efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • greenspan41
    Aktif
    • 30 Nisan 2009
    • 327

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Brunson olayinda....TRUMP...ben senin ekonomini yikarim dediginde.....

ben buradan ona....TARRAGIMI YIKARSIN KARPUZ GOTLU IPNE....karsinda TURKLER var...

bizde senin kurdugun EKONOMIK CARKI....

YIKARAK...YENIDEN YARATIRIZ...

demistim....

devletim bunu yapiyor olamaz mi....
    Bahsettiğin Yeni Brunson KAVALA ise o Başka Bir sonraki kur atağında dediğin olabilir...

Yorum

• steve_harris
      Katılımcı
      • 11 Ocak 2019
      • 152

syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      CHP'li İlhan Kesici: 128 milyar dolar kaybolmaz. Bi yerlerden çıkar demişti. zulada herhalde.
      Kuzu Ağabey vakti zamanında demişti sanırım. 128 milyar dolar 6 küsür liralardan satılırken kimler aldı diye? 18tl den bozanlar mı?

kapital akümilasyonu böyle yapiliyor demişti.

Yorum

• e.yegen
        Tecrübeli
        • 05 Mart 2009
        • 530

TASARLANAN SU....

dolar-tl 13 ila 14.....3 ay...

dolar-tl 10 ila 13.....ikinci 3 ay....etti 6 ay....

dolar-tl 8 ila 10......ikinci 6 ay....etti 12 ay....

boylece dolar hicartmiyacagi ucun....DEVLET EK BIR ODEME YAPMIYACAK....

BU TUZAK....bankalarda ki....DOLAR MEVDUATINI ERITINCEYE KADAR SURECEK....

buna HARDPOWER denir....

ustasi....MEHDI PUTIN dir....daha oncede yazmistim.....18 e bas 10 a cokerti....mehdi 2013 de rubleye uygulamisti...HARDPOWER.
        kuzu başkan borsa ne olur kagıttakiler şubatta satıp eylüldemi gelsin borsaya yoksa bu enflasyonda dahada yol alırmı..

Yorum

• Guerra
          Kadrolu
          • 02 Ağustos 2011
          • 5571

GELELIM BORSAYA....

NEYI BEKLIYORUZ BINDIRMEK UCUN.....

KUZU KURALINI.....

nedir o.....TULUM CIKARMAK VE TULUM GIYDIRMEK.....

TULUM CIKARDIRMI....mot bozuk on kurus gibim parlar....utanirda Tulum giyerse hemen....VERECEKTIR....
          Bugün tulum çıkardı mı? Giydirdi mi?

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            saol bitanem....iste bu....BENIM GIBI TURK MILLIYETCILERINI CILEDEN CIKARAN....

TURK DEVLETI....bir daha asla bu tehdide muhatap olmamali....

onun ucun ne yapican....YIKARAK...YENIDEN YARATACAKSIN....

NEYI....kuzu nun yaztidigi kitabi....

capitalist mode...KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI....by kuzu.

kurduklari EKONOMIK CARKI anlatir bu kitap....iste o carki ikip atmaliyiz....

aklindan hiccikarma...TURKUN YIGIT OGLU....HERSEYDEN ONCE SEN BIR TURKSUN.....

ne akupeli...ne cuhupeli....ne o...nede busun....SEN TURKSUN....

sonra....oburlerisin.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Guerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Bugün tulum çıkardı mı? Giydirdi mi?
              yoggg Guerra....SEHVET duygusu yogg....padisah macunu icipedir...dashaglari burkuldu ya...20 aralikta...HADIM OLDU...babo gibim....zerarsiz oldu.
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

RUS AYUSU....ARKA AYAKLARININ USTUNDE...VE PENCELERINI GOSTERIYOR....

nerede....

HERYERDE.....PETROL VE GAZ FIYATLARI....ucusa gecmek uzere....borsalar...gocuse...gocuse gecmek uzere....

