Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzum çıkış 6 hafta oldu.Düşüş zamanı olan 5 haftayı geçmesi bu yükselişi 8 haftaya taşır mı?
    kuzu AYU piyasası kuralının çalışmamasını nasıl yorumlayacaksın?
    ihakkı…

FED PİYASADA....serbest piyasa yok...o kurallar serbest piyasa üçün....

SU ASAGI DOGRU AKIYORDU...18 000 DOW DA...FED GELDİ SUYUN ÖNÜNE SET CEKTİ...baraj doluyor...doldumu….SUYU TUTAMAZSIN....SU AKAR...

BU MUDAHELE NORMALMİDİR....

normaldir....AYU PİYASASINDA...DÜZENLİ Bİ DÜŞÜŞÜN SAGLANMASI ÜÇÜN...büyük paranın mudahelesi sarttır...bu genelde yüzde 30 düşüşten sonra gelir....bu örnekte dow yüzde 34 düştü ve mudahele geldi....gelmese idi transit 14 000 de olacaktık....SUAN TEPKİ İLE...TEPEDEN YÜZDE 16 ASAGIDAYIZ....ve baraj doluyor....

baraj doldumu….SUYUN AKACAGI İKİ NEHİR YATAGI VAR...

1...deflasyon....bunda su asagı doğru akar...ve 14 000 de FED GENE GELİR....

2...hiperenflasyon….bunda su yukarı doğru akar...yerçekimi ölür....dow 100 000 e...petrol 300 dolara...altın 36 000 dolar onsa gider...ADI...dolar devaliasyonudur...VERGİDİR BU....BUNUNLA TÜM BORCLAR SIFIRLANIR....cünki suanda 10 000 dolar maas alan adamın maaşı 20 000 dolara sürülür...borcu sabit kaldığı üçün....KOLAYCA ÖDER BİTİRİR...

DOLAYSIYLA....

benim gibi birinin yazdığı yorumlar...okunurken...değerlendirilirken...o yorumları HANGİ KOSULLARI ESAS ALARAK YAZDIGIMI DİKKATE ALMALISINIZ...piyasaya hükmeden oyunun koşullarını degiştirdimi….eski koşullara göre yazılmış yorumlar otomotik olarak geçersizdir...BÜYÜK BİR DEGİŞİMİN İÇİNDEYİZ...OTORİTENİN GÜCÜ TÜKENİYOR...tükendi mi....OYUNUN KURALLARINI DEGİŞTİRİYOR...

O BAKIMDAN....diyorum ki hep...bu piyasada ekmek yiyorsan...gözlerin oyunun kurallarında olacak hep...cünkiii….OYUN KURALLARA GÖRE OYNANIR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

altınorta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Döktürmüşün yine kuzu dayı eline sağlık.
      BU İLTİFATTIR....

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      HA HA HA....

LEEMMM OLUM...BU KERİZ İLİZYONDA HEP...

bak şimdi....2007 ile 2020 yi kıyaslıyalım….

2007 de ben tl mi verip dow aldım diyelim....dolar-tl 1.2....dow 14 000 de carp 1.2 ile dow 16 800 tl endeks eder...birde şimdiye bakalım...dow 24 500 de dolar-tl 7...carp ikisini dow 171 500 tl endekste 10 katı...TURKU SOYMUS...

GELELİM ELEMANA...

2007 DE 1 EURO 1.47 DOLAR....DOW 14 000 DOLAR...NE EDER EURO OLARAK...9500 EURO...

ŞİMDİ....1 EURO 1.08 DOLAR....DOW 24 500 DOLAR...NE EDER EURO OLARAK...22 685 EURO...BAK BEN TURKU 10 KEZDEN COK...MERKEL BACIMI ELAMANI 2 KEZDEN COK İKMİŞ.

