Enflasyon verisi saat kaçta bugün .?
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Zaten ya dow yıkılacak yada dolar zıplayacak.vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDolar ileri ki vade makaslar 3 4 gundur cok sert kisalmaya basladi
Önemli bir gelisme olabilir
Yada tersi.
Bendeki hem dolarda hem dowda sat sinyalinin biri yanacak bugün
Yorum
-
DOW la DAX ile yurtdışı veriler enflasyon FED ile o kadar alakasızız ki...guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZaten ya dow yıkılacak yada dolar zıplayacak.
Yada tersi.
Bendeki hem dolarda hem dowda sat sinyalinin biri yanacak bugün
Bizim kiler de ABD enflasyon verisi bekleme moduna geçmiş gibi falan bişiler bişiler..Yersen işte..20 günde 40.000 puan rallİ yapan kendisi değil miş gibi..
Ne diyorum sana..Bugün atıyorum ABD enflasyon beklentilerin çok üstünde gelir (imkansız ya) her yeri verirler..Bizi de biraz sallarlar!!
Akşamında hopp bi petrol haberi düşer yarın her yer tavan açar..
Döviz faiz borsa..
3 ünde de full kontrol var..
Serbest piyasa daymışcasına analizleri okuyunca gülme ile sinir arası bir noktaya düşüyorum..
Bu arada..
Bilançosu gelene verme şeklinde bir durum var..
AMAAAAAAAA..
1 en geç 2 hafta sonra gerisin geri sağlam dalıyorlar..
EREGL de önümüzdeki günlerde 30+ beklentim bu yüzden..
Keza KOZAA larında sert dönmesini bekliyorum önümüzdeki günlerde..
Yorum
-
Arkadaşımın biri Emekli Albay maaşının 36.000 TL olduğunu söyledi, Albay kendisi söylemiş, ben yok yaw sen yanlış anlamışsındır dedim, eve geldim biraz araştırma sonucu evet doğruymuş.
Çalışan ; Albay Maaşı en düşük 17.270 TL’dir, en yüksek 47.630 TL’dir.
En düşük işçi emekli maaşı 3.500 TL 7 tane üniversite bitirse de maaşı değişmiyor.
Türkiye'de gelir dağılımı çok adaletsiz, sosyal güvenlik sistemi de öyle. Mehmet Şimşek dünyada böyle çok başlı bir sistem yok demişti, Berat Albayrak ise yeni bir emeklilik sisteminden bahsetmiş ama o da gittiği için rafa kalktı.
Yorum
-
Enflasyon da beklediğim durum gerçekleşiyor..
Boynunu aşşa büktü..
Yıl sonunda doğru deflasyon bekliyordum ama eylül ayı itibari ile görebiliriz..
Ki temmuz ayı sıfır geldi..
Eylül de son bir faiz artışı...yada 0.25 e çeker FED faiz artışlarını..
Yorum
-
3120...gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu viop buradan dönüp akşama 3150 kapar mı şimdi..
20 günde 40.000 almış 1000 2000 vermeye bile imtina ediyor da ondan şey ettim..
Koç DOW oradan 34000 e doğru bi çıbık dikmesin bu deli bana bak..
Kaldı yüzde 1..
1 gün gecikme ile kırmadı beni..
3000 XU100 yoluda açılmış durumda..
Koç ..
Dow çöküyor mu bak bakim indikatörlere..
Yorum
Yorum