HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

VARLIK VE YOKLUK....

finansal arenada VARLIK...yokluktan uretilmistir....bu su demektir...sen ve aynadaki sen...sen VARLIKSIN...aynadaki sen ise YOKLUKSUN....

FINANSAL ARENADA....PARA VARLIKTIR...para disindaki hersey ise...paranin aynadaki goruntusudur...

hisse senedi...tahvil...kripto para...bunlar aslinda...YOKLUKTUR....

biz ise....

PARAMIZI...yani varligimizi...YOKLUGA YATIRARARK....YOKLUKTAN VARLIK URETMEYE CALISIYORUZ...

halbuki....HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ....

oyleyse...

bizler neyiz....cinmiyiz....perimiyiz...melekmiyimiz...ki bunlar YOKLUK dunyasindadir...

hayir....biz bunlar degiliz....

biz bilime inaniriz....

bilirizki...VARLIK YOKLUGA DOGRU AKAR....vakum...vakum supurge boslugu yaraticinca...butun varliklar kosarak icine dolar....

yok nedir....

yok mu onemlidir...

var mi onemlidir....

iste soru budur...sevgili arm46.

cugap ise....insandan insana degisir...

mertebelere baglidir....cunki....BEYIN CIVIKTIR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• guner
      Kıdemli
      • 28 Mayıs 2011
      • 4864

Bitcoin dowla birlikte yeni zirve yapabilir

Yorum

• kuzey
        Katılımcı
        • 28 Ağustos 2009
        • 162

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        VARLIK VE YOKLUK....

finansal arenada VARLIK...yokluktan uretilmistir....bu su demektir...sen ve aynadaki sen...sen VARLIKSIN...aynadaki sen ise YOKLUKSUN....

FINANSAL ARENADA....PARA VARLIKTIR...para disindaki hersey ise...paranin aynadaki goruntusudur...

biz ise....

PARAMIZI...yani varligimizi...YOKLUGA YATIRARARK....YOKLUKTAN VARLIK URETMEYE CALISIYORUZ...

oyleyse...

bizler neyiz....cinmiyiz....perimiyiz...melekmiyimiz...ki bunlar YOKLUK dunyasindadir...

biz bilime inaniriz....

bilirizki...VARLIK YOKLUGA DOGRU AKAR....vakum...vakum supurge boslugu yaraticinca...butun varliklar kosarak icine dolar....

yok nedir....

yok mu onemlidir...

var mi onemlidir....

sevgili kuzu bu anlattıklarına benim anladıgım varlık yokluga aktıgında bir sure burada karısık vaziyette kalıyorlar ama zamanı geldiginde yeniden ayrışarak yeni bir var ve yok olusturuyorlar. artık yeni var eskisinden tamamen farklı da olabilir. bu durumda problem ise yeni vara giden yolda hangi yoklar onemli olacak. oyleyse yok daha onemlidir cunku tekrar var'a dönüsebilme potansiyeli olması lazım.

Yorum

• kuzey
          Katılımcı
          • 28 Ağustos 2009
          • 162

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Ben bu piyasayi sevmiyorum long ve short dogruyorlar işin kumar yani ama etrafımdakileri ilk 64 k ya gidişinde çıkın çıkın dediğim çok oldu hatta bir arkadaşımin hesabına zorla girdirip sattirdigimda oldu 19 k dan aldiricam dedim ve aldırdım gerilerde bir arkadasda benzer bı düşünce yazmış bu piyasa 32 37 k Lara kadar gider ordan gelir 13 k karı yakar mi yakar bitcoinler bu dediğim rakamlara gelinceye kadar borsalarında yukarı sürerler parayı yöneten yer tek merkezdir bunu unutmayın piyasalar birbirine bağlıdir.duserkende yükselirken de bu böyledir
          oncelikle borsalar ve bitcoin yukarı sonra bitcoin 13 k yolculugu ise bu durumda bu aşağı yolculuga borsalar da eslik edecek mi sizce?