KERİZZ...bi de diiirki….utanmadan....bi sor bakemmm...iktim emme niye iktim diye...ha ha ha

ben sormam...ağzım küfüre şerbetli...

sen sor altınorta….sen lazguneysunun çocuğusun...kibarsın....deki...beni niye 10.5 defa iktin...

ne diyeceğini...bana söyle...birden değil emme...alıştıra alıştıra....yoksa ağzımdan mok damlar....
      BU İLTİFATI YAZANA...saygı nedeniyle...yazılmış...ALLEGORİK BİR TESEKKÜR VE İLAVE BİLGİDİR...benzetme sanatı ile göndermelerdir...kime iltifatı yazana değil...başkasına...

serapsuna19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Noluyor yav kim ilizyonda, kim kimi ikiyor, guneysuya ne olmuş. İltifat ettik kuzu dayı dedik manyakmısın nesin ��

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu ise...ALLEGORİK YAZIYI YANLIŞ ANLIYAN....cok sevdiğim birinin...yetersizlidir...beni okumak ve değerlendirmek...bir bilgi düzeyi ister....o olmadımı...böyle oluyor işte...

not...altınorta ve serapsuna aynı kişidir...cok sevdiğim ve zaman zaman takıldığım biridir...birdaha takılmam...üzür dilerim....işte bazı forumlar böyle bi kültür yarattılar...adı...BİLGİLİYİ KOV...BİLGİSİZİ ÖNE CIKAR...ve kolayca soy....işte bu nedenle...Öne çıkarılmış bilgizlerin yorumlarıyla beyni sulandırılmışlar...bu yazılarda....sudan çıkmış balık gibidirler....NEFES ALIP VERMEKTE ZORLANIRLAR.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

PETROL....TRUMP...MEHDİ PUTİN....BİN SALMAN...

amriki derini...BİN SALMAN ı silmek istedi...BİN SALMAN...mehdiye kostu...beni gönderecekler...durdur dedi...

mehdi....cok kolay...açalım vanaları PETROL u...15 dolara basalım...amriki üretimini batıralım...

yaptılar...

trump...alooo BIN SALMAN dedi...eger mehdi ile devam edersen...amriki ordusunu körfesden ceker...seni irandaki MOLLALARLA terbiye ederim...

vanalar kapandı...petrol 30 dolara doğru tırmanıyor...bak....SERBEST PİYASA YOK...

MİLLETTE SANIYOR Kİ....bin salman mehdi ile petrol herbinde...rusyayı çökertecek...TAM TERSİ HALBUKİ...AMRİKİYİ ÇÖKERTİYORLAR...

demekki neymiş....tüm dünyada...önemli yazılarda....hep ALLEGORİK söylemler varmış...türkcesi….bele konuşmak ele yapmak...yani BASKAKONUSMAK....

VE DÜNYA....HEP...BASKAKONUSULARAK YÖNETİLİR....

VE baskakonusmak ın mimarı...hazreti musadır...masonlar...bu konuşmayı doğal dilleri yapmıştır...adı..MASONCADIR.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

SEVGİLERİMLE....GÜZEL KARDEŞLERİM....bu forumda kötü niyetli insanlara yer yoktur.

Yorum

• e.yegen
            Tecrübeli
            • 05 Mart 2009
            • 530

ihakkı…

FED PİYASADA....serbest piyasa yok...o kurallar serbest piyasa üçün....

SU ASAGI DOGRU AKIYORDU...18 000 DOW DA...FED GELDİ SUYUN ÖNÜNE SET CEKTİ...baraj doluyor...doldumu….SUYU TUTAMAZSIN....SU AKAR...

BU MUDAHELE NORMALMİDİR....

normaldir....AYU PİYASASINDA...DÜZENLİ Bİ DÜŞÜŞÜN SAGLANMASI ÜÇÜN...büyük paranın mudahelesi sarttır...bu genelde yüzde 30 düşüşten sonra gelir....bu örnekte dow yüzde 34 düştü ve mudahele geldi....gelmese idi transit 14 000 de olacaktık....SUAN TEPKİ İLE...TEPEDEN YÜZDE 16 ASAGIDAYIZ....ve baraj doluyor....

baraj doldumu….SUYUN AKACAGI İKİ NEHİR YATAGI VAR...

1...deflasyon....bunda su asagı doğru akar...ve 14 000 de FED GENE GELİR....

