi var...
neki dedi....
son on yilda en cok muslumani kim katletti....arap bahari ile...
dediki...amriki ve avrupa...
dedim ki....aferim bildin ve ekledim....sence...cindeki musluman ve turk olan uygurlari kim hergun konusuyor...
dediki....amriki ve avrupa....
dedim ki....eeeeeee....dalyarak.
Sence Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temerrüde düşme ihtimali var mı? Haftaya ABD Hazine Bakanı yardımcısı geliyormuş Nebati ve Kavcıoğlu ile görüşmeye. Tüm MB ları faiz arttırırken bizimkiler acaip bir sarmala girdi. CDS 900 lere dayandı ki 2008 seviyesinden yüksek. İnsanın aklına çok kötü şeyler geliyor. Nolur düşünceni yazarmısın bu ihtimale karşılık...
Yorum
-
Rus sermayesi Hindistan'a da gidebilir. Başka seçenekler de var. Rusya- Hindistan ilişkileri o kadar iyidir ki, belki de tarih boyunca hiç iki ülkenin çıkarları bu derece örtüşmemiştir. İkisinin de yumuşak karnı radikal İslam.
Fakat Türkiye'nin cografi üstünlüğu tartışılmaz. Diger taraftan çıkarlarımizın örtüştüğü yerler var, catistigi yerler var.
Türkiye ya da Hindistan, Ruslar hangisine giderlerse gitsinler karşilarina Ingiltere çıkar.
Once Ingiltere- Rusya ilskileri duzelmeli. Suan savasiyorlar.
Sayet o 6'lı muhalefet ortak aday çikarir da o aday secimi kazanirsa, Rus sermayesi gelmez. Burası açık, kesin ve nettir.
Altili masada bir truva ati var. Erdogan ve Refah'tan gelen "referansi Islam olan siyasetciler" gidecekler. Truva atı, Akp+ Mhp' nin yanina geliverecek.
Tabi bunda Kilicdaroglu'nun ve Hdp'nin cok buyuk payı olacaktir. Bunun sinyallerini Tanju Ozcan vakasindan gorebiliyoruz. Bu arada Bilecik Belediye Baskanini ihrac ettiler.
Akp ve Mhp ortak aday çıkarabilirler. Hulusi Akar olabilir.
Ya da truva atı CB olur. Bundan sonrası pazarliga tabi.
Yorum
-
Abd en son 0,75 puvan faiz arttırdıgında Meksika iflas etmisti. Simdi de boyle bir iflas beklenebilir. Rusya'nin iflas etmeyecegi kesin.
Fed'in faiz arttirimi sonrasi, Çin'e bagli Hong Kong Ozel idari bolgesi de Abd dolarina bagli kur rejimi sebebiyle, aynen 0,75 puvan faiz arttirdi.
Diger taraftan Ingiltere'de Avam Kamarasina, Brexit sonrasi Kuzey Irlanda ticaretini degistirmek maksadiyla yasa tasarisi sunuldu. AB ise bu durum karsisinda yasal islem yapilacagini duyurdu.
Haberleri takip etmekte fayda var.
Yorum
-
6 lı masa chp yi ittifak dısı bırakabilirse ki bu yönde ciddi fikirler var , akp nin % 30 luk kemik oy tabakası yıkılır
chp nin hdp politikası akp nin en büyük gücü , ülke bu kadar batıkken bile chp bu aptalların yüzünden oy arttıramıyor
6 li masanın virüsü chp umarım ittifaktan atılır
ülkenin rezalet hali yüzündden akp den kopan secmen bu chp deki virüsler yüzünden kararsız kalıp geri dönüyor
chp hdp ile takılsın bu olursa iyi parti 1. cıkar secimlerden ve ittifaktaki deva gelecek saadet partileri inanılmaz oy patlaması yapar
akp nin tek umudu chp , mahelefetin artık bastırması lazım sesler çıkıyor ama secimi rahat kazanmanın tek yolu bu
secim kararı açıklandığında virüs cehape hdp demirtas söylemlerini arttıracak ve akp ye cansuyu olacak yine
Yorum
-
işte o onemli % 1 2 ler neden % 4 5 olmuyor .. sadece chp lilerin hergun demirtaş hdp söylemleri yüzünden gelen tüm oylar akp mhp den gelecekTitrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİçinde CHP ve İyi partinin olmadığı bir muhalefet ittifakı seçimi kaybeder. Diğer partiler % 1-2 nin.. ama o yüzde 1-2 o kadar önemli ki. Mutlaka olmalı. O oylar karşıdan tırtıklanan oylar.
saadet liderinin böyle bir teklifi var diğer partiler de desteklerse bu is olur
chp ye ya hdp den uzak dur ya güle güle demek sart
bu olmayacaksa muhafazakar 3 parti ittifaktan cıkıp direk akp oylarına calısmalı
ittifakın tek virüsü chp
Yorum
-
dur daha.doların düşeceği falan yok.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben hala anlamadım dolar 14 lere düşerse bizim borsa özellikle ihracat hisseleri çakılmaz mı ve bunların betası çok yüksek kafam yandı
mb yılsonu anketi tahminleri bile 18.89
o zamana kadar bistde 3000 olur
h4
Yorum
-
PUTIN SAYS UNITED STATES DECLARED THEY ARE SENT BY GOD TO EARTH WITH THEIR SACRED INTERESTS
Yok artık kuzu hocam putin sizi takip ediyor. ADAM MEHDİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Yorum

Yorum