Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
tamam işte geri adım attım diyor , TUIK in saçma enflasyon rakamlarına göre güncelleme yapacam diyor.
(100 puan felan , olması gereken 400 500 hatta daha fazla)
Kuzu emmim, öngörüleri yönünde yüklü poz aldıysa batmış olabilir.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sayın Kuzunun pozisyonu yok diye hatırlıyorum. Sınırlarda işlem yapmak çok tehlikelidir gibi bir sözü de vardı.
Belki TL'nin değersizleşmesini bu kadar çabuk beklemiyordu. Çünkü seçim öncesindeki haftada dolar bazlı 155 ten 132 ye indik.
Seçimden sonra da hemen fırladı, şimdi 165 civarında. Dolar seçim öncesi 7,8 lerde kalsa Bist de 1020 civarlarına gelirmiş.
Ayrıca bankalar konusunda şu ana kadar tam terste kaldı, orası çok açık. Ama Sayın Kuzuyu 4 senedir takip ediyorum, zaman genelde onu haklı çıkarıyor
Bu vesileyle de Sayın Kuzu'nun buraları boş bırakmamasını, bir an önce gelip olanı biteni anlamamızı sağlamasını diliyorum.
Ömer Murat
@omermurat_
·
5d
Trump’ın yenilgiyi kabul ettiğini açıklamaya ikna edildiği belirtiliyor. Buna göre “Seçimi kaybetmedim, hukuki süreçleri takip edeceğim ama Biden’ın koltuğa oturmasına engel olmayacağım” anlamına gelen bir konuşma yapmak üzere...
Bunu yapması hiç bir şeyi değiştirmez. Biden; Başkanlık koltuğuna da oturabilir. Fakat Abd'de şiddetli çatışmalar çıkacak ve darbe olacak. Biden'i Beyaz Saray'a oturturlarsa bunun sebebi aşağıdaki videoda var.
İyice saçmaladın arkadaşım bu Trump daha doğrusu aslında rte yandaşlığı aklınızı başınızdan almış...hayret ediyorum az çok mürekkep yalamış ve Türk soyundan olan insanların rte ve akp yandaşı olabilmesine...gerçekten hayret yahu....
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ikincisi vatandas dolara el surmese. ve dolarda yukseliyor olsa bu belki hala piyasada fiyatlarin yukselmesinden oturu zarar verici olacak
ancak yukselen dolari bu memleketten dolar alarak cikan cakal sicak paraci zarar edecek ne kadar yuksek fiyattan dolar alip defolup giderse
o kadar bizim hayrimiza bu netekim. dolar yukselisinden nemalanayim diye dolar almak kendi ayagina sikmaktir.
yani demek o ki bu meselede ben ayvagubek gibi dusunuyorum.
Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
İyice saçmaladın arkadaşım bu Trump daha doğrusu aslında rte yandaşlığı aklınızı başınızdan almış...hayret ediyorum az çok mürekkep yalamış ve Türk soyundan olan insanların rte ve akp yandaşı olabilmesine...gerçekten hayret yahu....
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türk soyundan olabilmenin gereği mürekkep yalayarak Kılıçdaroğlu sempatizanı mı olmayımı gerektiriyor?
Siz hepden sacmalamışsınız.
Ne yani, vatanımızı sevmenin yolu tayyip düşmanlığındanmı geciyor.?
Sizin tedaviye ihtiyacınız var bence.
Heleki büyük turan birliğini kurmak üzereyken bunları söylemeniz cok garip.
Neye ve kime hizmet ettiginizi bir gözden gecirin.
Hos . vakti zamaninda oda beni rte yandasi yapmisti.
Kusura bakma abi. Rte yandaşı değilim. Fakat aşağıdaki tweeti atıp, sonra Biden'i seçildiği için kutlayan ve yalakalık yapan bir insanın olduğu partiye oy vermem. 20 yıldır da hiç oy kullanmadım.
Barış Yarkadaş
@barisyarkadas
·
7 Kas
Lenin ve yoldaşları, tam 103 yıl önce sınıfsız ve sömürüsüz bir dünyanın mümkün olduğunu gösterdi. #17EkimDevrimi
50 milyon insanı gulaklara doldurup, kuru ekmekle ölesiye çalıştırarak öldürdüler. 6 milyon insanın da kafalarına sıktılar. Bunların kemiklerini de bulamazsınız, mezarları falan yok, hepsini toplu halde gömdüler. Ortada insan kalmayınca, sınıf da kalmadı. Bu insanların büyük bölümü de Türk Soyundandı. Komünistler, insanları yoklukta, fakirlikte eşitlerler.
Stalin'in yaptıklarını Hitler yapmamıştır. Sadece Türklere değil; Macarlar, Litvanyalılar, Ukraynalılar, Çekler, Slovaklar, Finlandiyalılar vs...
yaptıkları katliamları mı yazalım?
Hisse.netteki başlığın kapatılmasının asıl sebebi bunu orada yazmış olmam.
Ama sadece ömrümün sonuna kadar oy vermem deyip bırakmadım. Oy verenlere de saygı duymuyorum diye bitirdiydim.
Bakın buraya da yazdım. Buradan da yasaklayın abi.
Not: Gulak nedir? Bilmeyenler googledan baksın. İyi araştırırsanız, nette ''enselerine mermi sıkılarak öldürülen'' tonla siyah-beyaz video bulabilirsiniz.
Kazim, seviyende olmayan ve yezdigini anlayamiyan insanlarla muhatap olma. Sen zayif karekterli biri degilsin ve onlara sinirlenip yazilarina son verirsen onlar gibileri her zaman kazancli gorunur. Faytonlar kaldimi bilmiyorum suan ulkemde. Fayton arabasini ceken atlarin gozlerine daha dogrusu gozlerinin yanlarina ayna baglerlardi sadece bir yone gorsun diye. Onlari oyle degerlendir.
Guzuya gelince, kirkindan sonra azani tenesir paklarmis. Bu Mose onu yoldan cikardi. Virisu atlattiktan sonra iki okkalarini ne kadar tesir etmis diye karayiplerde av pesinde. Pursumus yuz verende yok gari cirpinip duruyo garibim.
Yorum