2...hiperenflasyon….bunda su yukarı doğru akar...yerçekimi ölür....dow 100 000 e...petrol 300 dolara...altın 36 000 dolar onsa gider...ADI...dolar devaliasyonudur...VERGİDİR BU....BUNUNLA TÜM BORCLAR SIFIRLANIR....cünki suanda 10 000 dolar maas alan adamın maaşı 20 000 dolara sürülür...borcu sabit kaldığı üçün....KOLAYCA ÖDER BİTİRİR...

DOLAYSIYLA....

benim gibi birinin yazdığı yorumlar...okunurken...değerlendirilirken...o yorumları HANGİ KOSULLARI ESAS ALARAK YAZDIGIMI DİKKATE ALMALISINIZ...piyasaya hükmeden oyunun koşullarını degiştirdimi….eski koşullara göre yazılmış yorumlar otomotik olarak geçersizdir...BÜYÜK BİR DEGİŞİMİN İÇİNDEYİZ...OTORİTENİN GÜCÜ TÜKENİYOR...tükendi mi....OYUNUN KURALLARINI DEGİŞTİRİYOR...

O BAKIMDAN....diyorum ki hep...bu piyasada ekmek yiyorsan...gözlerin oyunun kurallarında olacak hep...cünkiii….OYUN KURALLARA GÖRE OYNANIR.
            Madde 2 olsa bizim endeks 300 bin az kalır o zaman kuzu başkan Mayıs dan sonra ralliye devam o zaman bizde enflasyon son sürat devam.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Madde 2 olsa bizim endeks 300 bin az kalır o zaman kuzu başkan Mayıs dan sonra ralliye devam o zaman bizde enflasyon son sürat devam.
              madde 2….devreye nerede girecek...dow 14 000 de....biz 70 000 veya 58 000 de....suyu durduramadıklarında...SU AKAR...SUYU CEBİNE KOYAMAZSIN...

UNUTMA....BU ALEMDE NE DEMİŞSEM O HEP OLMUŞTUR...cünki dediklerimin ardında BUYUK İSKENDERİYE KUTUPHANESİNDEKİ bilgiler vardır.

bu yönde pozizyon alır...ölü taklidi yaparım....hayat bilgi ile şekillenir hep...

cunki….

doğru yoktur...doğru yansıtılandır...gerçek yansıtılanda saklı olan ALLEGORY dedir.....by kuzu.

Yorum

• altınorta
                Katılımcı
                • 09 Ekim 2013
                • 197

BU İLTİFATTIR....

BU İLTİFATI YAZANA...saygı nedeniyle...yazılmış...ALLEGORİK BİR TESEKKÜR VE İLAVE BİLGİDİR...benzetme sanatı ile göndermelerdir...kime iltifatı yazana değil...başkasına...

bu ise...ALLEGORİK YAZIYI YANLIŞ ANLIYAN....cok sevdiğim birinin...yetersizlidir...beni okumak ve değerlendirmek...bir bilgi düzeyi ister....o olmadımı...böyle oluyor işte...

not...altınorta ve serapsuna aynı kişidir...cok sevdiğim ve zaman zaman takıldığım biridir...birdaha takılmam...üzür dilerim....işte bazı forumlar böyle bi kültür yarattılar...adı...BİLGİLİYİ KOV...BİLGİSİZİ ÖNE CIKAR...ve kolayca soy....işte bu nedenle...Öne çıkarılmış bilgizlerin yorumlarıyla beyni sulandırılmışlar...bu yazılarda....sudan çıkmış balık gibidirler....NEFES ALIP VERMEKTE ZORLANIRLAR.
                Serapsuna19 telden qmail ile girdiğim hesap şimdi onunlada giremiyorum. Altınorta hesabımlada sadece pc den girebiliyorum. Finans işlerine 2009 yılında tesadüfen ilk hissemi alarak başladım. 2011-2012 gibide vadeli işlemlere bulaştık öylece gidiyoruz. Totalda zaman kaybı,stres,sıkıntıyı saymazsan enflasyon hariç 80-100 bin gibi bir zararım vardır. Evet doğru söylüyorsun finansal bilgi düzeyim zayıf ve bunca zaman içinde kendimi geliştiremedim. Forumlardan, twiterdan ordan burdan okuduklarımı kendi akıl süzgecimden geçirerek bir şeyler yapmaya çalıştım. Senin değişik bakış açılarını, farklı yaklaşımlarını sevdim takip ettim, dediklerine ne zaman inansam zarar ettim, kenarda bekledim ise dediklerin çıktı. Neyse kendi adıma ekonomik olarak senin görüşlerinden faydalanamadım. Belki finansal ve dünya görüşü olarak düşünce, bakış açısı zenginliği kazanmışımdır. Hasta olduğunu duyunca çok üzülmüştüm, iyileşip arenalara döndüğün için sevindim. Para her şey para hiçbir şeydir. Bilmiyorum sende çözemediğim bir yön ve yan var bana zarar veriyor işlemlerimde yanlış kararlar alıyorum. Ben pc den girmiyorum, buraya da hissenete de hep telefondan giriyorum. Bu saatten sonra Keyborsanın benim için bir anlamı kalmadı hesabımı silerseniz sevinirim.
                Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

