Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BIR KUZU KLASIGI DAHA IZLEDINIZ.....hersey imkansiz gorunuyorken gene IMKANLI OLDU....

TEK BASIMA KALDIM BU ALEMDE.....rakibim yok.....ha ha ha
    Emmimmm... Bitanesin ve rakipsizsin elbette.. fekat, yalnız ve tek değilsin. Yeğenlerin yanında her daim.

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3006

sorma bro , şortları kapadım bende kapanşa doğru
      şelale bekledim gelmedi. 117 ye niyetliydim yoksa

bimaşlar kaldı elde , yarında yararlarsa fena patlıcaz
      kısmet artıkın

kardemirde büyük p..luk yaptılar,

2,73 bayadır bekliyordum .aktiften alırım diyordum , devre kestiler , vadelisini yüksekten almış oldum.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

BAK BEN TIRLARI YUKLEDIKTEN SONRA 2000 puvan TEPTI....onuda hisapliyorum....tam vaktinde yaziyorum....yuklemeyi.
        nasip işi
        okur okumaz 121 den ve 120 925 den dayadım longu
        122 verdik 5 dk
        tekrar teşekkür ederken benim gibi burdan başka yere gitmeyebleri düşün başka yere gitme

Yorum

• greenspan41
          Aktif
          • 30 Nisan 2009
          • 327

Kuzu Altında fena terste kaldık.

Yorum

• sonperde33
            Kıdemli
            • 03 Ağustos 2011
            • 3006

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sorma bro , şortları kapadım bende kapanşa doğru
            şelale bekledim gelmedi. 117 ye niyetliydim yoksa

bimaşlar kaldı elde , yarında yararlarsa fena patlıcaz
            kısmet artıkın

kardemirde büyük p..luk yaptılar,

2,73 bayadır bekliyordum .aktiften alırım diyordum , devre kestiler , vadelisini yüksekten almış oldum.
            yok , olmucak sıkıntı var , bimaşları kapadım.
            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kuzu Altında fena terste kaldık.
              öyle.....sebebi....hazreti BAHA-U-LLAH.....googolu tıkla....BAHAİZM dinini oku....amrikinin en zenginleri bu dinde....1855 de peygamberi ıranda geldi....edirnede dini esasları yayınladı....şimdiki israel de....eski Osmanlı toprağı filistinin akra kentinde öldü....suan en hızlı yayılan ve en zengin din.

bu dine göre....ALTIN da unıty of one var....altının çöküşünede üç ay var....

dinin esasları üç tane....

1...UNITY OF ONE GOD.....bütün dinlerde anlatılan allah….aynıdır ve tektir....

2.....UNITY OF ONE RELİGİON.....bütün dinler birleşmelidir....TEK DİN.

3.....UNITY OF ONE PEOPLE....bütün insanlar aynıdır....ırk...milliyetçilik...ulus filan yoktur....TEK HALK VARDIR.....TEK DEVLET....

Özette…...HAZRETİ BAHA-ULLAH....

1850 LERDE.....

TEK DÜNYA....TEK HALK...TEK DİN...TEK ALLAH vardır....geriye kalan hersey yalandır....uydurmadır demiştir.

ve bu dinin bugünki adı.....KÜRESEL EKONOMİDİR....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• stefano
                Aktif
                • 13 Kasım 2008
                • 229

öyle.....sebebi....hazreti BAHA-U-LLAH.....googolu tıkla....BAHAİZM dinini oku....amrikinin en zenginleri bu dinde....1855 de peygamberi ıranda geldi....edirnede dini esasları yayınladı....şimdiki israel de....eski Osmanlı toprağı filistinin akra kentinde öldü....suan en hızlı yayılan ve en zengin din.

bu dine göre....ALTIN da unıty of one var....altının çöküşünede üç ay var....

dinin esasları üç tane....

1...UNITY OF ONE GOD.....bütün dinlerde anlatılan allah….aynıdır ve tektir....

2.....UNITY OF ONE RELİGİON.....bütün dinler birleşmelidir....TEK DİN.

3.....UNITY OF ONE PEOPLE....bütün insanlar aynıdır....ırk...milliyetçilik...ulus filan yoktur....TEK HALK VARDIR.....TEK DEVLET....

Özette…...HAZRETİ BAHA-ULLAH....

1850 LERDE.....

TEK DÜNYA....TEK HALK...TEK DİN...TEK ALLAH vardır....geriye kalan hersey yalandır....uydurmadır demiştir.
                3 ayda daha çok gider bu, bu taleple

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

stefano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  3 ayda daha çok gider bu, bu taleple
                  BU TALEP ARTIRILIYOR....eski zirveyi kırarak.....bu taleple MAL YIKILIYOR....