Yorum

• Hale Türk
            Aktif
            • 05 Haziran 2018
            • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            VARLIK VE YOKLUK....

biz ise....

oyleyse...

biz bilime inaniriz....

yok nedir....

yok mu onemlidir...

var mi onemlidir....

Kuzu hoşgeldin. Senden özellikle son bir kez Halkbank yorumu isteyeceğim. Savcı banka ABD'de yargılanmalı diyor. Bugün yarın karar çıkar. ABD yargılayacaklar gibi bankayı. Hele de nolur bu Halkın ki? Bir dostumda var duman oldu oğlan. Artık intaharı düşünür oldu. Hele bir ışık tut nolur��

Yorum

• syrphida
              Katılımcı
              • 03 Mayıs 2019
              • 169

Üniversite sınavına giren adayların yüzde 46'sı, 100 soruda 16 net yapamadı
              AYT Sayısal sınavına giren 556 bin 184 aday hiçbir soruyu cevaplamadı; her 10 adaydan 6’sı barajı aşamadı.
              40'ar soruluk matematik ve fen testlerinde ortalama net sayısı 7'de kaldı.
              Kur Korumalı Mevduat en garantili yatırımdır, YATIRIM TAVSİYESİDİR ekrana bakmıyorsunuz, sinirlenmiyorsunuz.
              KKM hesap açtım 10000 tl 3 ay vade %14 faizi 360 TL, Kur Farkı 1.588 TL...
              10000 TL sına 3 ay için net yüzde 20 faiz herhangi bir vergi yok , komisyon yok temiz kazanç (Not: geçen üç ay içindir), kur düşerse fark azalır, yükselirse kazanç da yükselir, faizi de kimi bankalar yükseltmiş 15 de veren var, 17 de veren var, ülke ne hale geldi yaw.

Yorum

• arm46
                Yasaklı
                • 21 Ekim 2021
                • 170

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                oncelikle borsalar ve bitcoin yukarı sonra bitcoin 13 k yolculugu ise bu durumda bu aşağı yolculuga borsalar da eslik edecek mi sizce?
                evet kimi zaman öncü olarak bist, kimi zaman da bitcoin piyasası işaret fişeği olarak kullanıldı. Sunuda belirtmek lazım her dönemde giden gidecek olan hisseler olacaktır konjonktüre göre hisse değişimleri olur sadece piyasa hiçbir zaman bitmez her dönemin hissesi olur. Örneğin pandemi planlandı uygulamaya koydular akıllı olacaksın borsacı bunu nasıl paraya çevirir 2 tl olan Rtalb hissesi 60 lara gitti,vurdunmu burdan parayı(20 30 x) sonra bir baktın ki aşı bulundu haberi aaa o da ne thy havacılık yüzüstü yerlerde sürünüyor borsacı isen 20-30x aldığın rtalb hissesini mermi hızıyla thy gibi havacılık hisselerine geçersin aldın mı buradanda 2-3-4-5x işte olay budur.çok kompleks çok detaya gerek yok aslında basit düşün tecrübelerinden ders al cesur ol.Benim sloganım PARA KORKAKLARI SEVMEZ.

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1922

evet kimi zaman öncü olarak bist, kimi zaman da bitcoin piyasası işaret fişeği olarak kullanıldı. Sunuda belirtmek lazım her dönemde giden gidecek olan hisseler olacaktır konjonktüre göre hisse değişimleri olur sadece piyasa hiçbir zaman bitmez her dönemin hissesi olur. Örneğin pandemi planlandı uygulamaya koydular akıllı olacaksın borsacı bunu nasıl paraya çevirir 2 tl olan Rtalb hissesi 60 lara gitti,vurdunmu burdan parayı(20 30 x) sonra bir baktın ki aşı bulundu haberi aaa o da ne thy havacılık yüzüstü yerlerde sürünüyor borsacı isen 20-30x aldığın rtalb hissesini mermi hızıyla thy gibi havacılık hisselerine geçersin aldın mı buradanda 2-3-4-5x işte olay budur.çok kompleks çok detaya gerek yok aslında basit düşün tecrübelerinden ders al cesur ol.Benim sloganım PARA KORKAKLARI SEVMEZ.
                  Bu kadar kolay değil biliyorsun demi..

