sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Syn egeli faiz kararı öncesi gelebilirmi o rakama?egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi hafta bekleyebilirsen 8.06 satılabilir
Yorum
-
o kadar bilmem sanırım zorcabbar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSyn egeli faiz kararı öncesi gelebilirmi o rakama?
al vermesi için 3-4 güne ihtiyacı var günlükte
yine hafta lazım bana göre o rakamlara
Yorum
-
degrli dostlarim....
nassiniz....bildiginiz gibi pozizyonda degilsem o piyasayi yazmam...o nedenle yazmiyorum....
burada....amrikide....cok eglenceli gunlerdeyiz....girgir o bicim....trump gittimi...gitmedi mi....amrikide demokrasi var mi...yok mu....
yoksa...ki trump ele diir....amriki suriyeye nasil demokrasi goturecek....demokrasiyi goturemiyecekse...hangi bahaneyle ulkeleri gidikliyacak....gibim....hassas ve derin konulari Iraqi masalarinda tartisip....NE OLACAK BU DOLARIN HALI...diye konuyu kapatiyoruz...
kapatiyoruz....
cunki....
DOLAR....DIREKT DEMOKRASIYE BAGLI BI KAART.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YARIN...meho yu arayacagim.....IPNELIK ETME LEM...diyecegim....
ipnelik etii....
ermeni ile azeriyi furusturdu....TEK KURSUN ATMADAN KARABAGA YERLESIP....KARABAG URUSTUR DEDI....
MEHO KIM....kuzu...demeyin ula....MEHDI PUTIN....gendisine gizdimmi...MEHO diyorum....MEHO dedim mi....sari surati TURUNCUYA KESIP...pislesiyor.
lem ipne diyecegim....HELIKOPTERINI furup dusurdun....bakuya gece yarisi bomba attin...ALIYEV I kistirip....mutlak zafere giden...TURK ORDULARINI DURDURDUN....
KARABAG URUSTUR DEYIP CIKTIN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hala bu gorusteyim....degismedi....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburadayım....bi yorum yazdım...GARAN 4.80 OLUNCA GELİRİM DİYE....EKİM 15 GİBİ BEKLİYORDUM...AMRIKİ SEÇİMLERİ NEDENİYLE...seçimi fiyatlamayı seçime bi hafta kala yapıyorlar....ben 3 hafta kala yaparları bekliyordum....zamanlamada yanıldım....bekliyorum şimdi....
GERCEK DIP ISE 3.20 de....
suandaki cikis ise....4.80 e giden yolu temizliyor....
MAL ALMAK....ON YIL SATMADAN BEKLEMEK....bu kuzu kuralidir.....
MAL.....geopolitik dipte alinir.....ve ON YIL YATILIR....bu geopolitik dipte....mevcut hukumet duser....yeni hukumet ve yeni EKONOMIK MODEL gelir....bu oldumu...hayir olmadi....oyleyse on yil yatilacak mal alinmaz....aldigin malda batabilir....onunla paranda batar.....ECELE EDERSEN....ECELE GIDERSIN demis ceddimiz....
esas olan nedir....PARA KAYBEDECEK ISLEM YAPMAMAKTIR....
guzel olan nedir....PARA KAZANMAKTIR....VE KAZANDIGINI KORUMAKTIR...ben suanda bunu yapiyrum....kazandiklarimi koruyorum....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sayın kuzu özlettin.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhala bu gorusteyim....degismedi....
MAL.....geopolitik dipte alinir.....ve ON YIL YATILIR....bu geopolitik dipte....mevcut hukumet duser....yeni hukumet ve yeni EKONOMIK MODEL gelir....bu oldumu...hayir olmadi....oyleyse on yil yatilacak mal alinmaz....aldigin malda batabilir....onunla paranda batar.....ECELE EDERSEN....ECELE GIDERSIN demis ceddimiz....
guzel olan nedir....PARA KAZANMAKTIR....VE KAZANDIGINI KORUMAKTIR...ben suanda bunu yapiyrum....kazandiklarimi koruyorum....
Öncelikle hoşgeldiniz.
Gündemden baya uzak kaldığınızı sanıyorum.
Siz yokken tr de cok önemli gelişmeler yasandı.
Güzel izmirimiz yıkıldı
Tr de hökümet degişti sayılır
Damat şutu yedi.yeni ekonomik modelin sinyali verildi.
Yorum
-
Emmim hoş gelmişsen... Çok özlettin kendini..
Ekonomi takımındaki ve yapılacağı söylenen yapısal değişiklik, senin bahsettiğin değişim ile benzerlik taşıyor mu?
Yeni ekonomi yönetimi, CB dan bazı taahhütler almadan o yükün altına girer miydi?
Güncel gelişmeler ışığında gidişat ve beklentilerin hakkında değerlendirme yapabilir misin?
Çok teşekkür ederim şimdiden.
Yorum
-
Yüksek faiz borsaya yaramaz , paranın tekrar değerli olduğu bir periyoda giriyoruz ( enflasyon düşene kadar yüksek faize devam -TCMB ).Pekiyi ama dünyada likidite bolluğu var.Bu bolluk da birkaç haftadır gelişmekte olan ülke borsalarına yansıdı.İçeride TL faiz getirisinden dolayı değerli, dışarıda para bol Çık işin içinden.