2011 DE 1940 DI....9 yıl sonra geldi onu 100 dolar astı....2040....UNUTMAYIN 9 YIL BOYUNCA ALTINCILAR KAHROLDULAR.

eger 700 dolara düşürülmezse....tüm dünya devletlerinin parası geçersiz olur....

dolaysıyle…..

bu devletler....ALTINA ORTAK Bİ HAREKET CEKECEKLERDİR YAKINDA…..KADAYIFIN ALTI KIZARIYOR....
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ha ha ha.....kuzu bele biri dostum....birşeyi der ve onu asla değiştirmez....cünki dediği şey BİLGİ İLE ÜRETİLMİŞTİR....

misal.....82 000 indik....birtek kuzu bu alemde mal alıyorum dedi....ve hedef 300 000 yazdı.....

aldığı mallar....GARAN....AKBANK....İŞC....KCHOL....TUPRA S....

dediki bunlar yüzde 20 çıktımı satarım....3 hafta sonra yüzde 20 çıktılar ve sattı....GARAN 8.20 DEN SATTI....şimdi 7.30....ben satalı 3 ay oldu.....süründüler yatayda ve düştüler....efenim bademspor cıktı….bana ne ondan ula....ben ondan mal almam ki zaten....

niye yüzde 20 de sattı.....USULET VE SUHULET YUZUNDEN.....

CÜNKİ....BANKALAR DÖNMÜYEN ÖLÜ KREDİLERİ....ki yüzde 20 civarında....MARK TO MARKET yapıp....BLANCOLARINDAN SİLMEDİLER...

sildikleri gün.....DİP OLUR....VE BU ON YILLIK DİPTİR DEDİM....

82 000 E KADAR SHORTLAYARAK TIR YUKLEDİM....82 000 DE MAL ALDIM YUZDE 20 KARLA TIR YUKLEDİM....şimdi shortum gene tırları yukleyıp….tekrar yeni dipte yukarıdaki kaartlarımı geri alacağım ….

BAK HİÇBİRGÖRÜŞÜMDE 1 YILDIR Bİ DEGİŞİM YOK....kuzu yu kuzu yapan bu işte....

yetmedi....bu forumu bırakıp....KARİZMACELAL....ağabeyim öbür foruma gitti....ayhanı kullanıp BEKCİ topiği açtırdı.....yeni gelenlere orada....usaglar sizi ikecekler dedi....kac kişi kurtarıldı bilemem....
                    ALO KERIMMMM....para ikiye katladi....tirlari yukluyormusun.....

yukluyrum agabeci.....

ula dilenciler oradami kerim.....

buradalar agabeci.....bir ellerinde KOLONYA....bir ellerinde pecete var....

ula ne diirler kerim....

biz olmasak....biz KARIZMACELALI kovmasak....kuzu bu gaddin adami ikemezdi....mano istiyorlar....

ula kimki onlar kerim....bi siki bak....

agabeci AYHAN 53 VE ARKADASLARI....BASLARINDADA LAZ GUNEYSU VAR....

ULA TEMAM.....haklilar....onlar olmazsa ben bu gaddin adami ikemezddim....birer deste ataturk ver onlara....
                    BISTTE....

nasıl ki üstteki ve alttakini yazdım....

KASIMDADA....altında benzerini yazacağım....altının durumu....bizdeki BIMAS gibi.

bu areneda herb…..cephede olmaz....SATIHTA OLUR....bir cepheden geri çekilirsin....bir cephe daha tutarsın....bir MARATON herbidir….ALTINDAKİ herb….sabırlı olucan.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

yukarıda....HAZRETİ.....baha-u-llah dedim.....

yanlış anlamayın....

arapcada HAZRETİ demek....sayın demektir....genelde yakinen tanımadığın....bilmediğin....insanlardan bahsederken....sayın husamettin…..hazreti husamettin dersin....anlamı ben bu kişiyi yakinen tanımıyorum....ehbabı veya dostu değilim anlamınadır....

bu yüzdende....ben ATATURK ten bahsederken....HAZRETİ kelimesini kullanmam...çünki onu tanırım ve onun yolundayım...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

Dolayisiyla.....

Altincilarada diyorum ki.....

dönen dönsün....ben dönmezem yolumdan.....

Yorum

• cabbar
                          Seyirci Üye
                          • 13 Mart 2016
                          • 68

Dolayisiyla.....

Altincilarada diyorum ki.....

dönen dönsün....ben dönmezem yolumdan.....

Üstadım bist 1130 lara kadar tepki verip hedef 960 lar olabilirmi?

Yorum

• smartinvestor
                            Tecrübeli
                            • 29 Kasım 2015
                            • 901

simdi ne yapacak....YARALARINI YALIYACAK....bayramda kacan kurbanliklarin hepsini kesti....
                            Emmim, yaralarını bile yalayamıyor, nasıl kestiysen boğayı bayramda artık

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Emmim, yaralarını bile yalayamıyor, nasıl kestiysen boğayı bayramda artık
                              HA HA HA....güzeldi....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

ayahanım….

geldin mi....bu yazıyı BEKÇİ topiğine tası....

HALAL....HALAL....HELAL.....

BİLLAHİ KARİZMACALAL......ha ha ha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information