Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Gün içi..verdim verecem ..bak şimdi veriyorum..çok çıktı bu çakılacak abiiii..Çok pis salarım..Ahanda bitti bu işşş..
Hopp ertesi sabah 0.80+ açılış 10 dk da +1.5 daha..
Yola devam..Vade sonuna az kaldı idi..Makas üzerinde hareketler oluyor..Sorun olmaz..
Ayrıca zaman zaman tahtadan tahtaya atlıyorlar çekirge sürüsü gibi..
Oda zaman zaman biraz sarsıyor endeksi..
Şimdi ABD tarafında resesyon korku su pompalanacak..
Ama O DA hikaye tabi..
vicente nin dediği RTE rusya işi biraz can sıkıcı evet ..Batı ya rağmen mi yapıldıııı yoksa rusya işinden çok bunalan batı TR ye sen biraz yürü bakim suç sen de ama haaaaa mı dedi..
Bana 2. seçenek gibi geliyor..
FED in faiz artışına daha fazla nefesi kalmadı bence..O yüzden enflasyon un düşmesi şart..
Bu da RUSYA tedbirlerinin yumuşatılması ile olabilir..
Bunu da yapamazlar şu aşamada daha 4 ay bile olmadı..
Bizim gibi proxy ülkeleri kullanmak isteyebilirler..
Zamanı gelince wayyy ulan neden yaptınız ahanda size ambargo diyebilirler tabi..
ama resesyon olayı gerçek.
bu sıkılaştırmaların arkasından hep patlamıştır.
-20 diffussion indexi şimdi.
-40 da derin resesyon.
2-3 ay sonra -40 gördümü
bu -20 olan tarihleride resesyonda çizecekler.
Yorum