HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1922

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    280 bin baska bahara artık geçmis olsun
    O kadar emin olma derim..

Bir anda dalıverirler her yere NEEEOLYORUZZZ olur millet bu sefer de..

29000 ler BTC için son durak idi..LUNA da sıfırlatılarak göze sokulunca bir anda "coinler sıfır değeri olan bişi ulan ne ettik biz" moduna soktular piyasayı..

BTC de de önemli destek leri kırınca ..Her yere panik satışı geldi.

Ben olsam LUNA ya bakıp dimdirek inecek diye short abanan tayfanın pozlarını açmasını bekledikten sonra hızla 35K lere alırım bunları bi güzel stoplatırım..
    35 civarı ulan amma tuzak mış diyen LONG cuları da tekrardan 30K lara daldırarak sıfırlattım mı..
    Tertemiz olur ortalık..Miss..

Borsalar özünde ise normal bir düzeltmeden geçiyoruz..
    Yüzde 400 500 yapmış kağıtlarda yüzde 10 15 düzeltme gelmiş..
    Nedir bu panik..

2800 3000 ...2022 için HALA masada..

Yarın öbür gün bi FED yetkilisi çıkar..Faiz artışında daha hassas olmamız lazım der..

Teknik temel çöküş hart hurt derken BİR ANDA eller havaya partisine döner her yer..

Yorum

• vicente
      Yasaklı
      • 22 Kasım 2020
      • 2458

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

29000 ler BTC için son durak idi..LUNA da sıfırlatılarak göze sokulunca bir anda coinler sıfır değeri olan bişi ulan ne ettik biz moduna soktular piyasayı..

BTC de de önemli destek leri kırınca ..

Ben olsam LUNA ya bakıp dimdirek inecek diye short abanan tayfanın pozlarını açmasını bekledikten sonra hızla 35K lere alırım bunları bi güzel stoplatırım..
      35 civarı ulan amma tuzak mış diyen LONG cuları da tekrardan 30K lara daldırarak sıfırlattım mı..

Nedir bu panik..

Yarın öbür gün bi FED yetkilisi çıkar..Faiz artışında daha hassas olmamız lazım der..

Teknik temel çöküş hart hurt derken BİR ANDA eller havaya partisine döner her yer..
      280 elbet olcak bu kadar ucuz hisseler dehset enflasyon ile ama 2 ileri 1 geri

Yorum

• vicente
        Yasaklı
        • 22 Kasım 2020
        • 2458

bir siyasi kriz eksikti leş borsada
        hükümetten nefret ederim ama canan kaftancıoğlu icin kılımı kıpırdatmam bile

Yorum

• guner
          Kıdemli
          • 28 Mayıs 2011
          • 4864

Olacak olacak
          Bu enflasyon rallisi 2850 ye kadar sürecek görünüyor.
          Mayıs olmazda Haziran Temmuz olur.
          1999 a benzedik.

Yorum

• vicente
            Yasaklı
            • 22 Kasım 2020
            • 2458

Bu dow a ne oluyor boyle
            Bu satislar hic normal degil hicbir veriyle aciklanmaz
            Sistem mi gumluyor yoksa nükleer savasi mi ongorduler
            Koskoca dow haftalardır kafasini kaldiramiyor

Yorum

• smartinvestor
              Tecrübeli
              • 29 Kasım 2015
              • 901

29000 ler BTC için son durak idi..LUNA da sıfırlatılarak göze sokulunca bir anda "coinler sıfır değeri olan bişi ulan ne ettik biz" moduna soktular piyasayı..

BTC de de önemli destek leri kırınca ..Her yere panik satışı geldi.

Nedir bu panik..

TEB ve BOFA nın spottaki son 5 gündeki satışı 5 milyar TL. Karşısında o kadar alıcı yoktu. Sağlam verdiler tepeden.

2800, kısa vade çok zor görünüyor. Bu satış insidera benziyor sanki.

İyice dökmeden ve çökmeden zor geliyor bana yeni zirve.

Shortların bir kısmı kapadım yine de. Yarım short devam.