Hadi gelecek hakkında bi tahmin yapalım bakalım ne kadar tutacak ..
                  Veyahut sen , ben , herkes..Pozisyonunda ne kadar tutunabilecek..

Yorum

• guner
                    Kıdemli
                    • 28 Mayıs 2011
                    • 4864

şimdi
                    ons yukarı 1963
                    brent yukarı 120
                    parite yukarı-belirsiz hedef
                    dxy aşağı-belirsiz hedef.
                    dow yukarı-yeni zirve
                    bist -3000
                    bitcoin yukarı-yeni zirve.
                    bakalım ne kadar tutacak
                    süre 3-4 ay

Yorum

• izmirli_hoca
                      Tecrübeli
                      • 19 Haziran 2013
                      • 1458

Bence, "PARA APTALLARI SEVMEZ".

Yorum

• arm46
                        Yasaklı
                        • 21 Ekim 2021
                        • 170

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzu hoşgeldin. Senden özellikle son bir kez Halkbank yorumu isteyeceğim. Savcı banka ABD'de yargılanmalı diyor. Bugün yarın karar çıkar. ABD yargılayacaklar gibi bankayı. Hele de nolur bu Halkın ki? Bir dostumda var duman oldu oğlan. Artık intaharı düşünür oldu. Hele bir ışık tut nolur��
                        Grafiğine bile bakmaya ihtiyaç yok kendi yorumum GUZZUM daha önce fikrini söyledi 4 tl dip dedi geçenlerde de 48 tl olmadan kimse benden 1 lot alamaz mı demişti doğru hatırlıyorsam; benim kendi düşüncem de bu yönetim gitmeden gitmeyeceği yukarı ve aşağı testereler yapacağı yönünde, borslarda psikoanalizde vardır ve çok kez deneyimlemişimdir kullandığımda çokdur sövdüğün yer diptir haaa arkadaşınız sövmeyi geçmiş intihar vs düşünüyormuş işte burası kağıdın dibidir yönetim gidince akla gelen ilk seçenek olmalı diyorum ama yönetim gidersenin altını özellikle çiziyorum, olurda gitmezse senette sürünmeye devam eder.Yönetim gitti diyelim öyle 48 tl vs kesmez yılların acısını alı eski usd zirvesine kadar sürerler.Yanlış hatırlamıyosam usd zirvesi 10 11 usd civarıydı.Kolay gelsin üzülmesin arkadışınız selametle.

Yorum

• guner
                          Kıdemli
                          • 28 Mayıs 2011
                          • 4864

Halkbank fiyat dibini yapmış ,çıkışta gibi duruyor.
                          En kötü fiyatlanmış olmalı artık.

Yorum

• Se_M
                            Katılımcı
                            • 01 Aralık 2009
                            • 97

Sn arm46 sizin krdm d için 0.30 cent demiştiniz. Yukarıdaki dolar bazlı grafikte aynı yeri işaret ediyor eğer tabii düşüş devam ederse..
                            Eklenen Dosyalar

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

dolar
                              yine ateşlenirse 20 ye kadar yolu var
                              kanal içinde kalması için bir şeyler yaparlarsa 16.98

Yorum

• arm46
                                Yasaklı
                                • 21 Ekim 2021
                                • 170

Se_M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sn arm46 sizin krdm d için 0.30 cent demiştiniz. Yukarıdaki dolar bazlı grafikte aynı yeri işaret ediyor eğer tabii düşüş devam ederse..
                                Benim tarzım farklıdır 30 sente gelirse benimdir gelmezse elindir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information