Pala ,dövizi uygun bir değere kadar aşağı çektikten sonra , dış konjektöründe uygun olduğu bir periodda , daha fazla faiz getirisi için yeni zirvelere zorlar mı?
Yorum
-
valla nasıl olcak bilmiyom ama dolar artık dip olmalı.
dolar shortage dalgası yurtdışından vurur büyük ihtimalle.
onsta gümüşte sert şelale için şartlar uygun gibi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Emmim,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhala bu gorusteyim....degismedi....
guzel olan nedir....PARA KAZANMAKTIR....VE KAZANDIGINI KORUMAKTIR...ben suanda bunu yapiyrum....kazandiklarimi koruyorum....
Garan 9.60ı yani 4.80 nin tam iki katını geçmiş durumda.
MB, bugün yabancıya istediğini verdi ki zaten önceden anlaşılmış olduğu belli idi yapılan kadro değişikliği ve sonrasında gelen alımdan
Şimdi ne olacak ki 4.80 düşecek Allah korusun. Allah korusun diyorum zira bunun olması için lokal ya da global çok kötü şeylerin olması lazım sanki.
Ne ola ki bu kötümser beklentine sebep olan husus?
Bir de vadesiz hedef, sana yakışmaz, var mı vaden bunun için?
Yorum
-
Guzu poz yok diyor ama inanma.onun daşşakları burdular.bu yüzden sesi soluğu kesildi.smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmim,
Garan 9.60ı yani 4.80 nin tam iki katını geçmiş durumda.
MB, bugün yabancıya istediğini verdi ki zaten önceden anlaşılmış olduğu belli idi yapılan kadro değişikliği ve sonrasında gelen alımdan
Şimdi ne olacak ki 4.80 düşecek Allah korusun. Allah korusun diyorum zira bunun olması için lokal ya da global çok kötü şeylerin olması lazım sanki.
Ne ola ki bu kötümser beklentine sebep olan husus?
Bir de vadesiz hedef, sana yakışmaz, var mı vaden bunun için?
Bakmayın siz poz yok dedigine.kuzu ücgünden fazla pozsuz duramaz.
Yorum
-
Kişinin beyanı esastır, hele ki bu kişi Kuzu Emmi ise..ombusman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGuzu poz yok diyor ama inanma.onun daşşakları burdular.bu yüzden sesi soluğu kesildi.
Bakmayın siz poz yok dedigine.kuzu ücgünden fazla pozsuz duramaz.
Pozu olsa gelir yazardı, ya da ne yazdıysa pozu odur..
Yalnız şu var, Kuzu Emmi gibi bir trader cevheri, âlemin kralı, banklardaki, bilimum u30 hisselerinde ve vob30 daki bu ralliyi nasıl kaçırdı ya da göremedi.
Nacizane kıyısından köşesinden ben bile faydalanmış iken emminin böyle büyük bir hareketi pas geçmesi pek karşılaştığımız bir durum değil doğrusu, şimdiye kadar takip edebildiğim kadarıyla...
Yorum
-
Yorum
-
Sn.Kuzu başlığı zaten koymuş.Ne diyor başlıkta hedef 300.000 diyor.Bu hedefin yolu 2018'den bu yana yapılıyor.Yabancının mal satarak burayı yıkması artık mümkün değildir.Nedeni ise 2018 Mart-2020 Mart arasında ki takas değişimlerindedir.Tüm takasın %69 seviyesinden %40 seviyesine düşmüşte yıkamamışsın burayı elinde kalan ile artık hiç yıkamazsın. Yabancı mal sattıkca TL'nin sahibi (TC Devletini yönetenler) basmış parayı malı karşılamış.Bu işler içinde TVF'Yİ görevlendirmiş.Ne satıyorlarsa al, TL benim istediğim kadar basar alırım demiş.MB'da basılıp buraya aktarılan para enflasyon yapar mı ula?Yapmaz.MB'da basılıp buraya aktarılan para dolaşımda görülür mü ula? Görünmez.Doları fişekler mi? Fişeklemez.Adamlar 1 asır daha hükümette kalacakmış gibi kararlar alıp uyguluyorlar.Bu da onlardan birisi.E şimdi bunların elinde sınırsız bir TL var iken burada (Borsada) düşüş veya çöküş benzeri hareketler beklenmesini artık yadırgıyorum.TVF elinde ki hisseleri teminat göstererek uluslararası piyasadan borçlanmaya gidiyor.Halkbank 25 TL olduğunda Vakıfbank 14 TL THYAO 25 TL olduğunda bu yazımı hatırlayın.Çok uzak günler değil bunlar.Belki yarın belki yarında da yakın.
Kuzum affet beni.Sayfana gelip böle yazılar yazmak istemiyorum ama uzun zamandır seninle ayrışıyoruz.Rallinin henüz başındayız bana göre.
Sevgiler...
Yorum

Yorum