Yorum

• guner
                Kıdemli
                • 28 Mayıs 2011
                • 4864

Dow yukarı dönüyor artık
                Bitcoin ve paritede

Yorum

• tolga541
                  Katılımcı
                  • 13 Haziran 2018
                  • 119

sıkıntı yapmayın derim dengelenme ve konsalidasyon bölgelerine geldik.

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    dün dolar 15,30 vob 15,74
                    bugun dolar 15,38 vob 15,67

1 gunde 13 kurus basağının keyfine göre

makasa teorik faiz hesabı fln diyen bir hüstad olursa kafasına kürekle vurun
                    dolar aldığım yerin 15 kurus uzerine cıktı vob dolar da hala zarardayım

senin yapacağın leş piyasayı s...m

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1922

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      TEB ve BOFA nın spottaki son 5 gündeki satışı 5 milyar TL. Karşısında o kadar alıcı yoktu. Sağlam verdiler tepeden.

2800, kısa vade çok zor görünüyor. Bu satış insidera benziyor sanki.

İyice dökmeden ve çökmeden zor geliyor bana yeni zirve.

Shortların bir kısmı kapadım yine de. Yarım short devam.
                      Karşılıklı işlemler..

TEB geçen vade TEK başında viop LONG olan kurum deel miydi..
                      TEB ve BOFA insider satışı ise alıcıların HEPSİ mi aptal..
                      2 kurum bu kadar satarken YAHU ne oluyor diyip neden alımları kesmediler de tabana oturmadık..

Masada tek bi güç var...Bunu HEP yazıyorum..Ve olay tamamen viop üzerinden dönüyor..
                      Kendine satıyor Kendi malını çiziyor..
                      2 kurumdan satıp 6 kurumdan alıyor yada tam tersi..
                      5 milyar TL 5 günde , KY SÖZLEŞSE mal alamaz..

Rusya işgali sırasında da yazdım..
                      KY ye mal yıkılıyo dendi..

Bu kadar savaş söylentisi içinde KY mal ALMAZ dedik öteki köyde..
                      KY ye mal yıkılıyor tribüne çıkıyorum diyenler 240-250 lerde yukarı ama yukarı çok yukarı demeye başladı idi..

Yorum

• smartinvestor
                        Tecrübeli
                        • 29 Kasım 2015
                        • 901

Karşılıklı işlemler..

TEB geçen vade TEK başında viop LONG olan kurum deel miydi..
                        TEB ve BOFA insider satışı ise alıcıların HEPSİ mi aptal..
                        2 kurum bu kadar satarken YAHU ne oluyor diyip neden alımları kesmediler de tabana oturmadık..

Masada tek bi güç var...Bunu HEP yazıyorum..Ve olay tamamen viop üzerinden dönüyor..
                        Kendine satıyor Kendi malını çiziyor..
                        2 kurumdan satıp 6 kurumdan alıyor yada tam tersi..
                        5 milyar TL 5 günde , KY SÖZLEŞSE mal alamaz..

Rusya işgali sırasında da yazdım..
                        KY ye mal yıkılıyo dendi..

Bu kadar savaş söylentisi içinde KY mal ALMAZ dedik öteki köyde..
                        KY ye mal yıkılıyor tribüne çıkıyorum diyenler 240-250 lerde yukarı ama yukarı çok yukarı demeye başladı idi..
                        Böyle yüklü satışların bir kısmını elbette kendi karşılıyor olabilir ki zaten karşılamasa dediğin gibi taban olur...

Alanların aptal olup olmaması mesele değil, herkes bir öngörü ile alıyor neticede.

Spotu satan TEB ile viopu longlayan TEB hesabı aynı kişi ya da tüzel kişilik mi ne bilelim..

Neyse göreceğiz. Ben huylandım kaç gündür olan satıştan ve evelsi gün short açmıştım 2900 civarından 2750 den bir kısmını kapadım. 2500-2800 arası shortları artan şekilde döşerim. Hoş 2800 den önce 2200 civarı bence daha olası.

