Başın sağ olsun...
efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
RAHMETLIDEN bana gecen bir KURAL....
BORSALAR TESTERE MODUNU EN COK IKI AY SURDURURLER....daha fazlasi....ARACI KURUMLARI BATIRIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
UKRAYNA olaylari.....artificial intelligence se donustu....danisikli dovus yani....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterARTIFICIAL INTELIGENCE....yapay zeka...iki hucrelidir....
hucrelerinden birinde trillyonlarca....SIFIR....
IKINCI HUCRESINDE ISE....milyarlarca BIR....
vardir....
dolayisle sadece iki seyi tanir....bunlar....0 ila 1...dir.
YALTA KONFERANSI....stalin...roosvelt ve churchil...BOLUSUM....1945.
biz NATO ya boyle girdik...bolusmustuler kitayi...biz rus nufusu disinda birakildik...fekaatt INONU...buyuk turk...tarafsizlik politikasini surduruyordu...birden ve aniden...STALINE di haydi de...dediler....
dedi....
KARSI VE ARDAHANI BIZE VERIN....
MERMI HIZIYLA NATOYA GIRDIK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Mart başı 2 ay doluyor testere kuzu başkan umarım 3000 çıkışı başlar hisseler sürünüyor gübre çelik ve enerji var.. enerji 2022 yılında revaçta olur bu krizde ..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRAHMETLIDEN bana gecen bir KURAL....
BORSALAR TESTERE MODUNU EN COK IKI AY SURDURURLER....daha fazlasi....ARACI KURUMLARI BATIRIR....
Yorum
-
Bugünkü son dk alımları bu kırılımın yukarı olacağını mı gösterir Kuzu Emmim?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRAHMETLIDEN bana gecen bir KURAL....
BORSALAR TESTERE MODUNU EN COK IKI AY SURDURURLER....daha fazlasi....ARACI KURUMLARI BATIRIR....
Yorum
-
polonya....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUKRAYNA olaylari.....artificial intelligence se donustu....danisikli dovus yani....
YALTA KONFERANSI....stalin...roosvelt ve churchil...BOLUSUM....1945.
biz NATO ya boyle girdik...bolusmustuler kitayi...biz rus nufusu disinda birakildik...fekaatt INONU...buyuk turk...tarafsizlik politikasini surduruyordu...birden ve aniden...STALINE di haydi de...dediler....
dedi....
KARSI VE ARDAHANI BIZE VERIN....
MERMI HIZIYLA NATOYA GIRDIK....
mermi hiziyla 6 milyar dolarlik TANK ALIMI anlasmasini imzaladi....
tum NATO ulkeleri kuyrukta....AMRIKI SILAH SANAYII UCACAK usaglar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Silah harcamalarında ABD açık farkla lider
Dünyada silahlanmaya geçen yıl en fazla para harcayan 5 ülke olarak öne çıkan ABD, Çin, Hindistan, Rusya ve İngiltere’nin ödediği faturanın toplamı dünyadaki savunma harcamalarının yüzde 62’sini oluşturuyor.
ABD’nin geçen yıl savunma harcamaları bir önceki yıla oranla yüzde 4,4 artarak, 778 milyar dolara çıkarken, Çin’in harcamaları ise yüzde 1,9 artışla 252 milyar dolara yükseldi.
SIPRI’ye göre, Hindistan 72,9 milyar dolar, Rusya 61,5 milyar dolar, İngiltere, 59,2 milyar dolar, tutarında savunma harcaması yaptı.
Yorum
-
Ben de öteki baßlıkta aylardır bekleyip duruyordum buradan haberdizce...e dostlar aşkolsun yani insan bir haber eder idi...neyse geç de olsa bulup geldim aranıza...
Bi sitemimden sonra sevgili ustadımız Kuzu ya baş sağlığı diliyorum...hepinize de sevgi ve saygılar gönderiyorum...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
ARACI KURUMLAR...PIYASA YAPICILAR....TESTERE MODUNDA PARA KAZANAMAZLAR...ancak...para kazanacak ortami hazirlar...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRAHMETLIDEN bana gecen bir KURAL....
bu TESTERE MODUNDA....musteri....hem long hemide short yonunde pozizyonlandirilir.....
bu is bittimi.....sira STOP LOSS lari calistirmaya gelir ki...KOMISYONLARI TAVANA GITSIN....
once kimi dograrlar....sonra kimi dograrlar ise....
KUZU KURALI....DISRUPTIVE BEHAIVOR da belirtilmistir...onceden anlatmistim bunu.....biliyorsunuz....
bu hafta....DISRUPTIVE BEHAVIOR haftasi usaglar....eller gotte yani....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hepinize....bu kadar guzel yaratilmis....bu kadar insani duygularinizdan dolayi tessekkurler ediyorum....
nece nagme kosim....
nece dillenim....
DOST GEDIP OZUME GELEBILMIREM....
Ele bir ellerim yok olup benim....
GOZUMUN YASINI SILEBILMIREM....
ancak....
anisina....BANA OGRETTIKLERINI....size nakletecegim....
ve diyorum ki....
caldigi sazini getirin MENE....
GORSUN KI...calmakta nece mahirem....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum