Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

152 000 den 144 000 e indi....8000 puvan...bu...fur-kac icin yeterli zaten...on gun ciktigini iki gunde geri verdi.

hep ne diyorum...biz TALANCIYIZ....HAMMAL DEGILIZ.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

HOSCAKALIN USAGLAR...geldim....girdim...aldim ve gittim.....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• liono
        Tecrübeli
        • 17 Ağustos 2011
        • 420

liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Bistin son hali...

Sanki buna benziyor... Köprüden önceki son çıkış... Kuzum bi yorum yap

u30 usd bazlı obo hedefi 167 usd hedefli

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          KUZU KURALI....ONEMLI NEGATIF BI HABER VARSA....bu ornekte.....AMBARGO....AB VE AMRIKI....

BORSA....

BU HABERI 3 AY ONCE KARSILAMAYA BASLAR....

bu habere gercekten inaniyorsa borsa....bunun gerceklesmesi halinde minimum yuzde 50 dusecektir....bu yuzde 50 dususu hafifletmek ucun....haberden once cikisa gecer....bu ornekte yuzde 30 cikti.....hubara 10 is gunu kala...ilk dususe baslar...bu ornekte cuma gunu idi....GAZINI IKI VEYA UC GUN ICINDE ALIR....BU GAZ ALMADAN SONRA IKI EYLEME GEBEDIR BORSA....

1....HABER GERCEKLESECEKTIR....yani ambargo gelecektir...

2....haber gerceklesir ve fekaat ambargo tiriskadandir....

bu iki hale gore....BORSA FARKLI DAVRANISLAR SERGILER...HUBARDAN ONCE...bunlari kendime sakliyorum imdilik.
          ne yapacagim....lionu grafta Verdi....128 deyiz....130 da shortu cakacagim yeniden....VERDIGI GRAF ORTAKI YAPISAL GRAF...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

MALA GIRMEM DEDIM....short acmak icin degil...MAL TASIMANIN TEHLIKELI OLDUGUNU...TASIDIGIN MALIN KENDISININ BATACAGI BI ORTAMDAYIZ DEDIM...

SHORTTA O RISK YOK...bist 30 u shortluyorsun....bundada KENE TEHLIKELI...ACILMAZ DEDIM...FUR VE KAC YAPILIR DEDIM...

MALDA OLMAK VE BI MISAL....ASELSAN....37 DEN 17 YE GOMDULER....YUZDE 50 DUSTU....EN SAGLAM KAART...

BU KAARDA....COVID ETKI EDER MI....ETMEZ....hic alakasi yok.

emme iki ay once bu kaarda 1 milyar tl koyduysan....yuzde 50 si uctu....bunu anlatiyorum yazilarimda...

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

Ufurme lem guzu, yazilarinda nasil anlattin? Bilal anlamadiki, sen istedigin kadar anlattim de ne ise yarar. Belki sen kafanin icinde anlattin yukluyken ayilinca gercekten anlattigini dusundun. Aslinda seni anliyorum, ustu kapali yazip karizmayi cizdirmek istemiyorsun.En azindan de ki bo bole su bole gerisi size kalmis. Gocakari ...dikten sonra kapiyi dayaklarmis (kapi acilmasin diye kapinin ardina agac daliyla destek atarmis.) Kal saglicakla lem iki okkali. Arada sirada ufuruver.

Yorum

• ombusman
                Katılımcı
                • 08 Ocak 2019
                • 179

MALDA OLMAK VE BI MISAL....ASELSAN....37 DEN 17 YE GOMDULER....YUZDE 50 DUSTU....EN SAGLAM KAART...

BU KAARDA....COVID ETKI EDER MI....ETMEZ....hic alakasi yok.

emme iki ay once bu kaarda 1 milyar tl koyduysan....yuzde 50 si uctu....bunu anlatiyorum yazilarimda...
                Aselsan yüzde yüz oraninda temmetü ve kar payı dagıtdı.eski fiyatla 35 de.dagıtılan nakit ödeme haric.

