HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Ya sayin Vicente bence siz kendinize ayri bir baslik acin Turkiye ve AKP ne kadsr rezil diye orda anlatin.vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYurtdisina kaçan para bunların el koyma korkusu ile kacti neden akp ye güvenip girsin bir daha
Evet giren para var bu bilinen rallileri yaptıran para değil 3 dakikada bankayı tavan yaptiriyor.
Bu para rus parası bir ihtimal de bizden yani tüm milletten soyulan paralar man adası 128 m usd vs
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Yorum
-
Rus parası gelip niye banka tavanlayıp borsaya girsin, adam TR ye para getirse dahi her an gitmek üzere mevduat, tahvil vs gibi bir üründe tutmaz mı?
Gözü kapalı tavanlayarak kağıt alacak adam ancak bir emir vs bir motivasyon ile almaz mı? Öbür türlü niye tavanlatıp mal alsın. Ucuzluk ise daha önce niye almadılar, ne değişti ekonomik ya da güven anlamında?
Yorum
-
Rus parası ülkeye giriyordur bununla ilgili sorun yok, gözü kapalı tavan tavan borsa alan para o para değildir bence, az bir kısmı olabilir elbette. Rus parası geldiği için Ucuza gitmesin diye Türk oligark ve VF almıştır bence büyük çoğunlukla borsayı. Bence.
Yorum
-
BU CIKISIN RUS PARASI ILE FILAN ALAKASI YOK...turk oligarg ve hokumet beraberligi....ve TURK GUCU ILE CIKIYOR....
YABANCI....veya rus....endeks 400 000 olunca gelecek....ona hazirliyorlar piyasayi....
bu hazirlik....bankalarla olacak....FIYAT/KAZANC ORANLARINA BAKARSANIZ....BANKALAR SUAN BELESLER...BURADAN BI 2 KAT DAHA CIKMALARI LAZIM....PIYASA DEGERI VE DEFTER DEGERIDE OYLE....KAFANIZI KUMDAN CIKARIN YAWRILERIM....
KAFANIZI KUMA SOKAN....TAKIP ETTIGINIZ YORUMCULAR....FORUMLAR....TWITERLERDIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Erdoğan yine Başkan!
Hafta sonu boşluğunda Milletçilerden katılım olmamış.Sadece Vicente.
Erdoğan'ın seçimi kaybetmesi AKP ve MHP'den oy koparamadıkça zor...hatta seçime yaklaştıkça Erdoğan'ın oyları daha da artar.
Hem ekonomik, hem konjoktürel, hem yeni oluşumlar ( Shangai Süprizi ), belkide cari açığı bitirecek petrol keşifleri vb.
Vincente,
Sorumun özü, neden Millet İttifakı?
Ama seni anlayabiliyorum.
Neden verilmemesi gerektiğini ben söyleyeyim.
6 lı masanın seçeceği aday bir kukla aday olacak.
6 lı masanın aktörleri vereceği talimatlarla bu kişiye ülkeyi yönettirecekler.Kendi açıklamaları.(Tam bir kaos)
Bugün çevremizde ve dünyada olanlardan bihaber olan CHP yi yöneten bonzai kafalar, medyası ıvırı zıvırı.
Erdoğan düşmanlığı ile sizleri konsalide ederek iktidarı düşürmeye çalışsalar da bu yine olamayacak.
Dünya şu an tarihi dönemlerden geçiyor.
Şu an iktidarda Atatürk,İnönü olsaydı,bugün uygulanan devlet politikasını aynen onlarda yapardı.
Bize Türk kimliğini veren M.Kemal'in askerleri isek, en başta emperyalizmle savaşmak zorundayız.
Ama Bonzai kafalar iktidara gelirse ne yapacaklarını söylüyorlar.
Ne işimiz var Suriye'de?
Ne işimiz var Libya'da?
Mavi Vatan'da Türkiye saldırgan tavırlar üretiyor.
S 400 ü ne yapacağız? Kim bize saldıracak?...bu vizyonumu savunuyorsun?
Bunların gereği nedir? Yine sadık müttefik olarak Batı'nın kucağına oturtulup, 3. dünya ülkesinde ki seviyemizi perçinlemek değil mi?
Bu nedenle,Türkiye'nin geleceği, Millet İttifakı'na teslim edilmemelidir.
Erdoğan'a düşmanlığa devam et, oy verme...ben de henüz vermem...ama düşmanlığımdan değil.
