gundwane Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
piyasa beni dinler şuan olmaz önce benim dediğim yere gelir ondan sonra olur.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen kuzunun 14 tl dolar hedefine inaniyorum.
Sistemim düşebilir diyor
Yorum
-
hayal aleminde mi yaşıyorsun dolar önce 20 sonra 40 a doğru gidiyorguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen kuzunun 14 tl dolar hedefine inaniyorum.
Sistemim düşebilir diyor
tayyip gitmeden dolar düsmez
Yorum
-
dolar once 20 sonra bilahare 80 e gidecek fettosun salya sumugunu yiyenler ve dolara tapanlar direk cennete gidecekmis.Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
Günlerdir satıyo demi..Sence o kadar malı kim karşılıyo piyasada..vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster300 milyon sattı yine akbofa
aylardır yıllardır hiç alım yapmadan hergun 300 500 milyon sat , bu deniz nerden geliyor diyen yok
kerizi bitmiyor bu ülkenin
Yorum
-
Günlerdir satıyo demi..Sence o kadar malı kim karşılıyo piyasada..vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster300 milyon sattı yine akbofa
aylardır yıllardır hiç alım yapmadan hergun 300 500 milyon sat , bu deniz nerden geliyor diyen yok
kerizi bitmiyor bu ülkenin
Yorum
-
FED in bilanço 9 trilyon dolar..
2 enflasyon 0.25 faiz
9 enflasyon 2-3 faiz
Haziran da QT ye başlayacaz dendi..
Aylık QE 75 Milyar dolar..
Aylık QT 15 milyar dolar..
FED ve diğer MB bütün dünya ile dalga geçiyorlar..
Ağustos eylül gibi beklenmedik!! bir şekilde enflasyon ABD de başını aşşa eğerse dimdirek füzeler borsalar ve özellikle coinler..
Yorum
-
MERVAL (ARJANTİN) dün yüzde 7 prim yaptı..
8 aydır git gel yaptığı zigzag dan 2 günde fışkırtarak çıktı..

Enflasyonist ülkelerde borsalar düşmez..
Venezüella da bile bu böyle oldu..
Bizde de 10 kağıt 1 kurum ile borsa da rakam belirleniyor..
Hiç bir teknik temel analiz İŞLEMEZ..
Borsa orta ve uzun vade de 45 50 derece açı ile çıkışını devam ettirir..
Ne zaman bu çıkış 70 derecelere varır Bir süreliğine yatayda sindirme gelir (açıyı tekrardan düşürme) Bu aynı zamanda viop gibi kaldıraçlı işlemlerde oynayanların paralarının da cukkalandığı bir süreçtir.
Son ve büyük bir terse yatırma ile yeniden çıkışa geçerler..
Yorum
-
vicente sonra gidecek 30 lara ,ama önce 14-15 arasına bu yaz düşme ihtimali var.vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayal aleminde mi yaşıyorsun dolar önce 20 sonra 40 a doğru gidiyor
tayyip gitmeden dolar düsmez
Yorum

Yorum