HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 901

Dow 29.600 civarından da tepmezse iyice gömün gitsin olacak.

Mayıs'ta gelemeyen ve hazirana kalan 2800 de başka bahara kalır, 22xx tez gelir Dow aşağı devam ederse.
    Boğalar için son kale Dow 29.600ler

Son 10 gün BIST gün sonu alım satım durumuna bakın, o kadar mal boşuna mı satıldı dağıtıldı?

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      borsalarda korku fena... twitterdaki üstatlarda dün akşam ki coşku bugün dünya yıkılıyora döndü. bir çok kişi stopladı.. short da bulunanlar napolyon gibi... herkes yarın coşkuyla açarız derken gün içi özellikle bankalara verdikçe verdiler. dow jones fena... gece ne oldu acaba...

böyle günler borsaların durumunu ancak kuzu dayım yapar... o da baya boş bırakıyor burayı...

"biri gelsede inşaat bekçisi, bir şey bilmiyor falan sataşsa bari..."
      titretinim....amrikiyi soyuyoruz....gun bugunki gun...3 yil bekledik bu soygunu....

haftaya sik yazarim...simdi feci doluyum....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• guner
        Kıdemli
        • 28 Mayıs 2011
        • 4864

kuzu gelmiş.
        benim bildiğim dow şöyle bir şahlanmadan ölmez.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

amriki....yuzde 40 dususte....daha dibe var...BITCOIN once dip olacak....o donunce AMRIKI HISSELERINDE short kapatilir....VE MALA GIRILIR ONUMUZDEKI 5 YIL UCUN....bize bi pohh olmaz...biz zaten YERIN DIBINDEYIZ....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• vicente
            Yasaklı
            • 22 Kasım 2020
            • 2458

Dow da ki satis ozellikle bugun olam fed faiz artisi ile ilgili degil
            Dxy resmen göçtü ayni sekilde abd faizleri de ama btc denen cop yine cakilyor
            Abd borsasi btc denen coplerin patlayip sistemi komple bozmasini satıyor
            Ben dow u uzun yillardir izliyorum ilk kez boyle goruyorum ne fed ne baska bi durum da boylesine birsey olmamisti
            Pandemi de bile korkunç duserken bi yandan surekli haber gelse de ucsam havasindaydi
            Burada surekli satis isteginde
            Koskoca dow btc denen cop ile korole oldu

Yorum

• guner
              Kıdemli
              • 28 Mayıs 2011
              • 4864

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Dow da ki satis ozellikle bugun olam fed faiz artisi ile ilgili degil
              Dxy resmen göçtü ayni sekilde abd faizleri de ama btc denen cop yine cakilyor
              Abd borsasi btc denen coplerin patlayip sistemi komple bozmasini satıyor
              Ben dow u uzun yillardir izliyorum ilk kez boyle goruyorum ne fed ne baska bi durum da boylesine birsey olmamisti
              Pandemi de bile korkunç duserken bi yandan surekli haber gelse de ucsam havasindaydi
              Burada surekli satis isteginde
              Koskoca dow btc denen cop ile korole oldu
              evet.
              ikisi birden dönecek artık.
              çok sattılar bölgesinde ikisi de.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ALTUN...1700 onemli....tutunamazsa orada....

amriki...mehdi putine....ayaginin altini yalayayim....ben ettim sen etme der...

demezse....amriki finans sistemi yikilir....

bu forumu halka kapatma sebebi neydi....sunu yazmakti...RUS OLAN HERSEY UCACAK....AMRIKI VE EUROPA OLAN HERSEY GOCECEK DEMEMDI....

KAPATTIK VE DEDIM....

ne oldu....

RUS OLAN HERSEY UCTU...AMRIKI OLAN...EUROPA OLANHERSEY GOCTU....

Yorum

• vicente
                  Yasaklı
                  • 22 Kasım 2020
                  • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Koskoca dow su anda btc denen cop ile korole olmus durumda bunu da gorduk
                  Yaklasik 1 ay once farketmistim

Yorum

• smartinvestor
                    Tecrübeli
                    • 29 Kasım 2015
                    • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    amriki....yuzde 40 dususte....daha dibe var...BITCOIN once dip olacak....o donunce AMRIKI HISSELERINDE short kapatilir....VE MALA GIRILIR ONUMUZDEKI 5 YIL UCUN....bize bi pohh olmaz...biz zaten YERIN DIBINDEYIZ....
                    Emmi 14 USD 2800 BIST Haziran sonu ayarında problem oluştu sanırım. Maldayım büyük ölçüde, shorttan da az aldık. Ne olur ne olmaz shortu kısa kesmiştim. Dow devam ederse aşağı, biz ucuz olsak da kayıtsız kalmayız sanırım, ne dersin BIST devam eder mi aşağı?

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

URUS PETROLU UCTU...URUS GAZI UCTU...URUS BUGDAYI UCTU....URUS RUBLESI EN KIYMETLI PARA SUAN...DOLAR DEGERSIZ....BITCOIN GOCTU....BORSALAR GOCTU....

BU ALEMDE....TEKIM...ESIM...BENZERIM YOKTUR...yuce rebbim...ELE YARATMIS...

HA HA HA....

SEVGILER DOSTLARIM....

Yorum

• vicente
                        Yasaklı
                        • 22 Kasım 2020
                        • 2458

Rusya hem askeri hem ekonomik savasi kazandi
                        Ruslarla savasilmaz rusya savas kaybetmez
                        Osmanliyi tokat manyagi yaptılar
                        Napolyon naziler in evlerinde inlerine girdiler , rus savas kaybetmez.
                        Hele ki ruble olayi muhtesem bir zafer

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Emmi 14 USD 2800 BIST Haziran sonu ayarında problem oluştu sanırım. Maldayım büyük ölçüde, shorttan da az aldık. Ne olur ne olmaz shortu kısa kesmiştim. Dow devam ederse aşağı, biz ucuz olsak da kayıtsız kalmayız sanırım, ne dersin BIST devam eder mi aşağı?
                          BIZDE....HEDEF FEYZA...biz yerin dibindeyiz zaten....

rusya....turkiyeden uc buyuk sirketi satinalmak uzere...rus sermayesi...oluk oluk bize akacak...gidecek yeri yok.

Yorum

• smartinvestor
                            Tecrübeli
                            • 29 Kasım 2015
                            • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            BIZDE....HEDEF FEYZA...biz yerin dibindeyiz zaten....
                            Emmim zaten o yüzden maldayız da düşüşlerden korunmak ve ilave kâr için Short açmak amaçlı sordum aşağı devam eder mi diye dowla ya da jeopolitik bir nedenle?
                            Teşekkür ederim.

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

dow h4

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864