yazıyorsunya lem işte...başbelesi...öbürünüde acıyorum...serapsunayı yani...

Yorum

• altınorta
                    Katılımcı
                    • 09 Ekim 2013
                    • 197

telefondan giremiyorum.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

açtım öbürünüde...serapsunayı yani...deyyyuzzz….ha ha ha

Yorum

• altınorta
                        Katılımcı
                        • 09 Ekim 2013
                        • 197

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ha ha ha....huysuz gavat….

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

kuresellesen dünya....amriki şirketleri çinde...ucuz ve bilgili işçilik...kominizmle beleş eğitim.….30 yıl oldu....CYCLE doldu...

TRUMP...artist...beyaz amrikili hegemonyası....biz seçilmiş halkız....incildeki İSRAEL...AMERİKADIR...alegorik incil okuma....

küüüttttt….GÜMRÜK VERGİLERİ....CİN VİRUSU....izolasyon...BEYAZ HEGEMENYOLU AMRİKİ...

HOPPPPPPP....ÇİNDEKİ DEV AMRİKLİ ŞİRKETLER....herb...amriki amriki ile HERBEDİYOR...

BİZZZZ....BU HERBİ PARAYA DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORUZ...

KADER....HEPİNİZ TARRAGIMI YİYECEKSİNİZ....

CÜNKİİİİİ....

HÜKÜM ALLAHINDIR....

KURANI KERİM....Bakara 2/7...okuyunuz....

Yorum

• ÇOLAKOĞLU
                              Katılımcı
                              • 07 Mart 2016
                              • 188

dayı gıbı dusunen bir abim daha var 300 dolar der...

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864

PETROL....TRUMP...MEHDİ PUTİN....BİN SALMAN...

amriki derini...BİN SALMAN ı silmek istedi...BİN SALMAN...mehdiye kostu...beni gönderecekler...durdur dedi...

mehdi....cok kolay...açalım vanaları PETROL u...15 dolara basalım...amriki üretimini batıralım...

yaptılar...

trump...alooo BIN SALMAN dedi...eger mehdi ile devam edersen...amriki ordusunu körfesden ceker...seni irandaki MOLLALARLA terbiye ederim...

vanalar kapandı...petrol 30 dolara doğru tırmanıyor...bak....SERBEST PİYASA YOK...

MİLLETTE SANIYOR Kİ....bin salman mehdi ile petrol herbinde...rusyayı çökertecek...TAM TERSİ HALBUKİ...AMRİKİYİ ÇÖKERTİYORLAR...

demekki neymiş....tüm dünyada...önemli yazılarda....hep ALLEGORİK söylemler varmış...türkcesi….bele konuşmak ele yapmak...yani BASKAKONUSMAK....

VE DÜNYA....HEP...BASKAKONUSULARAK YÖNETİLİR....

VE baskakonusmak ın mimarı...hazreti musadır...masonlar...bu konuşmayı doğal dilleri yapmıştır...adı..MASONCADIR.

ikide bir beni banlıyon.
                                sana kızıyorum kuzu.

ama bu yazı...
                                mükemmel ötesi bir şey...
                                sadece kuru beğenmekle olmaz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information