efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1922

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DIMAGKI....KUZU KAC YERDE FURGUN FURACAK....

1...PETROL LONG...HEDEF 120...sonar 180....

2...ALTUN SHORT...HEDEF 1600...SONRA 1400...

3...BORSA SHORT...HEDEF 152 000...SONRA 122 000...
    Hangi endeks 122.000??

xu030 mu xu100 mü?

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Hangi endeks 122.000??

xu030 mu xu100 mü?
      Kuzu Emmim xu100 1220 diyor..

Bu enflasyon ile bana göre 1500 bile görmez ama Kuzu Emmi bu işin Piri.

Kuzu Emmim, xu100 1220, USD bazlı mı TL bazlı mı acep?

Nispet yapar gibi dipten şimdilik 60 puan tepmiş yemyeşil olmuş bir de.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

GRAFICTE BU TEPME VAR....200 000 den basliyor graf....BU HAFTA DEDIM.....carsamba gibim....basliyacak....

VILADEMIR VILADEMIROVIC oyle dedi baa....XI ona....fur mamina cakayim demis...eccik bekle WINTER OLIMPIYATLARI var bende demis...CEKIK GOZLU....SARI CIYAN.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

UYARI....

BU OPERASYON.....

LIBEREAL HEGEMONY ile....KALAN dunya arasinda olacak....

KALAN DUNYA....cin,rusya ve iran....bu operasyondan geri adim atarsa....DUNYA YENIDEN TEK SUPER GUC AMRIKI KONTROLUNA GECECEK.....

geri adim atmazlarsa....AMRIKI TEK SUPER GUC OLMAKTAN CIKACAK.....

TURKIYE ISE....nato uyesi....bir taraf secmek mecburiyetinde kalacak....DENGE POLITIKASI BITECEK...

babo ile otede actigimiz ALTUN FURUS a katilanlar....kendilerini shortla HEDGE etsinler....maldan asla cikilmaz.

biz....buradakiler ise....bu dususle....MALA GIRECEGIZ....VE ON YIL O MALDA YATACAGIZ...dususleri HEDGE ederek...

bu bir GEOPOLITIKAL furusma....

riski su....

TARAFLAR BIRDEN VE ANIDEN....ANLASIRLARSA...bu yorumda cop olur....

oooo gore....

usaglar.

not.babo nun otede actigi ALTUN FURUSU desteklemistim....oraya MARTTA ikinci bir dip gelecegini yazmistim....ALTUN FURUS ta degisiklik yok....HEDGE olmak lazim....MALI TUTUCAN...veya ikinci dipte bi o kadar mal daha alican....

not 2...TRUMP ve ekibi...LIBERAL HEGEMONY karsitlari ise....NATO kalksin....KURESEL EKONOMI...TEK DUNYA,TEK DEVLET,TEK DIN...olmaz diyorlar...amrikinin yuzde 50 si bu goruste...AMRIKI FIRST.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
            Tecrübeli
            • 29 Kasım 2015
            • 901

UYARI....

BU OPERASYON.....

LIBEREAL HEGEMONY ile....KALAN dunya arasinda olacak....

KALAN DUNYA....cin,rusya ve iran....bu operasyondan geri adim atarsa....DUNYA YENIDEN TEK SUPER GUC AMRIKI KONTROLUNA GECECEK.....

geri adim atmazlarsa....AMRIKI TEK SUPER GUC OLMAKTAN CIKACAK.....

TURKIYE ISE....nato uyesi....bir taraf secmek mecburiyetinde kalacak....DENGE POLITIKASI BITECEK...

babo ile otede actigimiz ALTUN FURUS a katilanlar....kendilerini shortla HEDGE etsinler....maldan asla cikilmaz.

biz....buradakiler ise....bu dususle....MALA GIRECEGIZ....VE ON YIL O MALDA YATACAGIZ...dususleri HEDGE ederek...

bu bir GEOPOLITIKAL furusma....

riski su....

