---
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Siz kaça düşmesini bekliyorsunuz. 7.38 fibo yüzde 61.8 aynı zamanda benim grafta. Orayı mı bekliyorsunuz w dibiguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracelen neydi dostum,anlamadım.
hiçmi güvenmiyon benim sisteme...
ben görürsem bir terslik toptan çöpe atarım bu sistemi.
ben bekliyorum halen,düşmeden almam.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
evet....hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiz kaça düşmesini bekliyorsunuz. 7.38 fibo yüzde 61.8 aynı zamanda benim grafta. Orayı mı bekliyorsunuz w dibi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şimdi al sinyali tam oraya denk geliyor.
Yorum
-
ben pişman olup silmiştim ama.bu işler belli olmaz diyeCem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu abi savasirken yalniz birakmak istemedim.
Bir de koca portföyde hiç isctr kalmamisti
sen yakalamışsın.
Yorum
-
kuzum herkes beğenmiş,ama ben beğenmedim.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu graphic....ustunde isaretlenmis kirmizi veya mavi carpi isaretleri...portakal rengi cizgilar...
kim cikariyor bunlari....BILGISAYAR....
o bilgisayara....o bilgileri cikarmak ucun....bir formuller verilmis....KIM VERMIS BU FORMULLERI....
acaba beni birileri bu kadar caba gosterip...bu kadar hos gorunen bu grafi hazirliyarak...ikmek mi istiyor....bu soruyu hangi SEN sorar.
iste bu soruyu soran...GERCEK SENSIN....
sende bu soruyu soracak bir tane dahi SEN yoksa...sende artik SEN hicyoksun...sendeki SENLER...sen degilsin.
cunki bu grafa...ben...bendeki BEN le baktigimda...
ilk hedefi....yuzde 20 cikis olan 8.88 goruyorum...
ikinci hedefi...yuzde 30 cikis ile...9.60 goruyorum....
ucuncu hedefi.....yuzde 40 cikis olan....10.4 goruyorum....
NIYE BOYLE GORUYORUM....
cunki bu kaart tepesi olan 13 den 7 lere yuzde 40 dustu....simdi dibi olan 7 lerden yuzde 40 cikacak bu 10.4....
dikkat yuzde 40 dususle yuzde 40 cikis AYNI RAKKAMA VARMIYOR...VARMAMALI ZATEN....INCE IS BU.
çünkü ben orada önce düşüş 7.38 gibi
sonra yeni zirve görüyorum 12 üstü..
Yorum
-
şimdi burada ne var.? AMİRAL....
aşağıda bir simülasyon verdim.
yarın(07/10) BEKLENENDEN iyi tdi verisiyle 7.38 oluyor ve volatilite artıyor,cci uyumsuz ve çıkış sinyali bu.
sonra yüksek volatite devam ediyor ve taki cci tekrar ama yukarıda uyumsuz oluncaya kadar çıkış sürecek...
görecez o günleri de.bittiği yeri
fiyat çıktıkça sarı üst band da yükselecek.
bu arada çıkışın dozu önemli kırmızı vermemesi lazım daha önceden.eşşeğin a.. su kaçırmadan çıkması lazım.
Yorum
-
Niye sorun nedir yazdirmayan kimguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakıncıda haklandı galiba.
yazdırmayacaklar kuzuya.
Yorum
-
Kuzu nicini hakladılar ya.vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNiye sorun nedir yazdirmayan kim
Akıncı diye yazıyordu,şimdi yine yok
Yorum

Yorum