HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • vicente
    Yasaklı
    • 22 Kasım 2020
    • 2458

NURO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8

Sayın vicente. Ben de diyorum ki İmamoğlu ndan başkası kazanamaz. Mansur başkan yıllarını aynı sofrada yemek yemiş insanlardan hesap sormaz
    Imamoğlu da kazanabilir ama riskli.
    Imamogluna hdp üzerinden cok yuklencekler
    Cumhurun tek dayanagi hdp kaldi.
    Mansur a diyecekleri tek kelime yok.
    Mansur eze eze sandiga gomecek.
    Ama chp icindeki hdp ci tayfa mansuru istemiyor..ikinci olalim mansur gelmesine razilar.
    Cunku tayyip ile chp yi yoneten hdp ci tayfa her konuda ortak.
    Mansur aday olursa bagimsiz Tr ekonomik krizi dibi gorur ve bist korkunc ralliye baslar.

Yorum

• vicente
      Yasaklı
      • 22 Kasım 2020
      • 2458

Chp nin basindaki hdp ci tayfa tamamen sarayin kontrolunde tum aciklamalari saray isteğiyle yaptiriliyor. Ataturkculeri temizlediler chp den
      Daha dun kilicdar ilk isimiz selo yu cikarmak diyor
      Su aciklamalar akp den kaçmak icin yer arayan milyonlarca secmenin kafasini bulandiriyor. Hergun istinasiz birkac chp li hdp uzerinden milleti akp ye dondurmek icin kicini yirtiyor.
      Tek hedefleri 2. De kalmak. Isleri guzel iyi de cukkaliyorlar partiden.
      Bahçeli akp ye inanilmaz oy kaybettiriyor bu kayip oylari chp yi yoneten hdp liler akp ye geri kazandiriyor.
      Yoksa bu ekonomik yikimda chp oyu hala 25 ler de
      Mansur geldiginde hem hirsizlari hem bu tayfayi temizleyecek ama istemiyorlar
      Mansur un bagimsiz aday olmasi lazim tek sansimiz bu ulke olarak

Yorum

• steve_harris
        Katılımcı
        • 11 Ocak 2019
        • 152

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sen bu yandaş hayalleri görmeye devam et...Bu sefer rte ve destek ayakçılarının içinden geçecek millet...Ekonomik kriz ve yükaek enflasyon/devalüasyonun götürmediği hiç bir iktidar örneği yok bizde 1960 dan beri....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Ne kadar terbiyesiz bir insansiniz yandas falan. Hayatim boyunca akp ye oy atmadim. Fikir beyan etmek yandaslik oldu demek.

Siz de fikir beyan etmissiniz ben de size pkkli diyim mesela. Nasil olsa karsidakini tanimadan etiket yapistirmak bedava

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Yorum

• hurolg2
          Aktif
          • 25 Ocak 2019
          • 367

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Ne kadar terbiyesiz bir insansiniz yandas falan. Hayatim boyunca akp ye oy atmadim. Fikir beyan etmek yandaslik oldu demek.

Siz de fikir beyan etmissiniz ben de size pkkli diyim mesela. Nasil olsa karsidakini tanimadan etiket yapistirmak bedava

