vicente Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
evet onu bilmeyen yok zaten soru şu abbas yolcu ise borsacı bunu nasıl paraya çevirir el cuvap muhalif senetlere bakmak lazım peki en böyük muhalif kimdir fikirleri alayım benim 1 adayım var düşündüğüm gibi olura x10 luk hisse fazlasıda olabilir ama ben mütevaziyim...
-
Bakalım yine gelenekselleşen FED fışkırtmasını yaşayacak mıyız..
Ne yapar eder FED yine bi kelime bi cümle de olsa piyasanın hoşuna gidecek bişiler der eminim..
Ya 0.75 masada değil der..
Ya faiz artışında hızı kesecez der
Ya geçici süreliğine artırıyoruz yine düşürecez der
Bişi bi argüman mutlaka kullanır..
FED öncesi sert basış dan bunu çıkarıyorum ben..
Bakalım 15 sene sonra yanıltacak mı bizi FED efendi.
Yorum
-
abbas herseyi her kötülüğü bilinçli yapıyor gidecekse de yakıp yıkmadan gitmez sıkıntı buarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet onu bilmeyen yok zaten soru şu abbas yolcu ise borsacı bunu nasıl paraya çevirir el cuvap muhalif senetlere bakmak lazım peki en böyük muhalif kimdir fikirleri alayım benim 1 adayım var düşündüğüm gibi olura x10 luk hisse fazlasıda olabilir ama ben mütevaziyim...
secimi kabul edip giderse senet secmeye gerek yok hersey hepsi inanılmaz ralli yapacak
sömürdüğü varlık fonu sirketleri bu rallinin 10 katı çıkacak , halk vakıf aselsan basta ve diğer bankalar
Yorum
-
bistin çöp değerinde olmasından baska hicbir artı yönü yok zaten sadece bunun için biste giriyorumgundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBakalım yine gelenekselleşen FED fışkırtmasını yaşayacak mıyız..
Ne yapar eder FED yine bi kelime bi cümle de olsa piyasanın hoşuna gidecek bişiler der eminim..
Ya 0.75 masada değil der..
Ya faiz artışında hızı kesecez der
Ya geçici süreliğine artırıyoruz yine düşürecez der
Bişi bi argüman mutlaka kullanır..
FED öncesi sert basış dan bunu çıkarıyorum ben..
Bakalım 15 sene sonra yanıltacak mı bizi FED efendi.
fed de malesef cıkıs fırsatı verir anca
1,4 centte kağıtlar deliler gibi satılıyor
umutlar tayyip den kurtulmaya kaldı
fed in bunca yıl yaptığı müthis kıyaklar da olmasa ülkede insanlar birbirini canlı canlı zikerdi heralde
Yorum
-
yarından itibaren çıkacak görünüyor.Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün isctr böldüler sonra elimize verdiler. lan çıkarken az lotla gıdım gıdım. bugün iki katı lot ile 24 kademe aşağıya...
Yorum
-
fed 2 ay önce 75 puan artırım gundemde yok demisti
1 veri ile fed politika değistirmez genelde ama sanki 75 yapıp enflasyon beklentilerinde olumlu yönlendirme yapması borsalar için daha olur
50 puan zaten fiyatlanmıstı bence 75 puan da fiyatlandı
ben olsam hazır borsalar satılmısken 75 yapıp bu riski ortadan kaldırırdım
Yorum
-
fed in yaşlı takımı ve bunak biden takoz tipler piyasayı okuyamıyorlar , bunlar sene bası enflasyon gecici yıliçi % 2 ye geri dönecek diyorlardı
trump gibi piyasa adamı değiller borsalarının da icine ettiler yanlış tahminleriyle , abd de homurdanmalar baslamıstır diye düsünüyorum
benim tahminim bu bunaklara rağmen dow bu aksam dan itibaren ciddi atağa kalkacaktır
Yorum
-
trump görevde olsa 500 kere opec e baskı yapıp petrol fiyatlarını dizginletirdi ve ayrıca ukrayna rus savası asla olmazdı
bu bunağın adım atacak hali yok cidden yürüyemiyor bez bağlanıyordur altına, bizimkinin ülkenin icine etmesi ayrı bu ayrı milletler bunlara nasıl oy atıp seciyorlar anlamak çok zor
Yorum
-
FED önümüzdeki 2 toplantıda 0.50 demiş idi..
0.75 dendi mi sonradan bilmiyorum ama piyasada 0.75 hatta daha ileri gidip 1 puan!!! diyenler var..
FED bugüne kadar güvercin soslu ne dedi ise onu yaptı..
Şimdi piyasaya 0.75 1 puan söylentisi yaydılar..
FED çıkıp 0.50 yaparsa müthiş roketler borsalar coinler şunlar bunlar..(zaten bunu hep bilinçli yapıyorlar..Daha evvel yazdım..2 türlü söylenti çıkarıyorlar..Biri resmi biri gayri resmi..Resmi si FED..Gayri resmi ile sert basıp Resmi FED açıklaması ile fışkırtıyorlar..Mart da da böyle oldu mayıs da da..)
FED in bu faiz + QT işinde daha ne kadar gidebileceğini merak ediyorum açıkcası..
QT haziran itibari ile gıdım gıdım başlayacak idi..Güya faiz olarak 0.25 gibi de etkisi var falan dendi..!!!
Ne demekse!!
FED 2022 içinde bu faiz + QT işinden 180 derece dönerse hiç ama hiç şaşırmayacağım..
15 sene boyunca piyasaları junkie moduna sok sonra mal kalmadı de..
Yıkarlar masayı..FED bunu göze alamaz bence..
Yorum
-
petrol 6 7 yıl önce 150 civarlarını görmüstü benzin o zamanlar 2 3 tl idigundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
7 yıl sonra petrol aynı yerlerde benzin 28 tl
trolun biri benzin zamlarını petrole bağlıyor fatura ödeyemeyen koyun meee demeye baslıyor
dediğin gibi petrol 300 dolar akp iktidar ise benzin 100 tl üzeri olur
petrol 300 dolar iktidar da akp yok ise benzin 12 - 14 arası olur
Yorum

Yorum