MEHDI PUTIN....DECCALA FURACAK....UKRAYNADA....

18 EVLIYAULLAH yolladim....sakinlestirsinler diye....sari oglan...ikecegim mamlarini deyip....baska bisey demiyor.

Yorum

• ÇOLAKOĞLU
                  Katılımcı
                  • 07 Mart 2016
                  • 188

Kuzu dayı 20 ocak merkez bankasını faız ındırecek bu kuru normalde ucurur ama sen kademelı 8 kadar dusecek dedın ve borsada yataya sardı oda kararı beklıyor sanırım... pala haberı onceden alıp tuzak kurar mı ?

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

RUS AYUSU....ARKA AYAKLARININ USTUNDE...VE PENCELERINI GOSTERIYOR....

nerede....

HERYERDE.....PETROL VE GAZ FIYATLARI....ucusa gecmek uzere....borsalar...gocuse...gocuse gecmek uzere....

MEHDI PUTIN....DECCALA FURACAK....UKRAYNADA....

18 EVLIYAULLAH yolladim....sakinlestirsinler diye....sari oglan...ikecegim mamlarini deyip....baska bisey demiyor.
                    sari oglana diyorlarki....BU URUS COK BUYUK...BUNDAN 50 DEVLET CIKARIRIZ....

sari oglanda diyorki....TRUMP AMRIKI IC SAVASINI BASLATTI...2024 SECIMLERINDE SIZDEN 50 DEVLET CIKAR.

50 ASAGI...50 YUKARI DERKEN.....

ben sari oglani aradim....TRUMP IN BASLATTIGI IC SAVASA ENGEL OLMAK UCUN...DIS SAVASA IHTIYACLARI VAR.

NE DIYORSUN DEDI SARI....ya evliyaullah.....cinlerle mi konustun....

yoggg dedim....ECINLILERLE konustum....CINLER arabistandalar....

Yorum

• tolga541
                      Katılımcı
                      • 13 Haziran 2018
                      • 119

Kuzu abi burada bizler bist domuzuna nasil vururuz onun derdindeyiz.biraz daha açik ve net yazarsaniz hep beraber memnun oluruz.yani genel konjöktüre bakarak bir zamanlar halkbankasina 50 tl diyordunuz.1700 lerdeyken full short kene diyordunuz yanliş anlamayin.ama kisa vadeli poz paylaşimi daha etkin olur.yoksa urus böyle olmuş amriki böyle olmuş biz dolar bazinda varliklarimiza bakariz.yoksa siyasetçi değiliz.mesela benim öngörüm bu coğrafya ya ye muhtaç bu adamlar ister bop olsun ister kuşak yol.kisada kavala serbest kalacak ppk faizi sabit kilacak.
                      Kisada buradan ne vururuz onun hesabindayiz kisa döngülerde kazanma peşindeyiz.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

tolga...

haklisin emme....bende yakami mehdi putinden kurtaramiyorum....saatbasi ariyor gavat....

ya evliyaullah....bana bi bahene bul...guney ukraynayi komple isgal edip karadenizle baglantisini keseyim diye....

verdim sonunda....lem sari diga dedim....tarihi oku....guney ukraynayi urus kimden aldi....

sizden aldik dedi....

haaaa bildin....biz verdik size...anlasmanin adi....KUCUK KAYNARCA ANLASMASI...1774...

git oku onu...KREMLINDE ULA DEDIM....

OKUDU VE DONDU BAAA.....hakliymissin ya evliyaullah...anlasma o bolgeyi YENI RUSYA diye tanimliyor dedi...

temam dedim....ne zaman furucan lem sari dedim....hubar verde...VIOP u shortluyayim dedim...hubar verecek tolgam.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

TASARLANAN SU....

dolar-tl 13 ila 14.....3 ay...

dolar-tl 10 ila 13.....ikinci 3 ay....etti 6 ay....

dolar-tl 8 ila 10......ikinci 6 ay....etti 12 ay....

boylece dolar hicartmiyacagi ucun....DEVLET EK BIR ODEME YAPMIYACAK....