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1922

Bugün yada pazartesi .... xu100... 2453 ??..

Milimetrik şekilde işlemler oluyor daa...
                          Yani alıcı ve satıcı belirlemiyor borsadaki değerleri..
                          Sen istediğin kadar sat..O da o kadar alıyor..
                          Milimetrik bir noktadan..
                          20-30 tane kağıdın ağırlıklarını anında sn sinde hesaplayıp kime ne kadar satış gelirse kimi ne kadar alırsam milimetrik olarak borsa kaç puanda olurun hesabını yapıyor..

Geçen de yazdım..
                          Borsaların artık kendi bir aklı var..Kendini savunabiliyor..Veya ateş edebiliyor..
                          Pazar olmaktan çıktı borsa..

Siz hiç pazarda size saldıran karpuz gördünüz mü..

Yada siz almaya çalıştıkça sizden kaçanı..?

Yorum

• vicente
                            Yasaklı
                            • 22 Kasım 2020
                            • 2458

yurtdısı da eksiye dönerse bir - 3 yakısır

Yorum

• Furki49
                              Katılımcı
                              • 02 Mayıs 2020
                              • 101

Emmi bayramdan beridir bişeyler yazmıyorsun senin sohbetini özledik malları yüklenmişiz ama bize senin muhabbetin gerek
                              Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
                              Allah sevmediğini yaratır mı hiç
                              İnsan olan insan darıltır mı hiç
                              Haksızlık haksızın yüzünden olur...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

Furki49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Emmi bayramdan beridir bişeyler yazmıyorsun senin sohbetini özledik malları yüklenmişiz ama bize senin muhabbetin gerek
                                rehmetli anam bana derki ki....OGUL AKILLI OL....

yuce rebbim sene bir dil vermis....IKI KULAK....

sirrini coz ve onu kullan derdi.....

KONUSTUGUNUN IKI KATINI DINLIYECEKSIN....konustugunun iki katini gozlerinle gozluyeceksin...

onu kizdirmaya bayilirim FURKIM....

derdimki....ana burnumdada iki delik var....niyekineki....derdim....

kizardi.....oglummmm.....MEVLAM NEYLERSE GUZEL EYLER....ele deme yawrimmm....derdi.

bende....bana verdigi nasihetleri uyguluyorum....

gencken...cok zamparaydim furkim....

anam beni duzeltmek ucun....SAHBAZ EMMIYI EGITMEN TUTMUSTU....liseli yillarimda...

habire bana kiz buluyor....seni kendi haline birakirsan...ya davulcu kapacak...yada zurnaci..AYRAN GONULLU DERDI...rehmetli anam.

tabiii hem onun buldugu kizlari hemde kendi bulduklarimi resmen yiyordum...CIG CIG...

SAHBAZ emmi derse basladi....

bak olum derdi...DELIK AYNI DELIK....senin bir deligin var...NEDEN BUTUN DELIKLERIN PESINDESIN...

derdim ki....SAHBAZ EMMI....ANNEMIN YASAKLADIGI HERSEY BANA COK TATLI GELIYOR....

o yasaklamazsa....dedikodumu yapmazsa....BEN ONUN SECTIGI DELIKTEN BASKA DELIK TANIMAM...

yasakla ilgisi yok oglum derdi....annen ve ben...sende bu kizlarin olusturdugu KIBIR den korkuyuruz...

eklerdi....

cunki derdi...rehmetli sahbaz emmim....

KIBIR....AKLI KOVAR....akilsiz olursun...

yaaa furkim....

DASAHAKLAR bele birbisey iste....KIBIRI DASHAKLAR YAPIYORMUS....

incik borsaya gelirsek....KIBIR VAR....

vayyy efendim....gok yuzune cikmis ev fiyatlari dahada gok yuzune ciksin diye...devlet beles kredi veriyormus....

bak....

devlet....ZAMPARALIK YAPIN....BIR DELIK NEKI...COK DELIK OSSUN...

diyor.

deyince....DASHAKLAR KALKIYOR....herkez birbirini yatiriyor....
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information