BEN REFERANS GOREVIMI YAPIYORUM...okuyun ve yayin proglamlarinizda....halka hizmet edin...inanmadinizmi yazin....detaylari veriririm...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
gorecegiz....ben geregini yaptim....gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80 100 120 Milyar dolar/euro..
Bunlar artık yeni dünya düzeninde para değil..
Basar öderler kuzu..
FED bu ay sonlandıracak güya da , 120Milyar dolar mı ve veriyordu piyasalara..
Yani o rakamlar 1 aylık geri alım bile deel..
soyle dusun...elinde 20 milyar dolarlik rus hisseleri vardi...newyork...London...ve frankfurtta....HEPSI SIFIRA INDI....20 MILYARIN UCTU....rusya borsasinda 100 milyar dolarin var ise...ODA HALA KAPALI....
bu guruplar para kaybediyor....diyer ulkelerde SATMAK MECBURIYETINDELER...PARA BULMAK UCUN....
YAPTIRIMLAR....YAPTIRIM YAPANIDA FURUR....KARSILIKLIDIR.
EKONOMIK SAVASTA....morotoryum en buyuk silahtir...oylum oylum oyar....
dolayisiyla....
benim gibi biri...BU UYARIYI YAPMALIDIR....
bi sabah borsa yuzde 10 eksi acilmadan once....digerleri ise...obur yorumcular...KAZIK GOTTEIKEN YAZARLAR...BENSE...VAZELIN SUR...KAZIK GIRECEK DIYORUM.....sende diyorsun ki....o kaddin kazik girdi ciktiki...gotum duyarsiz....ben duyarli olana yaziyorum.
BENIM FARKIM BU.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dun...amriki acikladi...ya bizimle berabersin....yada bize karsisin...bize karsi isen....ayni yaptirimlari sana uyguluyacagiz....
cin e uyariydi bu...ama geneldi...TARAFINI SEC DIYOR....turkiye nato uyesi....tarafini sececek...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bense....tum bunlari bilerek MALA YERLESIYORUM....ve shortla malimi koruyorum.....
cunkii....sonunda turkiye nato yu sececek....
sen omruhayatinda bele bir borsaci gordunnu....cugap....yoooo....
eeeeee.....
benden normal biri olmami nasil beklersin....
ben surumuyum....normal olmak...suruden biri olmaktir...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
2003 ila 2013 arasi yuzde 100 maldayken...EN BUYUK PARAYI SHORTTAN KAZANIYORDUM.....
aramizda o yillarda beni okumuyanlar var...ve gencler....
NASIL MALDAIKEN SHORTTAN GOTURURSUNU....sizlere graf koyarak anlatacagim tekrar....simdi vaktim yok.
o yillarda bircok kerizzz oteki koyde....BU HERIF SHORTCU....KUZU SHORTCU derlerdi....
babo gelir onlara cevap verirdi....yuzde 100 malda......TARZI BU DERDI....GARIBIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
FED tam kallavi faiz artırımına gitmesi lazım gelen bir sürede!!! Bu rusya işi denk geldi..
Daha evvel pandemi!! imdada yetiş miş..2 sene daha sıfır faizle gidip üzerine 5 trilyon dolar daha basmışlar idi..
O zaman millete evden oturun denmiş..
Eee oturunca para ver denilmiş..
Hay hay denilip basılmış idi..
Şimdi de rusya ya yaptırım yapıp da zarar eden şirket..
Bize para ver sen dedik yaptık zarar etttik diyecekler..
Hay hay denecek!!!
Ama kuzu hakkını yemim 2.5 3 dolarlara kadar bizi de alabilirler..
Bunun bir örneğini 2003 ABD ırağa girdiğinde gördük idi..
Gerçi orada yeni ve herşeyi yapmaya hazır bir yönetim vardı..
Şimdi ise ellerinde 20 sene sonra yine bu sefer üzeri çizilmiş bir RTE var..
ABD ve batı bloğu ilk etapda bizi kaybetmek istemeyeceklerdir diye düşünüyorum..
Bu yüzden bir yanaşmaz söz konusu olabilir..
Kapı arkasından..."destek çıkın" denebilir..
Atıverirler bi 50-60 milyar dolar..
RTE bu atışı havada kapar seçimi de cebe atar..
Yok bizim kiler rusya dan yana tavır koyarlarsa zaten bilemem..O zaman analiz bile gereksiz bir hal alır..
Yorum
-
sana bir gorev vermistim....ULUSALCILAR VE ISLAMCILAR KOALISYONU OLAN BU HUKUMET....ne sartlarda catlar diye...gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFED tam kallavi faiz artırımına gitmesi lazım gelen bir sürede!!! Bu rusya işi denk geldi..
Daha evvel pandemi!! imdada yetiş miş..2 sene daha sıfır faizle gidip üzerine 5 trilyon dolar daha basmışlar idi..
O zaman millete evden oturun denmiş..
Eee oturunca para ver denilmiş..
Hay hay denilip basılmış idi..
Şimdi de rusya ya yaptırım yapıp da zarar eden şirket..
Bize para ver sen dedik yaptık zarar etttik diyecekler..
Hay hay denecek!!!
Ama kuzu hakkını yemim 2.5 3 dolarlara kadar bizi de alabilirler..
Bunun bir örneğini 2003 ABD ırağa girdiğinde gördük idi..
Gerçi orada yeni ve herşeyi yapmaya hazır bir yönetim vardı..
Şimdi ise ellerinde 20 sene sonra yine bu sefer üzeri çizilmiş bir RTE var..
ABD ve batı bloğu ilk etapda bizi kaybetmek istemeyeceklerdir diye düşünüyorum..
Bu yüzden bir yanaşmaz söz konusu olabilir..
Kapı arkasından..."destek çıkın" denebilir..
Atıverirler bi 50-60 milyar dolar..
RTE bu atışı havada kapar seçimi de cebe atar..
Yok bizim kiler rusya dan yana tavır koyarlarsa zaten bilemem..O zaman analiz bile gereksiz bir hal alır..
iste o sartlara geldik.....buna yogunlas.....
obur koyde...ona buna laf yetistirip enerjini bosa tuketme....potansiyelini kullan ve uret....
birak dostlarini....dusmanlarini dahi AKILLI OLANLARDAN SEC....secki...gelisesin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MALA YERLESME DEVAM EDIYOR...bir gozumuz urus MOROTORYUMUNDA olarak....
hedef feyza.....iki cycle....birinci 5 yil....buyuk duzeltme....ikinci 5 yil....ve COKUS...
BIRINCI 5 YIL....trend cizgisi belli....yuzde 60 dik bir cikis....simdi bunu parcaliyalim.....her yil 3 cyle dir....YAKIN VADE...4 AY...ORTA VADE 8 AY...UZUN VADE 1 YIL.
suanda neredeyiz....ilk 4 ayda....bunun hedefi nedir....2 dolar endeks...dolar-tl 14 ila 15 arasi dalgalanir....YANI HEDEFIMIZ TL DE....280 000 ILA 300 000 DIR....bu ne demektir....trend cizgisindan yuzde 30 uzaklastik demektir....ve duzeltme gelir....240 000 a duserek...duzeltiriz...TREND CIZGISI BU...4 AY SONRA...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
vayyy efendim....teknikci husamettin ile kutbettin tersini soyluyor...
dogru soyluyorlar....cunki....onlara ogretilen teknik ele der....
bizim bildigimiz teknikte....BELE DER.....
hadise nedir....OGRETILMIS KOLELIK ve....BILGIYLE YOGRULMUS OZGURLUKTUR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MALDASIN....VE ILK DALGA GERCEKLESTI....280 000 ILA 300 000....MALINIMI SATACAN....HASSTIR GAVAT...elindeki on kaarttan hangisinin duzeltmeye girecegini bilemezsin...SATARSAN MALINDAN OLURSUN.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMALA YERLESME DEVAM EDIYOR...bir gozumuz urus MOROTORYUMUNDA olarak....
hedef feyza.....iki cycle....birinci 5 yil....buyuk duzeltme....ikinci 5 yil....ve COKUS...
BIRINCI 5 YIL....trend cizgisi belli....yuzde 60 dik bir cikis....simdi bunu parcaliyalim.....her yil 3 cyle dir....YAKIN VADE...4 AY...ORTA VADE 8 AY...UZUN VADE 1 YIL.
suanda neredeyiz....ilk 4 ayda....bunun hedefi nedir....2 dolar endeks...dolar-tl 14 ila 15 arasi dalgalanir....YANI HEDEFIMIZ TL DE....280 000 ILA 300 000 DIR....bu ne demektir....trend cizgisindan yuzde 30 uzaklastik demektir....ve duzeltme gelir....240 000 a duserek...duzeltiriz...TREND CIZGISI BU...4 AY SONRA...
PEKI NE YAPARSIN.....GELIR KUZU NUN YAPTIGINI YAPARSIN....kimin duseceginden eminsen onu....SHORTLARSIN....
O KIM....
endeks ula....ENDEKS DUSECEK....YUZDE 20....
OYLEYSE....VIOP u shortlarsin...MAALIN DURUR...O KIYMATLIDIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ANA TREND VE ARA TRENDLER....suan DEVALUASYON ARDINDAN OLUSAN ARA TRENDEYIZ....her iki trendi kabaca grafa isaretledim....ana trend onumuzdeki 5 yil ucun olusacak dipleri....zamana gore....ARA TREND ise olusacak tepeleri gosteriyor....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMALDASIN....VE ILK DALGA GERCEKLESTI....280 000 ILA 300 000....MALINIMI SATACAN....HASSTIR GAVAT...elindeki on kaarttan hangisinin duzeltmeye girecegini bilemezsin...SATARSAN MALINDAN OLURSUN.....
PEKI NE YAPARSIN.....GELIR KUZU NUN YAPTIGINI YAPARSIN....kimin duseceginden eminsen onu....SHORTLARSIN....
O KIM....
endeks ula....ENDEKS DUSECEK....YUZDE 20....
OYLEYSE....VIOP u shortlarsin...MAALIN DURUR...O KIYMATLIDIR....
image post
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu bu iptal. Haber düştü. ABD Hazinesi Rus Hükümetinin dondurulan 117 milyon doları borç için kullanmasına müsade etti. Sanırım bu tezi çürüttüler. Danışıklı döğüş varmış. Morotoryuma müsade yok anlaşılan.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternereden biliyorsun....lem olum ben bilgiyim....ben arastirmaciyim....
CARSAMBA GUNU...RUSYANIN 117 MILYON ODEMESI VAR....basbarnagini orta barnaglari arasina sokarda....ahanda para derse....veya buyur ruble vereyim derse....NEOLURRRR BILIYIN NI....
ONUN UCUN....SHORTA HAZIR OL....mizmizlanma kerizzz....ha ha ha
Şimdi yinede endekste %20 düşüş var mı diyorsun? 1350 -2400 çıkışı gibi olmayalım Short yakalanırsak mahveder bizi yine ???
Yorum
Yorum