kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Emmimmm... Bitanesin ve rakipsizsin elbette.. fekat, yalnız ve tek değilsin. Yeğenlerin yanında her daim.
-
sorma bro , şortları kapadım bende kapanşa doğru
şelale bekledim gelmedi. 117 ye niyetliydim yoksa
bimaşlar kaldı elde , yarında yararlarsa fena patlıcaz
kısmet artıkın
kardemirde büyük p..luk yaptılar,
2,73 bayadır bekliyordum .aktiften alırım diyordum , devre kestiler , vadelisini yüksekten almış oldum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
nasip işikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBAK BEN TIRLARI YUKLEDIKTEN SONRA 2000 puvan TEPTI....onuda hisapliyorum....tam vaktinde yaziyorum....yuklemeyi.
okur okumaz 121 den ve 120 925 den dayadım longu
122 verdik 5 dk
tekrar teşekkür ederken benim gibi burdan başka yere gitmeyebleri düşün başka yere gitme
Yorum
-
-
yok , olmucak sıkıntı var , bimaşları kapadım.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersorma bro , şortları kapadım bende kapanşa doğru
şelale bekledim gelmedi. 117 ye niyetliydim yoksa
bimaşlar kaldı elde , yarında yararlarsa fena patlıcaz
kısmet artıkın
kardemirde büyük p..luk yaptılar,
2,73 bayadır bekliyordum .aktiften alırım diyordum , devre kestiler , vadelisini yüksekten almış oldum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
öyle.....sebebi....hazreti BAHA-U-LLAH.....googolu tıkla....BAHAİZM dinini oku....amrikinin en zenginleri bu dinde....1855 de peygamberi ıranda geldi....edirnede dini esasları yayınladı....şimdiki israel de....eski Osmanlı toprağı filistinin akra kentinde öldü....suan en hızlı yayılan ve en zengin din.greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Altında fena terste kaldık.
bu dine göre....ALTIN da unıty of one var....altının çöküşünede üç ay var....
dinin esasları üç tane....
1...UNITY OF ONE GOD.....bütün dinlerde anlatılan allah….aynıdır ve tektir....
2.....UNITY OF ONE RELİGİON.....bütün dinler birleşmelidir....TEK DİN.
3.....UNITY OF ONE PEOPLE....bütün insanlar aynıdır....ırk...milliyetçilik...ulus filan yoktur....TEK HALK VARDIR.....TEK DEVLET....
Özette…...HAZRETİ BAHA-ULLAH....
1850 LERDE.....
TEK DÜNYA....TEK HALK...TEK DİN...TEK ALLAH vardır....geriye kalan hersey yalandır....uydurmadır demiştir.
ve bu dinin bugünki adı.....KÜRESEL EKONOMİDİR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
3 ayda daha çok gider bu, bu taleplekuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröyle.....sebebi....hazreti BAHA-U-LLAH.....googolu tıkla....BAHAİZM dinini oku....amrikinin en zenginleri bu dinde....1855 de peygamberi ıranda geldi....edirnede dini esasları yayınladı....şimdiki israel de....eski Osmanlı toprağı filistinin akra kentinde öldü....suan en hızlı yayılan ve en zengin din.
bu dine göre....ALTIN da unıty of one var....altının çöküşünede üç ay var....
dinin esasları üç tane....
1...UNITY OF ONE GOD.....bütün dinlerde anlatılan allah….aynıdır ve tektir....
2.....UNITY OF ONE RELİGİON.....bütün dinler birleşmelidir....TEK DİN.
3.....UNITY OF ONE PEOPLE....bütün insanlar aynıdır....ırk...milliyetçilik...ulus filan yoktur....TEK HALK VARDIR.....TEK DEVLET....
Özette…...HAZRETİ BAHA-ULLAH....
1850 LERDE.....
TEK DÜNYA....TEK HALK...TEK DİN...TEK ALLAH vardır....geriye kalan hersey yalandır....uydurmadır demiştir.