BU TUZAK....bankalarda ki....DOLAR MEVDUATINI ERITINCEYE KADAR SURECEK....

buna HARDPOWER denir....

ustasi....MEHDI PUTIN dir....daha oncede yazmistim.....18 e bas 10 a cokerti....mehdi 2013 de rubleye uygulamisti...HARDPOWER.
                          sevgili tolga....

beni izliyenler bu yazi ile dolar 14 e yaklastikca shortu furdular dolarda....maldayiz yani....

VIOP ta furmamiz ise an meselesi....bi yuzde 2 cikis olur olmaz bindirecegiz....TULUM GIYDIRME...

UKRAYNA yazilarim ise bu hareketlerimin sebeblerini anlatiyor...TURKIYE en onemli ulke oldu suan...hem amriki hemde nato ucun....

VEEEEEE....

DERHAL....

AMRIKIDE....

halkbank davasi askiya alindi....anlami...dolar transit 12....

halkbankin 50 tl ye gitmesi ucun...askiya alindi yerine...dava kapandiyi bekliyordum...olmadi henuz.

gordugun gibi....BI INCE ISI...kuzu diliyle usulet ve suhulet icinde yaziyorum....EYLEM KARARINI SEN VERECEN....

ben...bele bele olacak...sonrada sele sele olacak deyu....taaaa...GUCCUK KAYNARCA ANLASMASINA gaddin uzanip....uzun yaylada yayla yapiyorum...

incik tolgam....benim gibi acimasiz borsacilar....TALANA GIDERKEN...yeddi dereden yeddi teneke su getirler.

BU ASLINDA...DUSMANI YANILTMAK UCUNDUR.

Yorum

• hayalım
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 822

Ulaa guzu, sen hic olmuyesin iyimi. Ule tarihin tozlu sayfalarinda kalmis kuccucuk kaynarca anlasmasini tekrar gozler onune getirdin ya. Ben sana soylenecek bi soz bulamiyorum artik. Ulen Google musun nesin aninda butun baglantilari gun yuzune cikariyorsun. Bahse girerim bizimkilerin boyle bir anlasmadan haberi bile yoktur. varsa yoksa Nass, nass.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Ulaa guzu, sen hic olmuyesin iyimi. Ule tarihin tozlu sayfalarinda kalmis kuccucuk kaynarca anlasmasini tekrar gozler onune getirdin ya. Ben sana soylenecek bi soz bulamiyorum artik. Ulen Google musun nesin aninda butun baglantilari gun yuzune cikariyorsun. Bahse girerim bizimkilerin boyle bir anlasmadan haberi bile yoktur. varsa yoksa Nass, nass.
                              HA HA HA....

baaa...bosuna....BU ALEMDE EFSANEDIR.....

demiyorlar giz...hakkimi veriyorlar....CIRPINIRDI KARADENIZ BAKIP TURKUN BAYRAGINA....

sarkisini bu anlasmadan sonar cigirmaya basladik....karadeniz bizden gitti...bu anlasma ile....ben o kuccuk kaynarcaya gittim...tunanin kenarinda...on defa tukurdum orada....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

turkiyede para nereye akacak....

1...para borsadan ve dovizden cikip...TURK TAHVILLERINE AKACAK....

TAHVIL YUZDE 25 DEMEK....AL BENI DEMEKTIR 15 E DUSECEGIM KAR FECII DEMEKTIR....

BORSAYI SAT...

DOLARI SAT....TAHVILE GEC....6 AY...

YAW kuzu....obur yorumcularin bundan hicbir haberi yok...

neeee....baska yorumcu var mi bu alemde....benden baska...SANMIYORUM.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information