BIST30 da yaklaşık 14 puanlık flamayı yukarı kırdı bugün. Az bi mal vardı onu da verdik bugün. Geri gelir umarım.
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
HA HA HA....COK GUZELDİ....perkitme kuralımın adı yeter....altınorta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi perkittiler yine bize
bu adı BOSUNA komadım….ne zaman ve nasıl PERKİTECEGİNİ...bi tek o bilir...başka hiçkimse bilemez...ben dahil demiştim....
PERKİTİLİRKEN....yapacağın tek sey var....acı duymamak üçün...kaslarını gevşetecek ilaç alıcan...vade sonu geldi...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum... Perkiting area' da nerede son nokta vade sonu için...bugün yukarı hamle ettü emmeee 118 civarını da geçirtmek istemez gibi iştahsızdı...zira iştahlı olduğunda nasıl perkittiğini de iyi bilirük...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHA HA HA....COK GUZELDİ....perkitme kuralımın adı yeter....
bu adı BOSUNA komadım….ne zaman ve nasıl PERKİTECEGİNİ...bi tek o bilir...başka hiçkimse bilemez...ben dahil demiştim....
PERKİTİLİRKEN....yapacağın tek sey var....acı duymamak üçün...kaslarını gevşetecek ilaç alıcan...vade sonu geldi...
)
122.000 e gitse kim ne diyebilirdi ki....gidemedi...ya da gitmedi...ancak long ve yukarı algısını iyi benimsetti gibi millette....benim beklentim burdan yarından itibaren perşembeye kadar son 3 günde geri basması ve vade sonunu 110.000 civarı kapatacagı yönünde...bugün zaten yukarı yönlü %2.5 komisyonları perkittirtti...yarından itibaren de aşağıya doğru perkittirttirsin noolcek yaani....
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
bayrak flama yapmasına bişey demiürüzde sayın bademleregelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbayrak yapa yapa gömüirler sanki
direk bizim mötde yaw az yavaş
Yorum
-
Emmi zaten shortları şu an perkitiyor. Shortlar acı duymamak için her türlü ilacı kullanıyor.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHA HA HA....COK GUZELDİ....perkitme kuralımın adı yeter....
PERKİTİLİRKEN....yapacağın tek sey var....acı duymamak üçün...kaslarını gevşetecek ilaç alıcan...vade sonu geldi...
Sen de 107 den beri shorttun. En son da 115 den vurmuştun. Bir dahaki kademe 123 te mi olacak?
Bir de geçen hafta süre doldu bankaları fena satacaklar demiştin. Bunda bir değişiklik mi oldu emmi zamanlama ya da yön olarak?
Yorum
-
Bu hipna Skender seni okumuş heral o yüzden senin dediğini yapmamak içün inatlaşıp yukarı yukarı perkittiriyor kuzum...😅kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEHLİKE NEREDEDİR....BANKALARDA TABİİKİ....
BANKALARIN....enerji piyasasına verdikleri KREDİLER...toplam kredi hacminin yüzde 40 dır...tüm dünyada...
enerji piyasasında oluşan bu kriz...3 ay sonra banka blancolarına yansır...
bu yüzden...berkitmek şarttır...bu devletlerin ve merkezlerin uyguladığı...MANUPULASYONDUR....ve gereklidir...
aksi takdirde...AYU PİYASASI RESMEN TESCİL EDİLİRKİ...BU İKİNCİ DALGA DÜŞÜŞLE 70 000 İ GETİRİR...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
FED limitim yok dedi, BOJ limitim yok dedi.
Dow da FED e karşı millet şort açmış, düşsün diye bekliyor.
Bizde de kısmen aynı durum söz konusu. The others yüklü şort ki Haziran vadede aynı şekilde görünüyor.
Ya biraz çıkışta ya ufak bi düzeltmede the others longa geçerse, düşüş gelebilir, devam edebilir, yoksa bomba düşse çok zor the others şort kaldıkça.
Yorum
-
Xbank ta şu an günlük barlara göre fincan-kulp un kulbunu yapıyor.
129k yı geçerse, endeksin gerisinde kalmasının da vereceği momentum ile 138-140 arası hedef olarak öne çıkıyor.
Pozu olmayan biri olarak yazıyorum. Dikkatli olmak lazım kısalar açısından.
99.300 stop olarak kullanılmalı malda veya longlar için bana göre. Üstünde nereye gider nereden döner belli olmaz. Çıktıkça bu rakamı rakamı güncellemeli.
Yorum
-
Yok mu fikri, analizi, değerlendirmesi olan arkadaşlar?
Akıl akıldan üstündür.
(*Kuzu emmimi tenzih ederim. Onun bilgi ve tecrübesine erişemem kendi adıma)
Yorum
-
Bir yandan da bankalarda haftalık ve aylık takaslarda yabancı çıkışı ve mal dağıtımı gözüküyor. Gel de çık işin içinden. Bunu teyit edebilecek bir arkadaş var mı?smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterXbank ta şu an günlük barlara göre fincan-kulp un kulbunu yapıyor.
129k yı geçerse, endeksin gerisinde kalmasının da vereceği momentum ile 138-140 arası hedef olarak öne çıkıyor.
Pozu olmayan biri olarak yazıyorum. Dikkatli olmak lazım kısalar açısından.
99.300 stop olarak kullanılmalı malda veya longlar için bana göre. Üstünde nereye gider nereden döner belli olmaz. Çıktıkça bu rakamı rakamı güncellemeli.
Ben cepten bakıyorum. Teyit olursa iyi olur.
Yorum

Yorum