Yorum
-
BU TALEP ARTIRILIYOR....eski zirveyi kırarak.....bu taleple MAL YIKILIYOR....stefano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 ayda daha çok gider bu, bu taleple
2011 DE 1940 DI....9 yıl sonra geldi onu 100 dolar astı....2040....UNUTMAYIN 9 YIL BOYUNCA ALTINCILAR KAHROLDULAR.
eger 700 dolara düşürülmezse....tüm dünya devletlerinin parası geçersiz olur....
dolaysıyle…..
bu devletler....ALTINA ORTAK Bİ HAREKET CEKECEKLERDİR YAKINDA…..KADAYIFIN ALTI KIZARIYOR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterha ha ha.....kuzu bele biri dostum....birşeyi der ve onu asla değiştirmez....cünki dediği şey BİLGİ İLE ÜRETİLMİŞTİR....
misal.....82 000 indik....birtek kuzu bu alemde mal alıyorum dedi....ve hedef 300 000 yazdı.....
aldığı mallar....GARAN....AKBANK....İŞC....KCHOL....TUPRA S....
dediki bunlar yüzde 20 çıktımı satarım....3 hafta sonra yüzde 20 çıktılar ve sattı....GARAN 8.20 DEN SATTI....şimdi 7.30....ben satalı 3 ay oldu.....süründüler yatayda ve düştüler....efenim bademspor cıktı….bana ne ondan ula....ben ondan mal almam ki zaten....
niye yüzde 20 de sattı.....USULET VE SUHULET YUZUNDEN.....
CÜNKİ....BANKALAR DÖNMÜYEN ÖLÜ KREDİLERİ....ki yüzde 20 civarında....MARK TO MARKET yapıp....BLANCOLARINDAN SİLMEDİLER...
sildikleri gün.....DİP OLUR....VE BU ON YILLIK DİPTİR DEDİM....
82 000 E KADAR SHORTLAYARAK TIR YUKLEDİM....82 000 DE MAL ALDIM YUZDE 20 KARLA TIR YUKLEDİM....şimdi shortum gene tırları yukleyıp….tekrar yeni dipte yukarıdaki kaartlarımı geri alacağım ….
BAK HİÇBİRGÖRÜŞÜMDE 1 YILDIR Bİ DEGİŞİM YOK....kuzu yu kuzu yapan bu işte....
yetmedi....bu forumu bırakıp....KARİZMACELAL....ağabeyim öbür foruma gitti....ayhanı kullanıp BEKCİ topiği açtırdı.....yeni gelenlere orada....usaglar sizi ikecekler dedi....kac kişi kurtarıldı bilemem....BISTTE....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALO KERIMMMM....para ikiye katladi....tirlari yukluyormusun.....
yukluyrum agabeci.....
ula dilenciler oradami kerim.....
buradalar agabeci.....bir ellerinde KOLONYA....bir ellerinde pecete var....
ula ne diirler kerim....
biz olmasak....biz KARIZMACELALI kovmasak....kuzu bu gaddin adami ikemezdi....mano istiyorlar....
ula kimki onlar kerim....bi siki bak....
agabeci AYHAN 53 VE ARKADASLARI....BASLARINDADA LAZ GUNEYSU VAR....
ULA TEMAM.....haklilar....onlar olmazsa ben bu gaddin adami ikemezddim....birer deste ataturk ver onlara....
nasıl ki üstteki ve alttakini yazdım....
KASIMDADA....altında benzerini yazacağım....altının durumu....bizdeki BIMAS gibi.
bu areneda herb…..cephede olmaz....SATIHTA OLUR....bir cepheden geri çekilirsin....bir cephe daha tutarsın....bir MARATON herbidir….ALTINDAKİ herb….sabırlı olucan.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yukarıda....HAZRETİ.....baha-u-llah dedim.....
yanlış anlamayın....
arapcada HAZRETİ demek....sayın demektir....genelde yakinen tanımadığın....bilmediğin....insanlardan bahsederken....sayın husamettin…..hazreti husamettin dersin....anlamı ben bu kişiyi yakinen tanımıyorum....ehbabı veya dostu değilim anlamınadır....
bu yüzdende....ben ATATURK ten bahsederken....HAZRETİ kelimesini kullanmam...çünki onu tanırım ve onun yolundayım...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Dolayisiyla.....
Altincilarada diyorum ki.....
dönen dönsün....ben dönmezem yolumdan.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDolayisiyla.....
Altincilarada diyorum ki.....
dönen dönsün....ben dönmezem yolumdan.....
Üstadım bist 1130 lara kadar tepki verip hedef 960 lar olabilirmi?
Yorum
-
Emmim, yaralarını bile yalayamıyor, nasıl kestiysen boğayı bayramda artıkkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimdi ne yapacak....YARALARINI YALIYACAK....bayramda kacan kurbanliklarin hepsini kesti....
Yorum
-
HA HA HA....güzeldi....smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmim, yaralarını bile yalayamıyor, nasıl kestiysen boğayı bayramda artık
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ayahanım….
geldin mi....bu yazıyı BEKÇİ topiğine tası....
HALAL....HALAL....HELAL.....
BİLLAHİ KARİZMACALAL......ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum