Saygılar size büyük usta iyi varsınız.Seviliyor ve ellerinizden opuluyorsunuz.TSKRLR yol gösterici olduğunuz için bu zor süreçlerde.
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Al işte iti an çomağı hazırla, Caho olmuş, Ohac hala yazıyor. 😀
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
hisse neti biliyorsunuz.
niye o kadar düşmanım vardı benim orada.bilen varmı.?
ben hiç bir şey anlamadım.
sadece bana sataşan başka yazısı olmayan üyeler vardı.yönetim destekli.
halbuki be sadece sistem yapıp sonuçlarını paylaşıyordum orada da..sistem bu tutar tutmaz.dünyada binlerce insan var sistemlerle uğraşan.
ama kasti birşeyler oldu..
Yorum
-
o cahoya ben sordum.niye bana söylediğin pozun tersini yazıyorsun dedim.serapsuna19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAl işte iti an çomağı hazırla, Caho olmuş, Ohac hala yazıyor.
özelden, herkes benimle ayni yöne gelmesin diye yazmıştı.
Yorum
-
Caho, 25-30 yaşlarda bir ergen, hala benlik savaşı veren. Güner abi sana çok sataşılmasının sebebi çok iddialı yazıp genelde tutturamamandı. Hatta ters indikatör diyorlardı sana.
Yorum
-
dünyada binlerce insan var indicatör yapan hatta yüzlerce dolara satan.serapsuna19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCaho, 25-30 yaşlarda bir ergen, hala benlik savaşı veren. Güner abi sana çok sataşılmasının sebebi çok iddialı yazıp genelde tutturamamandı. Hatta ters indikatör diyorlardı sana.
içlerinde hiç genelde tutan sinyaller de yok.
indikatör işi böyle.
piyasa devam ediyor.indikatörlerdeki okları görmez.
sadece işine geleni kullanırsın.fikir verir yalnızca.
burada da öyle bakın benim yaptıklarıma.
telegramda biriyle konuştum.50 bin dolar harcamış sistemlere.halada arayış içinde.
rus arkadaşlarım da var. onlarda yapıyor. ama aslında nafile.
yanıltmadıkça dip tepe bulamıyorsun.
bu işte geç kalan sistemlerle de kazanmak mümkün değil.
Yorum
-
Totalda ne yaptın borsa hayatında kar zarar. Ben açık söyleyim, Viop da 10 sene palayı besledim. Yine ne varsa hissede var. Zamanlama işte en önemlisi düşünsene yıllardır sürünen bankaları, şimdi tavan tavan. Gerçi her şeyde zamanlama önemli , Geçen yıl tam bu zamanlar kuzen 440 bine ev aldı, yatırım falan içinde değil temel barınma ihtiyacı evi şuan 2-2,5 milyon ediyor. Hangimiz borsada 400 bini 2 milyon yapabildi.
Yorum
-
Yazık olmuş zamanlama işte, Oysa Thyao dipten 6 katı geçti 1 yılda.
Yorum
-
Emmi kılıçtaroğlunun karşısına sanki iyi parti mansuru çıkaracak gibi stratejimizde bi değişiklik yaratır mı bu durumGüneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Yorum
-
çok dolandırıcı var orda bankalardan uzak durun diyen akcay denen eleman simdi kamu bankası alıyorum dıyorguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterborsada en büyük zararım hisse net yüzünden oldu.
birileri thyao çok çıkacak demişti.
baktım aylık macd al vermek üzere.yüklüde aldım.halbuki borsa düşecek diyordum.
corona patladı.
artık hisse nete hiç bakmıyorum.
iyi niyetli ama oranıon en kötü elemanı deniz43 yıllardır takip ederim ne derse tersini yaparım hiç yanıltmaz bu rallide de deniz43 ün çok buyuk emeği var çok kisiyi banka enflasyon muhasebesi hikayesine ters poz da bıraktı ki yillardır fed 10 yıllık zırvaları ile çok kisiyi batırıyor
ilk yıllarda deniz 43 un fed davulu calmasından bende zarar ediyordum hep short girerdim fed dansözlük yapıp artı gapı yerdik kafaya 2 3 kez den sonra uyandım ve çogu kisiyi fed gunleri asla short acmayın diye kurtarmıstım yıllarca
Yorum

Yorum