Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
güner abi isctr için sürekli 7,38 diyor ama 9 aylık bilanço dönemi geldi. tepeden % 40-50 düşmüş bankaların bilançoları kötü gelmez herhalde... ya da dahada kötüye gidecek diye beklenti satın alınmaz... diye düşünüyoum.
isctr'nin piyasa değeri 85 milyar TL, borsada bulunan iştiraklerinin kendisine ait payı 71 milyar TL. F/k oranı 2,3 olmuş.
güner abi isctr için sürekli 7,38 diyor ama 9 aylık bilanço dönemi geldi. tepeden % 40-50 düşmüş bankaların bilançoları kötü gelmez herhalde... ya da dahada kötüye gidecek diye beklenti satın alınmaz... diye düşünüyoum.
isctr'nin piyasa değeri 85 milyar TL, borsada bulunan iştiraklerinin kendisine ait payı 71 milyar TL. F/k oranı 2,3 olmuş.
yok dostum ..
7.38 de dip veriyor sadece.
ama dip sinyalini atlayıp çıkabilir de..
Seçime kadar borsanın öyle 2400 lere kadar gevşeyeceğini hiç ama hiç düşünmüyorum.
3200 ün altı bile bence çok zor olur bu saatten sonra..
Denedi lastik top gibi fırladı..
Yüzde 200 enflasyon ortamında Satıp eline geçen TL ile ne yapacaksın..
Bu soru ortadadır..
O zaman eldeki malı devire devire sürmek daha mantıklı..
Para basma işinin seçime kadar daha da hızlanacağını düşünüyorum..
Doğazgaz için reis putinden erteleme talep edecektir..
Seçimi kaybedersem amerikancı lar başa gelecek aman ha bana destek atman lazım diyebilir..
Olmadı bu gazı 2023 de çıkacağı söylenen!! gazla ...gaz olarak öderiz de diyebilir..
Seçime kadar AKP zamanında zengin olmuş oligarkların yurtdışı dolarlarının bir miktarı peyder pey bozdurula bozdurula içeri sokulup doların kontrol altında tutulması sağlanacaktır diye düşünüyorum..
Hafif hafif düşürmeden çokda sarsmadan minik adımlarla ihracatçıyı da perişan etmeden yukarı devam edecektir.
Bu giren para nın çok büyük bir kısmıda tabikide borsaya park ediyor..
Fakat..
Borsadaki büyüklüler öyle bir değere geldi ki öyle 1-2 ayda millete servis edilecek durumda değil..
10 milyar tl PD i olanlar 150 200 milyar dolarla geldiler..
Öyle bir şişirildikiler bu değeri karşılayacak nakit yok..
Bütün mevduatın falan bozulması lazım..
Bu yüzden hep yazıyorum..Arada şok düşüşler yapıyorlar ki asalaklar temizlensin..
Kendi alımlarına satarak piyasaya şok düşüş yaptırıp viop dakileri temizliyorlar..
Hisse tutanlar ile bir kavgaları yok..
Onların elinden mal alma yada onlara mal servisi dertleri de yok..
Geriye viop daki TA cı kumarbazlar kalıyor..
Bunlarada acımıyorlar..
Çok sert hareketler ile hepsinin paraları ustaca kendi ceplerine transfer ediliyor..
AB de sıkıntılı bir kış bekleniyor..
ABD de resesyon deniliyor..
Biz bu yukarıdaki plan çerçevesinde kışı atlatırsak reis bunun pr ını da çok çok iyi yapacaktır..
Düşük işsizlik..
Düşme eğilimine girmiş enflasyon.
Düşük faiz..
Yüksek büyüme..
Batacaz edecez moratoryum diyenlerin YİNE toslaması..
REİS seçimi de havada karada alacaktır..Karşısına kim çıkarsa çıksın.
Sonrasında ayaklarını biraz gazdan keserler bi tahsilat yapılabilir..
Az biraz..
Yorum