Terbiyesiz olan sizsiniz bu durumda zira ben size boyle bir hakaret sözü kullanmadım...Ayrıca Türkçe sözlüğe de bakarsanız yandaş kelimesi de bir hakaret değildir.....Kaldı ki herhangi bir séye yandaş da olabilir insanlar...Ve fikirlerini beyan ettiklerinde yandaş fikir de beyan edebilirler...Bunun karşılığı karşısındaki insana terbiyesiz ve adını bile anmak istemediğim bir terör örgütü ile özdeßleştirerek cevap vermek değildir... Doğrudan yandaş demedim, yandaşların hayalleri dedim...Propagandalarına alet olmayınız.. Zira böyle bu düşüncelerle mevcut akp ve rte nin propagandasını yapıyorlar yıllardır...Ama artık kimse yemiyor bu suret-i haktan görünüp de gizli yandaşlıklarını....Bu lafım da size değil onu da yanlış anlamayın siz de böyle yapıyorsunuz da demiyorum... Ayrıca bu fikirleri 20 yıldır biliyoruz biz...Bir de beni bilen bilir....Ben söyleyeyim size kim olduğumu...2 kez chp mv adayı olmuş bir kişiyim ben...Atatürkçü kuvayı milliyeci gerçek chp li (ychp li değil yani) biriyim... Ben size akp li demiş olsam bile bunun karşılığında illa bişey diyecekseniz herhangi bir partili olduğumu belki diyebilirdiniz..Terör örgütü mensubu demeniz nedir ya yuh yani......k lı filan demeniz çok ayıp...Haddinizi bilin...hdp li deseniz bile bu kadar kızmazdım...Neyse yine de selametle...

Yorum

• steve_harris
            Katılımcı
            • 11 Ocak 2019
            • 152

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Terbiyesiz olan sizsiniz bu durumda zira ben size boyle bir hakaret sözü kullanmadım...Ayrıca Türkçe sözlüğe de bakarsanız yandaş kelimesi de bir hakaret değildir.....Kaldı ki herhangi bir séye yandaş da olabilir insanlar...Ve fikirlerini beyan ettiklerinde yandaş fikir de beyan edebilirler...Bunun karşılığı karşısındaki insana terbiyesiz ve adını bile anmak istemediğim bir terör örgütü ile özdeßleştirerek cevap vermek değildir... Doğrudan yandaş demedim, yandaşların hayalleri dedim...Propagandalarına alet olmayınız.. Zira böyle bu düşüncelerle mevcut akp ve rte nin propagandasını yapıyorlar yıllardır...Ama artık kimse yemiyor bu suret-i haktan görünüp de gizli yandaşlıklarını....Bu lafım da size değil onu da yanlış anlamayın siz de böyle yapıyorsunuz da demiyorum... Ayrıca bu fikirleri 20 yıldır biliyoruz biz...Bir de beni bilen bilir....Ben söyleyeyim size kim olduğumu...2 kez chp mv adayı olmuş bir kişiyim ben...Atatürkçü kuvayı milliyeci gerçek chp li (ychp li değil yani) biriyim... Ben size akp li demiş olsam bile bunun karşılığında illa bişey diyecekseniz herhangi bir partili olduğumu belki diyebilirdiniz..Terör örgütü mensubu demeniz nedir ya yuh yani......k lı filan demeniz çok ayıp...Haddinizi bilin...hdp li deseniz bile bu kadar kızmazdım...Neyse yine de selametle...

Hah neymis yani, hosunuza gitmeyen birsey dendimi, karsidaki insana yandas yundas denmezmis.

Bu arada cumhur iktidarda kalacak arzu ederseniz sembolik bir iddiaya girebiliriz sizinle. Secim heyecani olur.

Yorum

• vicente
              Yasaklı
              • 22 Kasım 2020
              • 2458

bono bence bu seviyeden çıkmayacak , yaz sezonu baslıyor tonla turist gurbetci ile idare edecekler yaz ı
              yaz sonu felaket ama dolar 20 üzerine cıkar kısa doğru o zaman bono çıkartılır o zaman da erken secim kararı alınır

Yorum

• vicente
                Yasaklı
                • 22 Kasım 2020
                • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bono bence bu seviyeden çıkmayacak , yaz sezonu baslıyor tonla turist gurbetci ile idare edecekler yaz ı
                yaz sonu felaket ama dolar 20 üzerine cıkar kısa doğru o zaman bono çıkartılır o zaman da erken secim kararı alınır
                pala da bono çıkmayacak dedi

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1922

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

MACD dönecek mi..Dönerse ne olacak...Çok yakında..