Politikaları bana çok yakın seyretmeye başlasa da daha sosyalist ve yarım kalmış Atatürk Devrimi'ni tamamlama yönünde
( Doğu'da ki toprak ağalarından, Kürt aşiretlerden bu topraklar halka dağıtmadığı sürece ) adımlar atarsa.(Burada 1-2 Pkksever var, bakalım buna ne diyecekler?)
Millet İttifakı kazanacak olursa Türkiye yok oldu bil.( 15 Temmuz'la olmayan kuşatma,sözde demokrasi ile olmuş olacak). By BİDEN!!!
Kimsenin bilmediği konular var...15 Temmuz ile ilgili...PKK'nın hazır halde güneyden Türkiye'ye giriş için bekletildiği.
Kıbrıs'ta İngiliz'lerin teyakkuzda olduğu vb. Bizim yanımızda ise, yine Kurtuluş savaşında olduğu gibi, istihbarat ve destekte bulunan Rusya gibi.
Bunu belirttim. 2016 öncesi Erdoğan'ın yaptığı hatalarla gelme.
Bonzai kafaların, Atatürk'e ve CHP'li Türk seçmenine yapmaya devam ettikleri ihaneti, Dersimli Kemal ve şürekalarınca örtülme ve sizleri konsalide etmenin tek yolu, sadece Erdoğan düşmanlığıdır.
Not:: Yeni gördüm...Sen gladyo'nun gülü ablanın peşinden gidiyormuşsun...neyse daha fazla yazmayayım...ben yine inzivaya çekileyim.
Yorum
-
bence bankalar ve holdingler bitti artık.
bundan sonra 3800-4000 e yan senetler götürecek indexi.
sonra temelli biter bist.
1.5 ay kaldı.ekim sonu son.
gelmekte olan global resesyon kimsede para bırakmayacak.oraya buraya saçacak.
düşüş %50 yi bulabilir.
Yorum
-
Agzini öpeyimkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBU CIKISIN RUS PARASI ILE FILAN ALAKASI YOK...turk oligarg ve hokumet beraberligi....ve TURK GUCU ILE CIKIYOR....
YABANCI....veya rus....endeks 400 000 olunca gelecek....ona hazirliyorlar piyasayi....
bu hazirlik....bankalarla olacak....FIYAT/KAZANC ORANLARINA BAKARSANIZ....BANKALAR SUAN BELESLER...BURADAN BI 2 KAT DAHA CIKMALARI LAZIM....PIYASA DEGERI VE DEFTER DEGERIDE OYLE....KAFANIZI KUMDAN CIKARIN YAWRILERIM....
KAFANIZI KUMA SOKAN....TAKIP ETTIGINIZ YORUMCULAR....FORUMLAR....TWITERLERDIR....
Siyasi körlük yaşıyor bazıları. Kötü birsey oldumu adres belli ama iyi birsey olursa adres mutlaka yabanci olmali.
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Yorum
-
kuzum iyice abarttın.
buraya kadar iyi geldik.
bundan sonra yani 380-400 den sonra 700 derken
kazandıklarımız gitmesin.benim sistemler kasmaya başlıyor bist 380 den sonra.
koçhol aylıkta bitti..yada hadi 60 a kadar uzatsın..
işc haftalıkta bitti..aylığına bakmadım..
Yorum
-
ne sistemi ulen...oda ne....FIYAT/KAZANC MI...PD/DD MI....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzum iyice abarttın.
buraya kadar iyi geldik.
bundan sonra yani 380-400 den sonra 700 derken
kazandıklarımız gitmesin.benim sistemler kasmaya başlıyor bist 380 den sonra.
koçhol aylıkta bitti..
işc haftalıkta bitti..aylığına bakmadım..
SISTEM NE ULA...kim iker sistemi....
system bu....FIBONACHI FANLARI...400 000 YUKARIDA....DUZELTME....DESTEK 360 000 DE...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
380-400 tamamdakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
düzeltme ne malum..
o zaman ne olacak bakalım.
%50 olmasın.yani.oradan fan geçmiyormu.?
Yorum
-
BUDA GANN FANLARIM....ILK HEDEF 360 000 DEDIRTEN BU BANA....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster380-400 tamamda
düzeltme ne malum..
o zaman ne olacak bakalım.
%50 olmasın.yani.oradan fan geçmiyormu.?
BAK GOR...BUNUDA OBURU GIBI ALINTILA GORUNSUN...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum