Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
biz olmasak....biz KARIZMACELALI kovmasak....kuzu bu gaddin adami ikemezdi....mano istiyorlar....
ula kimki onlar kerim....bi siki bak....
agabeci AYHAN 53 VE ARKADASLARI....BASLARINDADA LAZ GUNEYSU VAR....
ULA TEMAM.....haklilar....onlar olmazsa ben bu gaddin adami ikemezddim....birer deste ataturk ver onlara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bittimi kerim....107 200 de....MAKASI ARTIRIR PARA VERMEZ....PANIK BITTI.....
BITTI AGABECI.....soferleri dizdim....ayhan 53 ve arkadaslari pecete ile penislerimizi silip....ellerimize kolonya dokuyorlar....abi boyle guzel pezevengler oldukca sen daha cok ikersin....laz guneysuda benimkinde.....cok usta abi....isini iyi yapiyor.....deste deste paralari gordu gozleri parliyor.....PEZEVENGIN....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Bekçi topiğinde kuzuya laf sokanlara girsin bu düşüş..25 temmuz çöküş dedi 28 inden beri çöküyoruz..
Pazarlamacı ibneler..
O köy artık bitmiştir..
Geçen seneden beridir dile getiriyorum..
MEDWİG öncüğünde bir çete forumu leşe çevirdiler..Devamlı manipülasyon bel altı muhabbet forumu oldu
Bir zamanların donanım haberi olma yolunda tam gaz devam ediyorlar..
Kuzu bok vardı gittin topik açtın orada..Sana da kızdım..
CAHİLLERİN ARASINDA ALİM in hali için acınacak bir haldir diyor peygamber
BIR KUZU KLASIGI DAHA IZLEDINIZ.....hersey imkansiz gorunuyorken gene IMKANLI OLDU....
TEK BASIMA KALDIM BU ALEMDE.....rakibim yok.....ha ha ha
bak ne yaptim....poza girerken yazdim....pozdan cikarken aninda yazdim.....iste kuzuyu kuzu yapan bu....DURUSTLUK.
bense onlara buradan siirlerle cevap veriyorum....
piyasa yapicilar,kurumlar fetwa yazarsa,
iste kemend,iste boynum asarsa
iste hancer,iste kellem keserse....
DONEN DONSUN,BEN DONMEZEM YOLUMDAN.
diye haykiririm.....DONMEZEM YOLUMDAN....TIRLARI YUKLER GIDEREM.
BAK BEN TIRLARI YUKLEDIKTEN SONRA 2000 puvan TEPTI....onuda hisapliyorum....tam vaktinde yaziyorum....yuklemeyi.
simdi ne yapacak....YARALARINI YALIYACAK....bayramda kacan kurbanliklarin hepsini kesti....
Bekçi topiğinde kuzuya laf sokanlara girsin bu düşüş..25 temmuz çöküş dedi 28 inden beri çöküyoruz..
Pazarlamacı ibneler..
O köy artık bitmiştir..
Geçen seneden beridir dile getiriyorum..
MEDWİG öncüğünde bir çete forumu leşe çevirdiler..Devamlı manipülasyon bel altı muhabbet forumu oldu
Bir zamanların donanım haberi olma yolunda tam gaz devam ediyorlar..
Kuzu bok vardı gittin topik açtın orada..Sana da kızdım..
CAHİLLERİN ARASINDA ALİM in hali için acınacak bir haldir diyor peygamber
ula ele deme ula....
ayhan 53....laz guneysu gibi adamlar olmazsa....AC KALIRIZ....onlarda kendilerine verilen isi yapiyorlar....al bizim kerim birer deste ATATURK DAGITTI....ayhana camukaya....laz guneysuya...karizmayi kovan MEDEGE....
Yorum