Yorum

• sonperde33
                  Kıdemli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 3006

dolar bazlı U100 oboyu kırdı , pull back yaparmı bilmem.

şırıl şırıl güzel bir gün daha.

edit:

belki pull backe kalkar.

Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ne yapacagim....lionu grafta Verdi....128 deyiz....130 da shortu cakacagim yeniden....VERDIGI GRAF ORTAKI YAPISAL GRAF...
                    evett....bekledigim TULUMU GIYDIRDI....147 500 DE....ve cakma zamani....

yarin....bu TULUMU CIKARMALI....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

AMBARGO VE COGRAFYA.....

SORUN NE....turkiye...suriyede'iraqta'libyada ve dogu akdenizde uslu cocuk degil...arti...kafkasyayada bulasti....oda iyi degil...

eeeee neyapalim....Ambargo koyalim.....

lem dalyarak....COGRAFYAYA BAK....suriyede...iraqta...libyada tarihte hic devlet olmusmu....hayir olmamis...bu halklar karmasik kendilerine devlet kuracak birlikteligi olusturamiyorlar....

boyle oldugu ucunde....

ya iranin....ya anadolunun....yada misirin kurdugu devletlere bagli olarak yasamislar....kafkasyada oyle....

yani....COGRAFYA HUKMETMIS....

simdide....COGRAFYA HUKMEDIYOR....

senin AMBARGON....SENIN BANKALARINI BATIRIR....AMA COGRAFYA....hukmetmeye devam eder....

TURKLER....BU COGRAFYAYI 1000 YIL YONETTI...geldin...100 yildir bu halklara kan kusturdun...iktir git...

kafkasta....MINKS UCLUSU IDIN....ne oldu...cografya devreye girdi...urusunan turk seni iktir etti....anla artik.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

trump....AMRIKI FIRST dedi....baska ulkelere karismiyacagim dedi...ne yapti...giderayak iranda ONEMLI BIR BILIM ADAMINI OLDURDU...

hani amriki dis dunyaya karismiyacakti...

BIDEN GELDI.....AMRIKI BACK dedi....yani dunyayi oyacagiz oya gibim....

ulen....bi rahat durun beaaa....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

verusu ikecegiz....neyle ....asiyla....hadiii rally.....

devrisi gun....

asiyla VERUS ikilmez....avrupa bankalari batik...giren verus....ZOMBI VERUSU....

corona degilmi idi...yoggg ula...corona verusu uslu bi verus....bu ZOMBI verusu cok fecii...unicredit italyada bu verusla givrasiyor...

IRAN...cinle 400 milyar dolarlik bi anlasma yapiyor....iste bu verus....CIN VERUSU....DURDURULAMAZSA....mao nun cekik gozlu evlatlari....verusun taa kendisidir....bu verusa asi yapsanda farketmez....senin EURON pamuk ipliginde artikin....kerizzz...ambargoymus....de iktir gavat....

Yorum

• smartinvestor
                            Tecrübeli
                            • 29 Kasım 2015
                            • 901

Emmim kıymetli yazı ve analizlerini, sesini duymayı özlemişiz çok. Okudukça açılıyor zihnim.

Daha sık yazman dileğiyle, seviliyorsun, bi tanesin, âlemin kralısın.

Yorum

• tefuksikret
                              Tecrübeli
                              • 17 Eylül 2018
                              • 548

silelim...borsayla ilgisi yok.

Yorum

• tefuksikret
                                Tecrübeli
                                • 17 Eylül 2018
                                • 548

Bunu da silem...

Altun düşmez dedim düşmedi abi...Altunu düşürmek için açığa satanlar, şinci kurtarın bakalım popoları...

Covid'de baktığım bir gösterge var. Bence tepe yaptı. 22 kasımda tepe yaptı. Kaybolur gider artık.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information