TARAFLAR BIRDEN VE ANIDEN....ANLASIRLARSA...bu yorumda cop olur....

oooo gore....

usaglar.

not.babo nun otede actigi ALTUN FURUSU desteklemistim....oraya MARTTA ikinci bir dip gelecegini yazmistim....ALTUN FURUS ta degisiklik yok....HEDGE olmak lazim....MALI TUTUCAN...veya ikinci dipte bi o kadar mal daha alican....

not 2...TRUMP ve ekibi...LIBERAL HEGEMONY karsitlari ise....NATO kalksin....KURESEL EKONOMI...TEK DUNYA,TEK DEVLET,TEK DIN...olmaz diyorlar...amrikinin yuzde 50 si bu goruste...AMRIKI FIRST.
            Kuzu Emmim,

Bugünkü dipten sağlam tepiş, xu100 de neredeyse 10bin, vadelide 13,5 bin puan... Birden ve aniden anlaşmanın habercisi olabilir mi?
            Yoksa neye göre ilk saatler panikletip sonra ölümüne alsınlar?

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

KUZU KURALI.....her buyuk bi cikis veya dususten once....TULUM GIYDIRME VE TULUM CIKARMA...mutlaka vardir....yuzde 2 ila yuzde 3 arasi.....

got....bozuk on kurus gibim parlamadan....operasyon baslamaz...bugun TULUMU GIYDIRDI....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

rust Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Pirim saygılar...

Tarım emtiaları için düşüncelerinizi merak etmekteyim.
                kusura bakma simdi gordum sorunu....

turkiye BUGDAY VE ARPA ihtiyacinin yuzde 80 nini RUSYA VE UKRAYNADAN yapiyor....bu fiyatlar ucar...

TARIM EMTIA HEP YUKARI....dusmeleri imkansiz....TUM DUNYADA....

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1922

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İmmmmmmmmkansız..

Kuzu bazen öyle abidik rakamları özellikle veriyor ki..
                  Bakalım okuyucular ne kadar kendinde..Emme basma tulumba gibi kafa mı sallıyorlar yoksa kendi iradeleri var mı..
                  Misal 4.60 dolar kuru..
                  Yada 50.000 ler borsa..
                  İkisine de İMMMMKANSIZZZ ..diyerek bir ben karşı çıktım idi.

Rusya işinden bi cacık çıkmaz diye düşünüyorum..(evergrande ye ne oldu sahi....emlak devi!! falan 2008 yine yeniden ?? )
                  Saldıracak adam bu kadar uzatmaz dalar dı bi sabah..
                  Belliki rusya da anlaşma taraftarı...

Bu bi zamanlar ABD (israel) iran a daldı dalacak...
                  USS hedehödö uçak gemisi rota değiştirdi çakma haberlerine benzemeye başladı..

Yorum

• gundwane
                    Tecrübeli
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1922

Önce bi daldırırlardı sonra da sert alırlardı..
                    Ama herkes USS hedehödö yü takip ettiğinden yükseldikçe short açar dururdu..
                    Taaaa ki sonunda bi gün ABD ile İRAN barış içinde sorunun çözümünden yana olup taraflar 6 ay sonra!!! görüşmek için sözleşti falan gibisinden saçma sapalak bir açıklama gelene kadar..
                    6 ay sonra görüştünüz mü ettiniz mi ne görüştünüz diye soran eden de olmaz başka başka sorunlarla!!! uğraştığımızdan kaynar giderdi öyle..

Yorum

• guner
                      Kıdemli
                      • 28 Mayıs 2011
                      • 4864

dow haftalık
                      belli olmaz rusya ne yapacak ama
                      bu algolar uzunu da kısası da dowda satıyor.

rusya haftalığı da ayni...

Yorum

• guner
                        Kıdemli
                        • 28 Mayıs 2011
                        • 4864

kuzum kolay kolay yanılmaz.
                        ha rusya tornistan ederse o başka.
                        bunu kuzu da söyledi...
                        o zaman da mala gireriz..
                        ben bu ortamda mal taşımam şimdi.

Yorum

• smartinvestor
                          Tecrübeli
                          • 29 Kasım 2015
                          • 901

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          İmmmmmmmmkansız..

Kuzu bazen öyle abidik rakamları özellikle veriyor ki..
                          Bakalım okuyucular ne kadar kendinde..Emme basma tulumba gibi kafa mı sallıyorlar yoksa kendi iradeleri var mı..
                          Misal 4.60 dolar kuru..
                          Yada 50.000 ler borsa..
                          İkisine de İMMMMKANSIZZZ ..diyerek bir ben karşı çıktım idi.

Rusya işinden bi cacık çıkmaz diye düşünüyorum..(evergrande ye ne oldu sahi....emlak devi!! falan 2008 yine yeniden ?? )
                          Saldıracak adam bu kadar uzatmaz dalar dı bi sabah..
                          Belliki rusya da anlaşma taraftarı...

Bu bi zamanlar ABD (israel) iran a daldı dalacak...
                          USS hedehödö uçak gemisi rota değiştirdi çakma haberlerine benzemeye başladı..
                          Ben de o kadar düşeceğini beklemediğimi yazdım zaten, bu enflasyon ile BIST100 için TL bazlı 1500 bile göreceğini sanmam, görürse süper bir fırsat olur.

Ama Kuzu Emmi Pir dir. Sözünü kulağıma küpe yaparım.
                          Malda olduğum için satmayacağım zaten ama shortta hiç açmam zira geçen dipten teptiği ve devam ettirdiği yukarı hareket, sanki enflasyon rallisi başlıyor dedirten cinsten gibi gördüm. Olası düşüş için ilave alım için marjım var, normalde long açardım bu seviyeden ama hem malda olduğum için hem de Kuzu Emminin analizi kulağıma küpe olduğu için long da açmıyorum.
                          GRAFICTE BU TEPME VAR....200 000 den basliyor graf....BU HAFTA DEDIM.....carsamba gibim....basliyacak....

VILADEMIR VILADEMIROVIC oyle dedi baa....XI ona....fur mamina cakayim demis...eccik bekle WINTER OLIMPIYATLARI var bende demis...CEKIK GOZLU....SARI CIYAN.

Tulumu giydiriyor sürekli pek çıkarmaya niyeti yok sanki. Kuzu Emmi, 9 Şubat (Çarşamba için) demişti bakalım artık.

Yorum

• guner
                            Kıdemli
                            • 28 Mayıs 2011
                            • 4864

brent petrol aylık
                            77 direncini aştı şimdi 126 dolar band direncine kadar çıkması olası görülüyor.
                            bu şimdi dolar kuru ayni kalsa bile %25 daha akaryakıt zammı demek,birazda dolar çıkarsa
                            benzin 20 tl. yani olası
                            %25 artı enflasyon daha
                            etti %75 enflasyon.buda tüik te...

Yorum

• ÇOLAKOĞLU
                              Katılımcı
                              • 07 Mart 2016
                              • 188

XU100

artık son cıkışa bugün stard verdi

kuzum dayımın dedı gibi TULUM giydirip çıkardı karar veril bana göre hayırını görün

acık mavının altı stopdur...

bu görüşumu Macd süper onaylıyor 0 üstünde olması ayrı muazzammm..

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

KUZU KURALI.....her buyuk bi cikis veya dususten once....TULUM GIYDIRME VE TULUM CIKARMA...mutlaka vardir....yuzde 2 ila yuzde 3 arasi.....

got....bozuk on kurus gibim parlamadan....operasyon baslamaz...bugun TULUMU GIYDIRDI....
                                tulumu cikarmisti....dun giydirdi....bugun....YON YUKARI DEDI.....

BEKLIYECEGIZ....gundwane deyyuzu da itiraz etti....herb olmaz deyu....TETIKTE BEKLEME MODUNDAYIZ....

COLAKOGLU GRAFI MAVI CIZGI KIRILDIMI....bindirecegiz....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information