Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili guner,
27 eylulde koydugunuz graf,bunda AL yok,
bilgisayar ve ona o programi yuklemis olanlar,AL SINYALINI BUGUN ORAYA KOYDULAR.
siz degil,sizi kuzu hep takdir etmis ve sizden yararlanmistir.şöle yapalım daha iyi anlaşılsınegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguzum
İzmirli hoca senin amirali takip ediyor
demin dediğin gibi benimde anladığım amiral yarın al verecek sanki ondaki grafa göre
Yorum
-
---siz degil,sizi kuzu hep takdir etmis ve sizden yararlanmistir.
sayın akıncı öyle deme.
ben kuzuyu 10 yıldançok oldu tanıyorum.
ve hep taktir ettim ve sevdim.
dostluğumuz eski köyden gelir.
oranın suyu çıkınca kuzu burayı açtı.ve hemen geldim.
buraya yazıyorum diye orada banladılar sonra..
Yorum
-
biliyoruz...SEN COK FAIDELISIN...cok emegin var.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster---siz degil,sizi kuzu hep takdir etmis ve sizden yararlanmistir.
sayın akıncı öyle deme.
ben kuzuyu 10 yıldançok oldu tanıyorum.
ve hep taktir ettim ve sevdim.
dostluğumuz eski köyden gelir.
oranın suyu çıkınca kuzu burayı açtı.ve hemen geldim.
buraya yazıyorum diye orada banladılar sonra..
devam.
benim ozelime telini gonder...komple hecklenirsem...sana soylerim sen yerime yazarsin...bele bele diyor diye....
ben emek veren insanlari olumune severim...Ve hep yanimda olsun isterim....
sorun su....FORUMU HALKA ACTIK....artik bana huzur vermezler.
buna aliskinim ve BENI DURDURAMAZLAR.....serde DELIANLILIK var..
Yorum
-
ONEMLI DEGIL...alisacaksin bunlara...adamlarin ceplerine bin kisi birden elimizi sokuyoruz...BOZULUYORLAR.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum neler olmuş.
Hiç haberim olmadi.
Kusura kalma.
senin gerilerde kalan bir grafinda vardi...
bir bak bakalim...EKIM SONU....3800 OLMAMIZA ENGEL BIRSEY VARMI....teknik olarak...
Yorum
-
BU GRAFI CIZENLER...ve bakanin "gozlerinin icine baktigimizde" neyi goruyoruz....dolar-tl=14 veya 15 I....bunula KUR KORUMALI HESAPLARA hazine ilave odeme yapmiyacak....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
gozlerinin ici ne diyor...
faizi dusurecegim....bankala beles para verecegim dusuk faizle...bu parayi alabilmen ucun...bana hazine bonosu ve borsadan satinaldigin kaartlari ipotek vereceksin....
anlami....
AL DUSUK FAIZLI PARAYI....GIT BENIM BONOMU AL KI BORCLANAYIM BUTCEYE PARA GIRSIN...GIT BORSADAN KAART AL BANA GETIRKI BORSA CIKSIN...PARA BORSAYA AKSIN....dolara degil....
her 4 ayda bir...FECIII DOLAR SATISI YAP...tum bankalar...asla alma...
boylece sana yatmis mevduat 200 milyar dolar zirnik kazanmasin...bozsunlar...sana yatmis olan KOR KORUMALI MEVDUATA kur artisi diye birsey odemesin hazine....
Yorum
-
hedef 3800 endekse...basta SISE....bunu 1 ay once yazdim sana...4 kat.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam cam yeni zirve kapanışı yaptı
Yorum

Yorum