Dikkat edilirse günlükde alçalan tepeler var MACD de..Ama fiyat yeni zirve yapmış..
                  2800 3000 de son olabilir..
                  Sonra çöküş gelmese bile uzun süreli bir dinlenme periyoduna girebiliriz..

MACD kesti kesecek..
                  13.000 puan aldı xu100..
                  THY için suyun içinde 40 demiştik..
                  50-70 arası normal..Abartırsa toaso gibi 100 demiştik..Tahtacısı pandemi yüzünden FENA BİLENMİŞ DURUMDA ÇÜNKÜ..

2800 3000 xu100 çok hızlı bir hareketle görülebilir..

BITCOİN bir türlü güm olmuyor..
                  Oysaki FED 3982390 tane faiz artıracak üzerine QT yapacak gümmm olması lazım gelirdi..

O da olamıyor..Acaba FED in yaz aylarında faiz konusunda yan çizeceğini mi düşünüyorlar..???

Yeniden 30.000 in üzerinde..

40.000 lere doğru bi füzeleme yapabilir mi acaba??
                  Ben olsam yaparım yani..

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

kabine var mı bugun yazabilirmisiniz

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1922

Süper bono lafları geçiyor..

Faiz tanımında belli bir vade sonunda anlaşılmış belli bir miktar tanımı geçer..
                      Bu yüzden Sabit faizli hiç bir enstrüman çıkmayacak..
                      Olsa olsa enflasyona endeksli tahvil çıkabilir..O da dolardan dönene olacağını düşünüyorum..
                      Nas diyip faiz indirmişler..Süper bono mu çıkacak..

Ama 2400 xu100 ün altında iyi yemlediler TA cıları bu haberler ile..
                      Hepsi hemen çizgilerinde 2200 ler görmeye başlamışlardı..

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1922

ABD ve Batı cephesinden bir haberler mi gelecek acaba..
                        RTE nin dolar karşısında tek şansı bu olur..
                        NATO mato çıkışı ile birşeyler mi kopardık acaba yine..

Yorum

• hurolg2
                          Aktif
                          • 25 Ocak 2019
                          • 367

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Hah neymis yani, hosunuza gitmeyen birsey dendimi, karsidaki insana yandas yundas denmezmis.

Bu arada cumhur iktidarda kalacak arzu ederseniz sembolik bir iddiaya girebiliriz sizinle. Secim heyecani olur.

Bilemiyorum belki haklı olabilirsiniz, böyle bir kitlesel cehalet hüküm sürüyorken...ama iddiaya girecek ölçüde bir güvenim yok bu millete de doğrusu...zira daha öncr benzer durumlar yaşandı ordu da fındıkçılar ağlayıp ağlayıp yüzde 60 sona da maden kazasına rağmen yüzde bilmem kaç ile oy verdiler o yüzden milletin algı düzeyi ve demokrasi kültürüne güvenemediğimden iddiaya cesaretim yok...Ama her şeye raģmen sanki bu kez kaybedecekler gibi görünmekte....zira bu defa oncekilerden farkli olarak cok onemli bir esik asildi son secimlerde...Istanbul ve Ankara kaybettiler....

Yorum

• vicente
                            Yasaklı
                            • 22 Kasım 2020
                            • 2458

son yarım saat gelen satıs ve satan kurumlar biraz mide bulandırdı
                            vob gece seansında da satarsa sıkıntı olabilir

Yorum

• hayalım
                              Tecrübeli
                              • 27 Şubat 2009
                              • 822

Ya bir arvat bu topigin sabisina musallat oldu, yada bu topigin sahibi amansiz bir arvata musallat oldu. Basini kaldirip etrafi gormesini engelliyor. Hahaha

Yorum

• steve_harris
                                Katılımcı
                                • 11 Ocak 2019
                                • 152

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Ya bir arvat bu topigin sabisina musallat oldu, yada bu topigin sahibi amansiz bir arvata musallat oldu. Basini kaldirip etrafi gormesini engelliyor. Hahaha
                                Valla kuzu agabeyi guzel tarif ettin ;)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information